Teraz jest 28 lis 2024, 00:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 wrz 2008, 18:32 

Oczywiście...
jak żyje to tłumaczenie?

PostNapisane: 7 wrz 2008, 23:34 

Danexis napisał(a):
I uważam ze rady mogę dawać zważywszy ze gram w PR +/- pół roku i cokolwiek o nim wiem.

Ja bym się z milki3m nie siłował na czas grania :D. Chciałbym też zaznaczyć iż pół roku to nie tak dużo...

PostNapisane: 8 wrz 2008, 01:01 

Weterani się znaleźli :P

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 8 wrz 2008, 15:07 

Danexis napisał(a):
Bla Bla Bla .... nie można mieć złego dnia po 8 lekcjach :cry: :P
mil3k ze mnie się śmiejesz , a coś Ty napisał bo to dopiero jest bez sensu...??
Może by zakończyć ten offtop ?? bo w zasadzie miał tu być Manual do PR, a nie gadanie od rzeczy. 8)

P.S.
te zdanie miało brzmieć tak:
2.O tyle ze polski manual się przydaje o tyle angielski trzeba znać żeby przynajmniej coś załapać , inaczej lepiej nie grać w PR.

I uważam ze rady mogę dawać zważywszy ze gram w PR +/- pół roku i cokolwiek o nim wiem.

Juz lepiej sie poczoles?? Odpoczales po osmiu lekcjach w gimnazjum. To teraz przeczytaj jeszcze raz moj post. Popatrz kogo cytuje. potem zobacz kogo ten ktos cytuje. A jak juz to zobaczysz to nie boj sie przeprosic za swoja ignorancje. Z powodu twojego wieku masz duze szanse na przebaczenie ;):)

A co do manuala to dalej mi to ryba.

PostNapisane: 8 wrz 2008, 18:16 

mil3k napisał(a):
Juz lepiej sie poczoles?? Odpoczales po osmiu lekcjach w gimnazjum.

Po pierwsze chodzę do technikum, a nie do gimnazjum.
Po drugie może Byś popracował nad naciskaniem "Alt"a podczas pisania np. Ć,Ś,Ó,... .
Po trzecie Skończ tego off topa bo ja już dawno zapomniałem o sprawie.
Po czwarte na forum mogę wypowiadać się gdzie chce o ile wypowiedz zgadza się z tematem.
Po piąte nie uważam się za weterana tylko za kogoś kto cokolwiek wie i nie jest świeżo upieczonym graczem.
Jeżeli Widzisz dalej jakieś wątpliwości zajrzyj do regulaminu

P.S.
Wcale nie proszę o wybaczenie.
[z mojej strony temat zamknięty , w końcu to temat jozi02 i my nie spamujmu tutaj jakimiś głupimi kłótniami/sprzeczkami itp.]
Co do tego posta , po co komu takie coś pisać.

Dobrze! ja już tu nie będę nic pisał [Jesteś w pracy klawa UK to wszystko wyjaśnia , przepraszam]
co do reszty to mam kilku qumpli z którymi gram PR i o to proszę się nie martwić. [koniec KROPA]
A co do tej herbatki to kiedyś próbowałem ale mi nie zasmakowała. :?

Ostatnio edytowano 8 wrz 2008, 20:34 przez Danexis, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 8 wrz 2008, 19:44 

Idź napij się herbatki z rumianku to ci ciśnienie opadnie.
Zobacz w lewym rogu, pod moim Avatarkiem jest lokalizacja. Przeczytaj nazwę tej miejscowości. Po przecinku jest skrót nazwy kraju, w którym jest to miasto.
Jak widzisz ten skrót za cholerę nie wygląda jak PL. A jak nie wygląda jak PL to pewnie nie używają tam też polskich klawiatur. A jak jeszcze spojrzysz na czas mojego posta minus jedna godzina, to może dojdziesz do wniosku, że może nie piszę z domu ale z pracy.

Ja skończyłem przed tobą ale to ty zarzucasz mi, że to ja kontynuję... Spójrz jeszcze raz dokładnie na post do którego się przyczepiłeś. Hmmm... Chyba już wiem na kogo bedziesz głosował w przyszłych wyborach. :)

Wypowiadać się możesz gdze chcesz i na dowolny temat jaki sobie życzysz to wolny kraj. Ja raczej moderatorów nie informuję, że ktoś pisze bzdury. Ten ktoś sam sobie wystawia świadectwo.

Zdefiniuj pojęcie świeżo upieczony gracz. widzisz scena PR w PL jest bardzo mała i raczej za często nowi gracze się nie pojawiają. Więc samo przez się raczej się tutaj wszyscy "znamy". Często też razem gramy w różnych mieszanych lub stałych składach. Założę się, że ze świecą szukać kogoś kto kojarzy cię z jakiejś gry.

Jozi, pomysł Blooda jest pierwsza klasa. Jak już się znudzisz tłumaczeniem manuala to zapraszam do czegoś bardziej ambitnego :):) Pogadamy na ventylu o szczegółach.

PostNapisane: 8 wrz 2008, 20:08 

Cytuj:
Jozi, pomysł Blooda jest pierwsza klasa. Jak już się znudzisz tłumaczeniem manuala to zapraszam do czegoś bardziej ambitnego

Manuala po prawdzie już dawno przetłumaczyłem (jeszcze przed ściągnięciem .8 ), muszę tylko literówki poprawić (to jeszcze trochę czasu zajmie bo .8 już ściągnąłem :))

PostNapisane: 8 wrz 2008, 21:09 

Jozi, pomyśl tylko ilu Graczy Czeka Publikację Polskiej Wersji tego manuala! :D

PostNapisane: 13 wrz 2008, 15:49 

jeśli już mowa o manualu po Polsku mógłbym prosić o przesłanie mi go na pocztę dejmen1993@o2.pl lub podanie linku do pobrania, gdy będzie gotów

PostNapisane: 13 wrz 2008, 22:32 

Myślę że Jozi nie tłumaczyłby tego manuala dla siebie więc cynk znajdzie się pewnie w tym temacie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2