Teraz jest 23 kwi 2025, 19:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2003, 16:36 

Holman, dalbys kaca wyleczyc :P

a serw juz stoi...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2003, 16:54 

Kal-El napisał(a):
:(

niestety nie odebrlame wczoraj karty ze sklepu, pan powiedzial ze nie jest zrobiona i moge sobie cos wybrac w cenie zakupu tej kart z przed roku :lol: a wiec ze mam troche z garem to czekam teraz na r9600XT :D

duzy minus to to ze nie moge dzis z wami pyknac :x

Sorki za off topic :wink:

"ATI rozesłała kilka dni temu do recenzentów nowe karty graficzne Radeon 9600XT. Jak się okazało w testach, nowy model jest tylko nieznacznie wydajniejszy od swojego poprzednika - Radeon 9600 PRO. Tymczasem, nowy układ okazuje się być na przegranej pozycji w konfrontacji z nadchodzącym układem konkurencji - NVIDIA GeForceFX 5700. W tej sytuacji, ATI najprawdopodobniej zaprzestaje produkcji obecnych Radeon 9600 XT a na ich miejsce ma wstąpić druga, trochę szybsza rewizja tych układów. Dokładnie ten sam trik całkiem niedawno zastosowała NVIDIA wprowadzając drugą rewizję układów GeForceFX 5600 Ultra. Spowodowało to, że na rynku do dziś możemy kupić kartę graficzną z FX 5600 Ultra Rev2 ale łatwo możemy się "naciąć" na starą, wolniejszą rewizję. Wszystko wskazuje na to, że ATI coraz więcej pomysłów NVIDIA adoptuje wręcz perfekcyjnie."

Czy to oznacza ze nalezy poczekać na 9600 xt second edition(riposta na lepsze fx 5700),bo ja juz sie qrwa pogubiłem...
Czyli reasumując poza 9500 pro(no i tych ponad 1200 zeta) ATI chapie dzide w całości...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2003, 17:42 
Moderator forum

qubix napisał(a):

"ATI rozesłała kilka dni temu do recenzentów nowe karty graficzne

/CIACH

Czyli reasumując poza 9500 pro(no i tych ponad 1200 zeta) ATI chapie dzide w całości...

Może ten link rzucie nieco światła:

http://www17.tomshardware.com/graphic/20031023/index.html

IMO to nie ATI nawala, tylko nVidiia wzięła się do roboty i powoli nadrabia dystans. Szczególnie ciekawa jest sekcja poświęcona "oszustwom" zawartych w sterownikach i ich wpływowi na wyniki...

ps: Ja jako zatwardziały fan nVidii i Leadteka czekam na pokazanie się Winfast A360 Ultra na naszym rynku. :twisted:

http://www.leadtek.com.tw/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_1.shtml

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 18:38 

Ja chce zagrać w Road To Rome w 32 osoby na polskim serwie !!! :( . Ten dodatek jest super! Sten ruzlezzz. Znudziła mnie Twoja historia na Bocage, El i innych klasykach.

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 18:59 
Moderator forum

CloneTrooper napisał(a):
Ja chce zagrać w Road To Rome w 32 osoby na polskim serwie !!! :( . Ten dodatek jest super! Sten ruzlezzz. Znudziła mnie Twoja historia na Bocage, El i innych klasykach.

:twisted: Popieram :twisted: Road to Rome has to be next on our server :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 21:16 

qubix napisał(a):
Kal-El napisał(a):
:(

niestety nie odebrlame wczoraj karty ze sklepu, pan powiedzial ze nie jest zrobiona i moge sobie cos wybrac w cenie zakupu tej kart z przed roku :lol: a wiec ze mam troche z garem to czekam teraz na r9600XT :D

duzy minus to to ze nie moge dzis z wami pyknac :x

"ATI rozesłała kilka dni temu do recenzentów nowe karty graficzne Radeon 9600XT. Jak się okazało w testach, nowy model jest tylko nieznacznie wydajniejszy od swojego poprzednika - Radeon 9600 PRO. Tymczasem, nowy układ okazuje się być na przegranej pozycji w konfrontacji z nadchodzącym układem konkurencji - NVIDIA GeForceFX 5700. W tej sytuacji, ATI najprawdopodobniej zaprzestaje produkcji obecnych Radeon 9600 XT a na ich miejsce ma wstąpić druga, trochę szybsza rewizja tych układów. Dokładnie ten sam trik całkiem niedawno zastosowała NVIDIA wprowadzając drugą rewizję układów GeForceFX 5600 Ultra. Spowodowało to, że na rynku do dziś możemy kupić kartę graficzną z FX 5600 Ultra Rev2 ale łatwo możemy się "naciąć" na starą, wolniejszą rewizję. Wszystko wskazuje na to, że ATI coraz więcej pomysłów NVIDIA adoptuje wręcz perfekcyjnie."

Czy to oznacza ze nalezy poczekać na 9600 xt second edition(riposta na lepsze fx 5700),bo ja juz sie qrwa pogubiłem...

no juz jestem szczesliwym posiadaczem karty r9600Xt FireBlade 8)
co do wydajnosci to na nie podkreconej karci i procku mam taka wydajnosc jak moi znajomi na tym samym procesorze tylko ze podreconym o 400mhz jak i podreconej karcie. wiec to nie jest tylko chwyt marketingowy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 22:44 

To moze wyjsc - ale musimy sie umowic wszystcy na jeden dzien i o okreslonej porze :)

czyli dzien to pewnie weekend ?? a pora - mi wszystko jedno :) niech proponuja Ci co maja ograniczenia czasowe :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 23:27 

bcj napisał(a):
To moze wyjsc - ale musimy sie umowic wszystcy na jeden dzien i o okreslonej porze :)

czyli dzien to pewnie weekend ?? a pora - mi wszystko jedno :) niech proponuja Ci co maja ograniczenia czasowe :)

Moze najblizszy piatek lub sobota?

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 23:46 

a jaka mapke? ja proponuje Monte Cassino i Baytown, a moze za tydzien w piatek? :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 01:01 

No tak, tak :) to mialem na mysli - tylko okreslcie sie Sie czasowo :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 01:12 
Oldboy Battlefield.pl

to moze inaczej

Gathera w RTR

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 12:03 

O! To jest mysl! Hmm tradycyjne Gatherowo czyli w Sobote ? 17 ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2