Teraz jest 1 lis 2024, 04:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 sie 2008, 17:39 

kradziez=baserap , mozna nie do konca to ma sens ale z reguly tak to wyglada , zreszta na tym serwie to jasne ze nie mozna krasc , wiec ban byl za lamanie zasad , a czemu ba nie kick i na ile wyjasniaj u nich na forum

PostNapisane: 14 sie 2008, 18:15 

tuszyn przesadzil z banem ale kick się należał.
a wbijanie do bazy po cokolwiek prócz wysadzenia sprzętu komendanta jest zabronione.

ps.żalem też nie możesz nazywać tego ze na tym serwerze się egzekwuje zasady od każdego.
więc na drugi raz grać normalnie a nie kraść i wydziwiać.

poza tym jesteśmy klanem katolickim i prócz zasad wymieniony przestrzegamy również 10 przykazań.

więc nie kradnij i nie zabijaj obowiązuje też na naszych serwerach:D

PostNapisane: 17 sie 2008, 16:33 

Jestem ateistą, to mam robić out? :< :(
W sprawie banów można też pisać u nas. A kradzież sprzętu z nieprzejmowalnych flag jest u nas nielegalna. ; d

PostNapisane: 19 sie 2008, 10:07 

SNAKE'83 napisał(a):
co to sie porobilo, gdzie sa kumaci ludzie z dawnich dni, same nooby teraz biegaja po tych serwerach, a to jeszcze w PL4FC daja im uprawnienia do banowania,
tuszyn_pl wydawac sie by moglo ze czlowiek w porzadku a bany za kradziez sprzetu daje , szkoda slow zal.pl4fc

Chwilunia , chwilunia , bana nie dostałes tylko kicka!!!!!!!!!!!!!!!! jesli tego nie rozpoznajesz to może coś letko nie kumaty jesteś ???? , zresztą powiedziałem ci to 5 minut później na naszym serwerze infranty na voipie i o dziwo wiedziałeś za co !!!!!!. I dlaczego mnie obrażasz od noobów ????
Czekam na sprostowanie , z twojej strony bo nie lubie jak ktoś mnie obraża bezzasadnie.A człowiekiem w porządku jestem 8) i tak samo myslałem o tobie , widać że sie myliłem.

pozdrawiam
tuszyn_pl 8)

PostNapisane: 19 sie 2008, 18:47 

tuszyn, ani ba ani me tylko komendy wpisujesz, nieznamy sie, nowych nie kojarze wiec tymbardziej ty mnie,
dla mnie jestes noob, mam wieksze doswiadczenie niz ty, a do tego walka mi nie przeszkadza, niewazne gdzie, o to w tej grze chodzi
jak nie rozpoznajesz zabawy a besprape to sorry troche dystansu, czlowieku bylo z 6vs6 na mapie 64os. co mialem sobie flagi zbierac ?

jak zobaczylem !b .... czy jakos tak to wg mnie komenda na ban, zreszta wracamy do gory, troche dystansu, nie takie zeczy sie robilo dla zabawy i nikt nie banowal odrazu

MZK_ZGL napisał(a):
Jestem ateistą, to mam robić out? :< :(
W sprawie banów można też pisać u nas. A kradzież sprzętu z nieprzejmowalnych flag jest u nas nielegalna. ; d

co ma sprzet rdzewiec ... :P

szkoda ze serwer nigdy nie bedzie prezenowal poziomu starego gamesneta 64 , starym wyjadaczom nie chce sie bawic w piaskownicy z dziecmi ktore placza ze im samochod zabral ktos, szkoda maszynki ze stoi pusta :)

PostNapisane: 19 sie 2008, 22:33 

SNAKE'83 napisał(a):
tuszyn, ani ba ani me tylko komendy wpisujesz, nieznamy sie, nowych nie kojarze wiec tymbardziej ty mnie,
dla mnie jestes noob, mam wieksze doswiadczenie niz ty, a do tego walka mi nie przeszkadza, niewazne gdzie, o to w tej grze chodzi
jak nie rozpoznajesz zabawy a besprape to sorry troche dystansu, czlowieku bylo z 6vs6 na mapie 64os. co mialem sobie flagi zbierac ?

