Macku69 napisał(a):
Siema
tak z ciekawosci, czy nie irytuje was gra na padzie w tego typu gry, przez te wszystkie lata spedzone na blaszaku?
Nie wiem jak sie ma sytuacja do Xboxa, ale na ps3 jest splitfish frag fx.
Czy ktos juz probowal?
osobiscie udalo mi sie dorwac jednego w miare tanio, ale okazalo sie ze byl uszkodzony, wiec musialem go odeslac i klapa.
Wydaje mi sie, ze moze to byc niezla alternatywa i chyba jedyna do gier FPS na konsole ?
Co z tego ze podlaczysz myszke i klawiature jak gra Ci jej nie obsluzy ?
Mam podobny problem tylko na odwrót !
od zawsze na padzie grałem a tu nagle zachciało mi się bf 2142 na moim lapatopie
i mam zonk!
Bo jak tu grać na maszynie do pisania + mysz!??
Nie da rady ! tych knefli za dużo a do tego precyzyjne celowanie myszką..
nie ma to jak pad od ps 2 -to król gier!! zarówno fps jak i nawet strategie rts'y nabierają rumieńców,
Kumpel grał w bf 2 na pc i jakoś mu nie szło, tz nie był noga ale orzeł z niego czy inny killer też nie.
Jak zagraliśmy na medal of honor rising sun na ps2 to chłopak powołanie odkrył, pierwsze 3 dni były dla niego straszne ale potem jakiego skilla złapał!!
Teraz gra na ps 2 padem, nie wiem czy wrócił do bf na pc.. (chłopak ze słowacji i kontakt mi się urawał)
A dla wiadomości to pad od x był wzorowany na dualshocku z ps2
)
Wiem że to bulwersujące co napisałem
ale taka jest prawda, wielu blaszakowców przeskakuje na x360 czy ps 3 i "odkrywa" zalety gry padem, to żaden wstyd (chociaż wcześniej pisali że to nie do rzeczne..)
Popatrzcie na mnie, nigdy nie sądziłem że będę grał na pc, a teraz? Twierdze że to król gier online!
(bo nie mam JESZCZE PS 3 kilzon 2 i bf Bad Company