Teraz jest 29 lis 2024, 10:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 wrz 2008, 13:44 

Evo jeśli to na naszym servie to zamieść ss na http://pregierz.pl4fc.net/ dostanie bana na oba nasze serki
i daj obraz całego ekranu bo nie widzę minmapy i ciężko ustalić co i gdzie się stało.

PostNapisane: 6 wrz 2008, 15:58 

90s napisał(a):
Evo jeśli to na naszym servie to zamieść ss na http://pregierz.pl4fc.net/ dostanie bana na oba nasze serki
i daj obraz całego ekranu bo nie widzę minmapy i ciężko ustalić co i gdzie się stało.

edit.
Nie bardzo widze sens robić to skoro admini na forum PL4Fc czepiają sie formy
a nie przywiazują wagi tresci informacji:
http://forum.pl4fc.net/index.php?showtopic=2449&st=40
I zamykają temat.
A link jakos nie działa...

PostNapisane: 6 wrz 2008, 17:50 

sorrki za spam ale admin napisał gdzie się teraz zgłasza wnioski.po za tym tam również nie widać nic oprócz TK na tobie

PostNapisane: 6 wrz 2008, 17:59 

90s napisał(a):
sorrki za spam ale admin napisał gdzie się teraz zgłasza wnioski.po za tym tam również nie widać nic oprócz TK na tobie

A co by Ty bys chcial zobaczyc?

A moze chodzi o to ze Tk jest karane tylko wtedy gdy ma ono miejsce na zawodnikach z tagiem PL4FC?
Z całym szacunkiem.
:?

PostNapisane: 6 wrz 2008, 20:38 
Redaktor Battlefield.pl

Cały ten pręgierz to jedno wielkie swołocz pe el, mam wrażenie że niektórzy mają 'print skrina' przypisanego pod boczny przycisk mychy i tylko czekają aż ktoś coś palnie, a wrzucanie screenów rzadko prowadzi do banów czy innych konsekwencji, poza narobieniu sobie dodatkowych 'wrogów'. Najlepsze akcje to screeny z Astera gdzie mnóstwo rozmaitych nikomu nie znanych noobów bluzga na prawo i lewo, bo czują się bezkarni. Naprawdę nie ma sensu tego wrzucać. Za to często są kłótnie kto powiedział k-=-a więcej razy a kto miał ważniejszy powód, a potem admini muszą sprzątać ten syf.
Uwielbiam np patrzeć jak ktoś wrzuca screena obciążającego ( <-lol) Tanatosa (noł ofens & pis), a On prawie zawsze odpowiada na to screenem 'obciążającym' oskarżającego, imponująca biblioteka skrinszotów.

Podobnie z tematem o hakerach - większość z nich to nikomu nie znani osobnicy, a jak 'wpadnie' ktoś znany to w większości przypadków powstaje oddzielny temat w związku z tym wydarzeniem. (fakt że zazwyczaj zostaje zamknięty)

Może nie wszędzie pisałem na temat ale nareszcie mogłem się wyżalić. :) Głupio te tematy skasować ale też głupio je utrzymywać...

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 6 wrz 2008, 20:45 

Trudno mi sie nie zgodzic z tym postem...

Musze stwierdzic ze wejscie na wieszosc polskich serwow
to w moim odczuciu cos jak wizyta u dentysty...
Wpadam tylko na "kontrole".

Najbardziej mnie bawi "klan" w szeregach którego zaisniec moze kazdy kretynek,
ktorego marzeniem jest pochwalic sie na podwórku ze ma TAGA i jest w klanie...

Zeby bylo zabawniej ostatnio jeden taki przypadek naocznie zarejestrowałem w mojej okolicy...
Nie wiem jaki kolo ma nick ale-sry- dałn totalny... :roll:
Pozdrawiam.

PostNapisane: 6 wrz 2008, 21:01 

Ev0 napisał(a):
Najbardziej mnie bawi "klan" w szeregach którego zaisniec moze kazdy kretynek,
ktorego marzeniem jest pochwalic sie na podwórku ze ma TAGA i jest w klanie...

A mnie bawią ludzie którym to przeszkadza. A niech sobie robią te klany, mają takie prawo. Nawet nie nazwałbym takich ludzi kretynami bo po prostu chcą pograć w większej liczbie osób. Zupełnie inną sprawą są 14-15 letnie siusiumajtki, jak sie zachowują na serwerach każdy wie... nie bede sie rozpisywał.

btw SOF tez byl kiedys takim "klanem" i ani siebie ani kolegów za kretynów nie uważam.

Tanatos ma faktycznie imponującą kolekcje screenów, z tym, że z tego co pamiętam to on je robi bo często gra/patrzy jego syn i nie podoba mu sie to jak jakies gnojki sie wyzywają a dziecko musi na to patrzeć. Nie bronie ani nie atakuje Tanatosa, chce sobie wklejać screeny to niech wkleja, jego prawo. Sam tego nie robie choć mi wiele osób zalazło za skóre bo po prostu mam to w d.

