Teraz jest 17 paź 2019, 23:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 22:48 
Offline

Dołączył(a): 18 gru 2007, 22:22
Posty: 18
Lokalizacja: co skąd? o.O d(^_^)b
nie unoś się tak...korzystam z wersji bez tego patcha bo gram sobie tylko w singla,na unlockach...ale cóż z tym patchem już unlocków nie będzie...

jednak nie ściągnę tego patcha... bo on waży 540 coś MB!! a ja mam za wolny net na takie coś! :cry:


Ostatnio edytowano 29 gru 2007, 22:52 przez Ichigo, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2007, 22:51 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
do wersji 1.0 nie ma sandboxa , instaluj patcha , a unlocki dostaniesz za prace na serwerze :P

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 7 sie 2008, 23:59 
Offline

Dołączył(a): 6 sie 2008, 19:50
Posty: 5
Ja dopiero zaczynam zabawę z sandboxem i jak narazie nic nie umiem. Proszę o pomoc... o co w ogóle chodzi z tymi grupa jak je w ogóle zrobić bo nie wiem. Albo też jak na przykład jakiś obiekt skopiować. Pomocy!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 20 sie 2008, 19:47 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2005, 19:37
Posty: 46
umie ktoś programować w sandboxie??Kumpel fajna strzelnice zrobił ze sie idzie i sa takie przyciski naciskasz i sie cel wysuwa.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 26 sie 2008, 21:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sie 2008, 16:34
Posty: 10
znam nie na przyciski tylko na skrypt:

Grab object i w chacie napisac: @pr <nazwa animacji> <prędkosc animacji>
Przemieszczamy obiekt do innego miejsca (nie freezujemy)
W chacie wpisujesz @epr <nazwa animacji>
i jest potem jak chcesz żeby animacja sie pusciła w chacie napisz @spr <nazwa animacji>
napisz 2 raz @spr <nazwa animacji> aby objekt wrucił w poprzednie miejsce

Można ty robić drzwi oraz bramy czym sie wykazałem robiąc wielkie bazy z kolegami
nawet windy :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 27 sie 2008, 11:05 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2005, 19:37
Posty: 46
Semaru Toushiro napisał(a):
znam nie na przyciski tylko na skrypt:

Grab object i w chacie napisac: @pr <nazwa animacji> <prędkosc animacji>
Przemieszczamy obiekt do innego miejsca (nie freezujemy)
W chacie wpisujesz @epr <nazwa animacji>
i jest potem jak chcesz żeby animacja sie pusciła w chacie napisz @spr <nazwa animacji>
napisz 2 raz @spr <nazwa animacji> aby objekt wrucił w poprzednie miejsce

Można ty robić drzwi oraz bramy czym sie wykazałem robiąc wielkie bazy z kolegami
nawet windy :D


cze semaru to ja =fof= kj5pl z blue snadbox !!!

OnTopic
Juz sie nauczylem niedawno na skrypty szukam kogos kto umie napryzklad na box of drugs robic przyciski.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 27 sie 2008, 17:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2008, 04:38
Posty: 52
a niewiecie co mam z tym zrobic bo pobralem ropakowalem(nie w folderze bf 2) i nic nie ma tak jak by instalki to gdzie ja to mam wzucic??do folderu BF i czy jest jakies specjalny folder co trzeba to tam wsadzic :P??

_________________
Rekrutujemy nowy Polski klan...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 27 sie 2008, 17:35 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2005, 19:37
Posty: 46
pewnie sciagneles patcha.Sciagnij Samdbox 0.5 bez literek i tam masz instalke.Nie musisz instalowac patcha mi działa gra be zniego i serwy tez


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 27 sie 2008, 17:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2008, 04:38
Posty: 52
dzieki.
Ok wiem ze istnieje cos takiego jak google.pl ale ja potrzebuje bezposrednio linka do pobrania bo juz szukalem :P z gory dzieki
Pozdrawiam!

_________________
Rekrutujemy nowy Polski klan...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 27 sie 2008, 18:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2008, 04:38
Posty: 52
ok pobieram oby bez wirósów bo mam slabego antywira :/

_________________
Rekrutujemy nowy Polski klan...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 27 sie 2008, 20:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 sie 2008, 04:38
Posty: 52
mam problem zainstalowalem i sandboxa i patcha wlanczam sanboxa przez pulpit i wyskakuje cos takiego
Problem ze skrótem:
pomuscie co mam zrobic bede gdzies tak o 22.00 z góry dzieki
Pozdrawiam!

_________________
Rekrutujemy nowy Polski klan...
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 28 sie 2008, 10:54 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2005, 19:37
Posty: 46
Hammer2 napisał(a):
mam problem zainstalowalem i sandboxa i patcha wlanczam sanboxa przez pulpit i wyskakuje cos takiego
Problem ze skrótem:
pomuscie co mam zrobic bede gdzies tak o 22.00 z góry dzieki
Pozdrawiam!


Nic mi sie nie wysetla zaden obrazek.
Zainstalowałeś Sandboxa napewno w folderze gdzie masz ainstalowanego beefa.A tego patcha nie muisz serwery stoja na zwyklym 0.5 ja go nie mam i gram wiec moze on cos robi.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 29 sie 2008, 10:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sie 2008, 16:34
Posty: 10
mam takie pytanie xD Skąd pobrać tego zmodyfikowanego Huda? niektórzy dają dzienki niemu fajne objekty i teksty teksty typu: "Zauważono taczkę wroga!" a obiekty takie których zwykle byś nie postawił. i skąd to pobrać. To są obiekty z 1.0 czy zaprogramowane?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 29 sie 2008, 13:53 
Offline

Dołączył(a): 26 lis 2005, 19:37
Posty: 46
Ja mam Hud by James78 nie wiem skąd pobrane kupel mi wysłał.Googuluj moze znajdziesz


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sandbox!
PostNapisane: 29 sie 2008, 17:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 sie 2008, 16:34
Posty: 10
znalazłem HUDa. Teraz go pobrałem i zara sprawdze jak działa jak nie to se dorobie pare żeczy bo Hudy umiem robić i dogrzebałem sie do objektów i znam teraz ich ID ;] więc może jak skończe i wypadnie nieźle to dam tu mojego HUDa :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL