Lt Mic napisał(a):
Po dłuższym zastanowieniu mam jeszcze kilka pytań na które odpowiedzi nie znalazłem na PRT:
1.Czy frekwencja na treningach(tych wt-śr-czw) musi wynosić 100%?(coś mi tam może umknęło ale treningi chodzi o podział na tylko sq i cała armia?)
Chodzi w sensie takim że byłbym bardzo chętny (na bitwy i treningi pt-pon)ale nie za bardzo rozumiem pojęcie aktywności by nie wylecieć z kampanii itp.?
2.Ile trwają bitwy ? od 21 do której? czy od 21 liczy się jeszcze czas rozgrzewki(czyli start 22) czy 21 to start samej bitwy?
3.Czy znajdzie się miejsce w "Nusur Bid"?
a wciąż jednak było by fajnie polatać z Pro nie na publicach
1. Nie nie musi
2. od 21 do zakończenia (brak tickektów/time out) standardowo Limit ustawiony na 4h... warto zaznaczyć iż rozgrywki nie są tu tak dynamiczne i często kończy się właśnie po 4h z ticketami po obu stronach. Liczy się czas samej bitwy nie ma rozgrzewek... od tego są treningi.
3. W "Nusur Bid" miejsce jest potrzeba nam jeszcze 2-4 osób w razie większej ilości zgłoszeń pomyślimy o wystawieniu 2 skłądów/kolejce uczestnictwa. Nie wiem natomiast kogo i ile przyjmie CATA I bo aby dostać się do Nusur Bid najpierw należy się dostać tam... również nie wiem jaki okres rekrutacyjny (zazwyczaj to było chyba 2 tygodnie) zaplanuje Sztab. Dopiero po przejściu okresu rekrutacyjnego można ubiegać się o miejsce w jednym ze składów w (tym przypadku "Nusur Bid"). Być może można by przyśpieszyć ten okres na podstawie rekomendacji ale z góry zaznaczam iż tyczy się to tylko osób które dobrze znam/dużo z nimi grałem i wiem czego się po nich spodziewać. Więc proszę o niepisanie w tej sprawie do mnie... to ja ew napiszę do tych osób.