Kurde myslałem że skończymy ten temat ale cóź.Zaraz po twoim poscie miałem informację od naszego CL 90s , że dałem bana za kradzież samolotu.Moje wielkie zdiwienie , jakiego bana????Sprawdził po mojej odpowiedzi i rzeczywiście był KICK!!!!!!!!i więc ocb snake?? Noob bo gram od stycznia a właściwie od pażdziernika zeszłego roku no to nie wiem czy tak mnie można nazwać twoja decyzja(czyżbys aż tak się załamał tym minutowym kickiem że trzeba było pisac tu post - naprawdę ważna sprawa ).Odnosnie 6 czy 7 siedmiu na serwerze mi nie przeszkadza przejmowanie flag , przejmuję i tickety lecą ot co.Więc spokojnie .A nie chodziło o kradzież samochodziku tylko Jotki , i nie stałaby pusta bo dwie osoby w tym także ja podbiegały do niej , a ty podlatując jetem usmc rozbijasz go i kradniesz Jotkę (Stary wyjadacz powiadasz a zachowanie jak dziecko które musi mieć j10 bo f-35 pewnie nie dałoby rady).A ciebie zapraszam na lan TTP POZNAŃ 2009 i zobaczymy jak grasz na lanie a nie w sieci??? bo mnie to ciekawi.Tyle ode mnie bez urazy SNAKE .

pozdrawiam
tuszyn_pl 8)

PostNapisane: 20 sie 2008, 00:16 

Haha tuszyn nie rozmieszaj mnie. Chcesz kwestinowac snejka na lanie? :D
Zreszta nie jestem pewny ale chyba byl i na tym?

PostNapisane: 20 sie 2008, 08:26 

seba18 napisał(a):
Haha tuszyn nie rozmieszaj mnie. Chcesz kwestinowac snejka na lanie? :D
Zreszta nie jestem pewny ale chyba byl i na tym?

Upss , cofam to co napisałem na temat lana i za to przepraszam.
Chyba był na lanie , coś mi się migło .Ale dlaczego od razu noob("Noob – Nowicjusz. Używane jednak w formie obelgi")??
Grasz juz tyle stary wyjadaczu , że może nie musisz przestrzegac zasad serwera , więc przepraszam bo nie wiedziałem że starzy wyjadacze moga tak robić.Ze mną juz nie będziesz miał problemów.
Szkoda seba ,że nie wypowiedziałeś się na temat wcześniejszego postu.

PostNapisane: 20 sie 2008, 22:49 

Snake powiem jedno
Niektórym to nawet prostytutka nie dogodzi.

płaczecie że na Asterze nie ma admina i jest syf.jak gdzieś jest admin to że wywala za wszystko

Sorry ale mam w głębokim czy jest 6 czy 64 osoby zasady to zasady.
a w tej grze chodzi o wyzerowanie kuponów przeciwnika i zdobycie jego flag.a nie wożenie się za fragami po uncapach.
Jest to piaskownica? od pr0 macie CB a nie FFA. Poza tym, po obu stronach są płacze
"bo on gra unlockiami" ,"wyjdź z pojazdu to zobaczymy" itp itd.

Wszystko może być zabawą,tak jak i każda zabawa może stracić sens gdy ktoś narusza reguły.
a te nie ja ustalałem ale za to Ty je naruszyłeś i do tego obrażasz kogoś kto zrobił co należało.

Jakby to był ban miałbyś prawo takie rzeczy pisać, za Kicka i całe zamieszanie powinieneś Ty przeprosi.
I mówię to jako doświadczony gracz, czy ja też jestem noobem bo nie gram w CB i nie wygrałem żadnego Lana?
A może raczej pisze te słowa bo jestem człowiek który nie maj już 10 lat i wie co to szacunek do drugiej osoby?

pozdrawiam
90s

PostNapisane: 21 sie 2008, 23:26 

no ok , widzialem !b.... i mnie to wzburzylo :) sorki
ja nie pilot wiec mi wisi czy to jotka czy fka , niezla akcja wyszla, szkoda ze nie nagralem ;) sorki za ta akcje

polemizujac na temat 'no baserape'
90s ale co to za zabawa jak wszyscy czekaja w okolicy az cos sie wysunie z bazy zlokowanej, to niczego nie uczy 'free fragi' ktora maja sie wyrwac, eeh nie wiem, uwazam ze myslenie jest wskazane i ciezkie sytuacje wymuszaja lepsza gre, a to czekanie w bazie, 'bo jest bezpiecznie' szkoda czasu - taka opinia na temat 'no baserape' , nieczego sie nie naucza, i poziom graczy na serwerach jest teraz strasznie niski ...

a tuszyn, noob uzylem w tonie smiechowym, gramy z niektorymi uu ponad 2 lata w ta gre, wiec jak piszesz ze "Odnosnie 6 czy 7 siedmiu na serwerze mi nie przeszkadza przejmowanie flag " na 64ce to tylko :) sie mozna ,
dlaczego dobrzy gracze atakuja na karakandzie flagi po kolei zamiast sie rozbiec i na 100% kazda inna z tylu by poprzejmowali ?? zeby powalczyc , pozdro , kiedys do tego dojdziesz

PostNapisane: 22 sie 2008, 11:43 

Może ja jeszcze wtrącę swoje spostrzeżenia jak ja na to patrzę.

