To co niżej, jest aktualne.Chcesz sie plasowac na pierwszych miejscach w tabeli pod koniec rundy ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Chcesz byc lepszy od innych ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Chcesz zabijac z latwoscią pr0 ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
gg
: 5816760, odblokowywuje bronie z sf
za free - podaj haslo, login oraz przywitaj się ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Meczace jest pisanie ciagle tego samego, wiec napisze to tutaj:
PRZECZYTAJ CAŁY POST ZANIM ZADASZ MI PYTANIE, A GŁÓWNIE PUNKT 3.1.Tak na przyszlosc zamiast pytac sie mnie na GG co i jak przeczytajcie tu:
Wchdoze na Twoje konto gram jedna rundę w SF (dodatek) po czym jak skończę wychodzę i już nigdy nie wchodzę na Twoje konto, od teraz możesz odblokować zaległe bronie (czyli jeśli do tej pory odblokowałeś 3 to odrazu będziesz miał do odblokowania 3)i przy każdym awansie 2
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
2. Jesli odblokowales do tej pory 2 bronie,
a nie grales w SF to odrazu bedziesz mial 2 bronie do odblokowania i przy kazdym kolejnym awansie 2 i tak do rangi za 50 000 pkt.
3. Nie pytajcie sie czy to robie bo post jest z Sierpnia, a teraz z Wrzesnia. Jesli nie ma napisu "WSTRZYMUJE DZIAŁALNOŚĆ, bo blablabla" to oznacza, ze nadal odblokowuję za free
4. Czas odblokowania od 10 sekund do 30 minut (jak jest mało ludzi :/).
5. Nie dziękuj z góry, bo Ci nie zrobię
6. Jeśli grałeś w SF, lub ktoś gral w niego na Twoim koncie. To nie pisz do mnie!!7. Chciałem poinformować leni, iż pierwsze unlocki zdobywa się od awansu za 500 pkt
8. Przeczytaj faq zanim do mnie napiszesz (nie wspominając o całym moim poście
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
).
FAQ -
viewtopic.php?f=37&t=11427Ja (18-07-2009 11:24)
alarm 9.08.09
Chcesz sie plasowac na pierwszych miejscach w tabeli pod koniec rundy ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Chcesz byc lepszy od innych ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Chcesz zabijac z latwoscią pr0 ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
gg
: 5816760, odblokowywuje bronie z sf
za free - podaj haslo, login oraz przywitaj się ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Meczace jest pisanie ciagle tego samego, wiec napisze to tutaj:
PRZECZYTAJ CAŁY POST ZANIM ZADASZ MI PYTANIE, A GŁÓWNIE PUNKT 3.1.Tak na przyszlosc zamiast pytac sie mnie na GG co i jak przeczytajcie tu:
Wchdoze na Twoje konto gram jedna rundę w SF (dodatek) po czym jak skończę wychodzę i już nigdy nie wchodzę na Twoje konto, od teraz możesz odblokować zaległe bronie (czyli jeśli do tej pory odblokowałeś 3 to odrazu będziesz miał do odblokowania 3)i przy każdym awansie 2
2. Jesli odblokowales do tej pory 2 bronie,
a nie grales w SF to odrazu bedziesz mial 2 bronie do odblokowania i przy kazdym kolejnym awansie 2 i tak do rangi za 50 000 pkt.
3. Nie pytajcie sie czy to robie bo post jest z Sierpnia, a teraz z Wrzesnia. Jesli nie ma napisu "WSTRZYMUJE DZIAŁALNOŚĆ, bo blablabla" to oznacza, ze nadal odblokowuję za free
4. Czas odblokowania od 10 sekund do 30 minut (jak jest mało ludzi :/).
5. Nie dziękuj z góry, bo Ci nie zrobię
6. Jeśli grałeś w SF, lub ktoś gral w niego na Twoim koncie. To nie pisz do mnie!!7. Chciałem poinformować leni, iż pierwsze unlocki zdobywa się od awansu za 500 pkt
8. Przeczytaj faq zanim do mnie napiszesz (nie wspominając o całym moim poście
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
).
FAQ -
viewtopic.php?f=37&t=11427