Co do serwerów PL4FC, jedyne co mi nie pasuje to to, że jak ktoś napisze iż serwer trzeba ewidętnie zresetować bo są bugi w stylu: "nie można sie położyć, samo wstaje, kilka granatów wylatuje i nie wybucha czy też cofy są takie, że ledwo sie gra" to zaraz lecą tekstu w stylu: "nie prawda bo serwer jest wypas, naucz sie grać etc". Wasz serwer jest w porządku, nie raz tam gram, ale czasem jest on tak zlagowany, że po paru minutach wychodze bo granie tam mija się z celem. Nie tylko moim zdaniem ale też innych graczy z innych klanów. Jednak jeśli wg PL4FC wszystkie jest gitara no to ok, Wasz serwer, Wy macie władze.

Pzdr

PostNapisane: 6 wrz 2008, 21:19 

Adasi napisał(a):
Tanatos ma faktycznie imponującą kolekcje screenów, z tym, że z tego co pamiętam to on je robi bo często gra/patrzy jego syn i nie podoba mu sie to jak jakies gnojki sie wyzywają a dziecko musi na to patrzeć. Nie bronie ani nie atakuje
Wytarczy synowi zabronić gapienia sie w monitor. Ja jak zaczynałem grać w bf2 mój łepek miał 2 lata , teraz ma 5 i ja w dzień już nie gram i nie pozwalam małemu oglądać bo zaczeły się pytania "Czemu strzelam do pana" i "czemu ten pan w głośnikach tak brzydko mówi" a wiadomym jest jaki wpływ mają gry na zachowanie małego dziecka (Nie chce żeby skończył jak jedeno dziecko z tego forum :wink: ). Wracjając do tematu, osobiście jestem za zamknięciem obydwu wątków z których nic nie wynika, ciekawi mnie czy z tylu ss co były wstawione ktoś dostał bana. A ten temat będzie jedną wielką kłótnią oraz zejdzie do poziomu kultury na Asterze.

PostNapisane: 6 wrz 2008, 21:41 

Wasz serwer jest w porządku, nie raz tam gram, ale czasem jest on tak zlagowany, że po paru minutach wychodze bo granie tam mija się z celem. Nie tylko moim zdaniem ale też innych graczy z innych klanów. Jednak jeśli wg PL4FC wszystkie jest gitara no to ok, Wasz serwer, Wy macie władze.

Podpisuje sie pod tym :) czasami lagi sa straszne...

PostNapisane: 6 wrz 2008, 23:01 

komar(poland) napisał(a):
ciekawi mnie czy z tylu ss co były wstawione ktoś dostał bana.

Sądzac po dzisiejszej reakci 90s na mojego "półscreena" na "pregierzu",
i jednego z adminów z forum PL4FC mam raczej wątpliwosci. :(

komar(poland) napisał(a):
A ten temat będzie jedną wielką kłótnią oraz zejdzie do poziomu kultury na Asterze.

Niekoniecznie tak musi być.

Mysle, że nieźle by było gdy by gracze wykazywali się wieksza dyscyplina grając;
zarówno jezeli chodzi o trzymanie nerwów na wodzy jak i granie w "kupie"- jeden czlowiek raczej bitwy sam nie wygra...
Jak na boisku.
Rozumiem ze mozna sie wk****iać jezeli gra sie na full serwie i nie ma szans na helke lub samolot.
Mnie bardziej marszczy sytuacja gdy mam np. heli i nie ma chetnego na gunnera :lol:
I co sam moge zwojowac vs 2 heli wroga?

Moge robić fikołki i inne uniki zanim mnie stukną; przynajmniej na chwilę odciągam ogień wrogich heli
od naszych na ziemi ale czy o to tu chodzi?

(Tutaj graba dla jednego kolegi z PL4FC z ktorym mialem dzis przyjemnosć polatać na serwie PL4FC ;) )

PostNapisane: 6 wrz 2008, 23:31 

Adasi, jezeli serwer zawodzi to go resetuje :) ale jezeli ja gram i nie ma lagow to raczej nie bede go ruszal(ludzie potem juz nie wchodza...) i ja tez widze, co niektorzy z klanu mojego wypisuja no ale po paru osobach klanu sie nie ocenia.

A ten nasz epregierz to dziala tak, ze jezeli zatwierdzimy zgloszenie to ban automatycznie pojawia sie na obu serwerach bez naszej ingerencji.(nie musimy polowac na nich na serwach)

PostNapisane: 7 wrz 2008, 09:41 

Co do serwa fakt ze ostatnio problemy jakies sie zaczely , i to nie wtedy kiedy pelen jest nawet , raptem 20-30 osob.

PostNapisane: 7 wrz 2008, 12:49 

A ja mam taką propozycję, zrobić głosowanie za zamknięciem obydwu tematów "Pręgierz" przecież to nie ma sensu i tak to nie podniosło kultury na serwerach, i nie podniesie, każdy widzi co się dzieje np. na Asterze . Pooglądać bluzgi to wystarczy wejść na 30 min na Aster. A już zaczyna się off top nawet w tym temacie, pierwsza strona już jest team play i lagi na serwerach "Placków", na 5 stronie Rolbi będzie udowadniał że jest the best of the best a wszyscy to lamy , na 10 bedzię o cfg itd,a na 15 który granat lepszy Mec czy Usa :wink: .

PostNapisane: 7 wrz 2008, 13:42 
Redaktor Battlefield.pl

popieram...

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 7 wrz 2008, 14:26 

w sumie racja , posty na pregierzu to zalatwianie swoich spraw tylko , jak ktos czituje/glitch to temat jest odpowiedni

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2