Teraz jest 29 lis 2024, 16:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pare pytan
PostNapisane: 14 wrz 2008, 17:17 

Witam,

Mam do was par pytan ktore mnie drecza i nie znam na nie odpowiedzi.
1. Czy mozna jakos zmienic kolor celownika w heli, (TV missiles) Moja ulubiona mapa to dragon valley, a tam bialy celownik miesza sie z baliym niebem i nie widac w co sie strzela (heli vs heli)
2. Jak dostalem bana na jakims serwie za base raping, dostaje na cale konto czy jak? Bo jak utworzylem nowe i szeregowym tez nie moglem wejsc ;/ ew. co zrobic by moc jeszcze raz grac na serwie.
3. Jak to jest z tymi broniami, zeby dostac te lepsze (f2000, p90) to wpierw musze odblokowac wszystkie troche slabsze (m95,dao itp.)
4. Jest jakis poradnik z zaznaczonymi miejscami jak stac by napewno wejsc do respiacego sie heli/jeta ? Bo probuje na oko ale czasem sie nie udaje ;/

Z gory dzieki za all odpowiedzi!

Tytuł: Re: Pare pytan
PostNapisane: 14 wrz 2008, 17:24 

1. Sam nad tym się zastanawiam, ale wątpię.
2. Bana na cd-keya dostaje się chyba tylko za czitowanie.
3. Żeby odblokowac drugiego unlock musisz zagrac na swoim koncie przynajmniej jedną rundę na serwerze SF. Jeżeli go nie masz, napisz do jednej z tych osób viewtopic.php?f=35&t=21096 . Będziesz wtedy co awans dostawał 2 bronie do odblokowania. Jak odblokujesz pierwszą bron dla profesji np. G3, będziesz mógł odblokowac drugą np. F2000.
4. Popatrz na charakterystyczny punkt przy respie i zobacz gdzie w stosunku do niego respi się helik/jet i stojac w tym punkcie poprobuj.

P.S Szybko dostałeś odpowiedz. :wink:

PostNapisane: 14 wrz 2008, 17:28 

Co to jest sf?(jednostki specialne?) Dodatek? Bo ja mam narazie tylko podstawke bf2. Czy jak kupie to SF i sam zagram, to co musze zrobic? Jakis imba wynik czy poprsotu zagrac na 1 mapie.
Tak ale czasem widze jak koles podbiega w ostatnim momencie, ma jakies kluczowy punkt, jet sie respi i koles od razu wsiada, a czeka np. 5 osob...
Co do bana to chyba na calego cd keya, bo jak zmienie konto to nadal nie moge wejsc.

Ostatnio edytowano 14 wrz 2008, 17:34 przez Wojt, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 14 wrz 2008, 17:33 
Spamer!

1.Nie da się legalnie, nie legalnie mozesz to zrobic, lecz PB bedzie Cię kickowal z serwera, a noz dostaniesz globalbana za czity - odradzam ;)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 14 wrz 2008, 17:39 

Sf to jednostki specjalne(special forces). Musisz poprostu zagrac jedną rundę. Ja np. nie mam doadtku, ale jedna z osob z tamtej listy zagrała jedną rundę moim kontem i mam odblokowaną drugą serie unlocków.
Najlepiej cały czas wciskac przycisk odpowiedzialny u Ciebie za wsiadanie. Jeżeli chodzi o helke to się połóż, bo jak się zle stanie często respiaca helka przesuwa Cię np. za skrzydło, a lezaca trochę przed miejscem gdzie respi się dziob na 90% wsziadziemy. Zalezy to też od szczescia, kto wsiądzie. Z jetami jest łatwiej bo praktycznie chyba na każdym lotnisku są charakterystyczne linie w miejscu respu. Musisz poprostu trochę pocwiczyc.

PostNapisane: 14 wrz 2008, 17:45 

Dzieki, a jakis sposob na bana? Na lepszych serwach z ulubionymi mapami mam bana..

PostNapisane: 14 wrz 2008, 17:54 

Jeżeli to serweru klanowe to spróbuj napisac na forum tego klanu prosbe o zdjęcie bana z wyrazami skruchy.

PostNapisane: 14 wrz 2008, 18:17 

Wojt napisał(a):
dostalem bana na jakims serwie za base raping

Nie rób tego więcej to nie dostaniesz bana

PostNapisane: 14 wrz 2008, 18:26 

Wojt napisał(a):
Na lepszych serwach z ulubionymi mapami mam bana..

Jeżeli masz bana, na kilku serwerach, to musiałeś używać (lub ktoś, kto używa tego samego keya) cheatów. Jeśli byłby to ban na 1 serwerze, to można by wziąć pod uwagę fakt, że admin jest dzieciakiem i mówi się trudno, ale na kilku?? Wydaje mi się, że wina leży po Twojej stronie. Są dwa sposoby, zdobyć adres forum/strony serwera (nie powinno być problemu) i nazmyślać w mailu, lub kupić nową wersję gry, bo wszystkie bany są nakładane na GUID (ciąg znaków przypisany do keya), którego nie da się zmienić. Amen

Songodzik napisał(a):
1. Sam nad tym się zastanawiam, ale wątpię.
2. Bana na cd-keya dostaje się chyba tylko za czitowanie.

P.S Szybko dostałeś odpowiedz. :wink:

Czasem jednak warto poczekać...
1. Nie da się go zmienić, ale jeżeli szybko 2x naciśniesz TAB, to będziesz wiedział, gdzie jest celownik
2.Wszystkie bany są nakładane na GUID.

PostNapisane: 14 wrz 2008, 19:21 

1. O tym nie wiedziałem.. Dzięki za radę, jednak nadal nie jest to całkowita zmiana koloru celownika
2. Chodziło mi o bany nie do zdjęcia. użyłem skrótu myślowego. Chodziło mi o to: że bana np. baserape można zdjąc i dotyczy on konkretnych serwów, a ban za czitowanie jest na wszystkie serwy.

PostNapisane: 14 wrz 2008, 22:38 

Dostałeś PERBANA na klucz swojej gry. zmiana klucza pozwoli wejść ponownie na serwer
mogłeś też dostać bana na określony czas ale powinna się pojawić informacja że jest na np. 66666dni

Perbana ,bana może ściągnąć tylko admin.

Koloru celownika nie da się zmienić legalnie a technika z TAB jest jedynym sposobem by coś na to poradzić.

wszelkie inne sposoby skończą się cheaterestwem

F2000 nie odblokujesz bez jednostek specjalnych, poza tym odpowiedzi na te pytania były już wielokrotnie podawane, używał opcji szukaj!!

PostNapisane: 16 wrz 2008, 19:43 

A ja tu mam nowe pytanie jak gram w bf2 przez internet niektóre osoby robią 360 na ziemi(obrót) główkuje się nad tym o roku i nic :?: Proszę o wszelkie informacje. Z góry dziękuje...

PostNapisane: 16 wrz 2008, 19:49 

Prone + A/D, jeśli Ci o to chodzi.

PostNapisane: 16 wrz 2008, 19:54 

Busio napisał(a):
Prone + A/D, jeśli Ci o to chodzi.

a prone to co to jest dla niekumatych takich jak ja :?:
Zielony jestem w takich sprawach.

PostNapisane: 16 wrz 2008, 20:01 

Pad na ziemię.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2