Sytuacja mogła by się wydawać błahostką, a rozpoczęła się dyskusja poważna.
Jeden z administrator serwera jakim jest Tuszyn zareagował na sytuację zgodnie z pojmowaną logiką i przyjętymi zasadami na serwerze naszym. Snake nie mogła się pogodzić z kopnięciem jego na serwerze PL4FC i napisał jak że wylewnego posta na ogólnej stronie BF.pl

Hmmm zastanówmy się nad całym przebiegiem sytuacji jaka tu właśnie zaszła. Skupiacie się na rzeczach nieistotnych, a nie dostrzegacie co niektórzy ogółu formy wypowiedzi Snake. Człowiek w sposób wylewny obraża administratora i jednocześnie naszego klanowicza i nie widać przez dłuższy czas żadnej reakcji. Tuszyn zachował się prawidłowo zgodnie z tym co był uczony, a teraz jego administracja jest pomniejszana i zapominana. Właśnie w tym momencie wszyscy na tym straciliśmy po jednej i po drugiej stronie zgodnie z decyzją jaką właśnie usłyszałem od Tuszyna.

Snake traktujesz dorosłego człowieka z rodziną i doświadczeniami życiowymi jak szczyla. I uważasz że jak człowiek gra np. 2 lata to jest prO jak Ty, a On gra mniej i nie wie o co biega? To ja gram np. 3 roku i jestem większy pro graczem niż Ty czy jak? Fakt faktem ze Tuszyn jest osobą trzymającą się ściśle określonych zasad i dla niego frajda granie jak gra ściśle TP i trzyma porządek żeby tak gra wyglądała na naszym serwerze nie zależnie czy jest na nim 6 czy 36 osób. Nie zrozumiałe dla niego czy dla innych może być ze ktoś wchodzi na serwer widzi że mało osób jest to może robić TK, BR czy kraść Jotkę bo to taka fajna maszyna jest. Jemu widocznie ta gra się jeszcze nie znudziła jak innym i nadal gra tak jak w pierwszym dniu zakupu Bfa tak żeby podnosić swoje umiejętności i żeby wygrać. Ci co grają po 2 lata nie raz o tym zapominają ze nie wszyscy podchodzą do gry tak jak oni poniekąd lajtowo.

I niezależnie jaka grupa osób występuje na serwerze i w jakiej ilości wszyscy powinni się nawzajem SZANOWAĆ, a nie wychylać przed szereg i pokazywać jakim się jest prO czy że ktoś jest NOOBkiem. W twojej postomani Snake pokazujesz że o tym troszkę już zapomniałeś jako stary weteran Bfa. I zapomniałeś że to co dla Ciebie może być zabawą dla innych już nie koniecznie może być tak samo postrzegane. Są osoby które niedawno dołączają do całej Battlefild-owej wspólnoty i nadal czerpią w pełni przyjemność z grania. A Tuszyn administrowania serwerem nie dostał za worek ziemniaków tylko jakoś musiał się szczególnie przyczynić do tego że takimi uprawnieniami został wyróżniony.

Tak więc proszę o więcej zrozumienia i więcej szacunku dla tej osoby, a nie wyzywania od NOOB-ków a później wciskanie ludziom ciemnoty że to tylko się robiło dla śmiechu.

Całą sytuację możemy już uznać za wyjaśnioną. Szkoda tylko że ze zrozumiałej frustracji klanowicza co do podważania jego administrowania straci teraz i na tym klan (co pokazuje nie raz że bardziej się dba co ktoś powie, a nie to co mówi swój zaufany człowiek).

Pozdrawiam
RALFIK-Shadow.pl

PostNapisane: 22 sie 2008, 15:54 

Problem z baserapem polega na tym że jak pozwolimy, to ludzie będą tylko to robić.
Nawet jak na mapie zostanie ostatnia flaga.
Tak więc jest to mniejsze zło, i większy spokój rozgrywki:). Bo lockowanie sprzętu też nie można nazwać podnoszeniem umiejętności lub poziomu serwera.
A są ludzie którzy jak raz coś spadnie to juz do końca rundy nie pozwolą temu wystartować.

Powinno być tak jak w Crysisie i myślę że nowy BF takie rozwiązanie będzie posiadał i nie będzie już sporów.

PostNapisane: 6 wrz 2008, 12:08 

Zapraszam do zgłaszania graczy łamiących zasady naszych serwerów.
Więcej info na www.pregierz.pl4fc.net

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 2