Teraz jest 27 lis 2024, 07:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 paź 2008, 15:50 

Imho jak zawsze skuteczna bylaby metoda kija i marchewki. Kij do przywalenia po dupie niesluchajacym sie squadom i graczom a marchewka tym wszystkim pieknie stojacym w szeregu i wykonujacym polecenia CO. Za takie narzedzie moglyby sluzyc kity specjalne, a komander mialby mozliwosc zezwalania na ich pobieranie czlonkom druzyn poslusznym (marchewka) i zabranial nieposlusznym (kij). SL musialby dbac zeby druzyna, wykonywala rozkaz, bo inaczej moglaby byc ukarana. A kazdy nieposluszny szybciutko by sie nauczyl pokory, bo dowodcy by takich delikwentów wywalali dosc szybko.
Dodatkowo CO powinien rozpatrywac prosby o HAT, LAT i AAT. Chyba ameryki nie odkryje, ze jest to BARDZO irytujace, kedy przyjedzie do nas APC i nie mozna zamowic zadnej rakiety, przyjnajmniej do jej odstraszenia.

Ponownie przeczytalem swoj tekst i chyba bede musial go podeslac devom.

PostNapisane: 10 paź 2008, 18:42 

Popieram choć ma to kilka błędów
#1. Comander nie zawsze będzie na tyle inteligentny w sensie... dziecko grające nie za często w PR
#2. Comander może być swój... czyli dawać kity znajomy i nawet sam bym tak robił...

Na razie tyle mi do głowy przychodzi choć jak dochodzi do meczy może to być naprawdę przydatny patent. Wspomoże to komunikacje miedzy SL i COM udzielanie informacji w jakim celu ten czy owy kit może to być przydatny, tez na lepszych serwerach gdzie gra jest konkretniejsza. W każdym razie mogła by być opcja on\off na serewrze.

PostNapisane: 10 paź 2008, 19:50 

A co zrobić aby potem pograć w normalnego Bf'a....bo jak uruchamiam bfa po instalacji Pr'a v 0.8 to wyskakuje mi ze serwer nie zezwala na gre z modyfikowaną grą.!!! o co kamamAn!!!

PostNapisane: 10 paź 2008, 20:26 

Umiejętności strategiczne , jak już ktoś wcześniej powiedział muszą być to ludzie którzy grają w wiele strategi i umieją ją wykombinować w kilka sekund.

BL00D wcale się nie oburzyłem. Jak Cię uraziłem czy coś to PRZEPRASZAM!
Prawie na tym serwie na którym gram jest komunikacja SL-Com , ale to raczej tylko doświadczeni gracze, a nie tak zwane żółtodzioby. 8)
1Squady: Pilotów , Pancernych ... Piechociarzów To było by coś! jakby każdy takie coś robił to gra stała by się jeszcze lepsza
2Przydało by się więcej kitów np. wydawanych przez Commandera a oprócz tego do pobrania w FreeBase albo MeinBase
3[mały OT] Dla czego nie ma Linxa i Javelina[broń P.Panc.] w PR ?

P.s.
[G-UNIT]Bulletproof Przepraszam ale Ci nie odpowiem bo ja mogę grać bez problemu.

PostNapisane: 10 paź 2008, 22:48 

Danexis napisał(a):
Umiejętności strategiczne , jak już ktoś wcześniej powiedział muszą być to ludzie którzy grają w wiele strategi i umieją ją wykombinować w kilka sekund.

BL00D wcale się nie oburzyłem. Jak Cię uraziłem czy coś to PRZEPRASZAM!
Prawie na tym serwie na którym gram jest komunikacja SL-Com , ale to raczej tylko doświadczeni gracze, a nie tak zwane żółtodzioby. 8)
1Squady: Pilotów , Pancernych ... Piechociarzów To było by coś! jakby każdy takie coś robił to gra stała by się jeszcze lepsza
2Przydało by się więcej kitów np. wydawanych przez Commandera a oprócz tego do pobrania w Fire Base albo Main Base

fixed

+odpowiedz na pytanie: Javelin jest bronia typu wystrzel i zapomnij, zaimplementowanie go w PR spowodowaloby, ze wszystkie pojazdy, ktore nie naleza do us bylyby rozwalane w 0.39 sek 1 strzalem.

PostNapisane: 10 paź 2008, 23:08 

Cytuj:

http://www.realitymod.com/forum/f10-pr- ... velin.html

PostNapisane: 11 paź 2008, 02:28 

fakt, Javelin jest po prostu zbyt cool :P

PostNapisane: 11 paź 2008, 09:37 

Medota kija i merchewki istnieje na serwerku TG gdzie jest system raportowania ostrzegajacy Adminow oraz regula dla CO ze moze wyznaczac sprzet dla poszczegolnych Squadow a jesli inny squad podkrada bez zezwolenia to grozi Kickem lub Banem.

Uwazam ze gdyby CO musial wysluchiwac ciaglych prosb o specjalny kit i do tego musial oceniac kazda prosbe czy jest uzasadniona w dodatku nie widzac dokladnie sytuacji to by tylko zniechecilo ludzi jeszcze bardziej szczegolnie tych ktorym by odmowiono prosby. Ilosc obelg pod adresem CO nie mialaby konca ;)
Obawiam sie ze to bylby zwykly spam requestow o snajpera lub inny "wypasik" ale moze daloby sie to jakos rozwiazc o ile wogole engine BF2 na to pozwoli.

PostNapisane: 11 paź 2008, 11:45 

GoLyPL napisał(a):
Popieram choć ma to kilka błędów
#1. Comander nie zawsze będzie na tyle inteligentny w sensie... dziecko grające nie za często w PR
#2. Comander może być swój... czyli dawać kity znajomy i nawet sam bym tak robił...

Na razie tyle mi do głowy przychodzi choć jak dochodzi do meczy może to być naprawdę przydatny patent. Wspomoże to komunikacje miedzy SL i COM udzielanie informacji w jakim celu ten czy owy kit może to być przydatny, tez na lepszych serwerach gdzie gra jest konkretniejsza. W każdym razie mogła by być opcja on\off na serewrze.

Jak Comander to dziecko to zdejmie się go z pozycji.

Uważam że nie powinno być tej marchewki patrz #2. ale możliwość karania powinna być, ograniczona ale jednak.

PostNapisane: 11 paź 2008, 14:26 

Spróbuj przegłosować zdjęcie z comandera... gram w ten mod chyba trochę dłużej jak Ty i jeżeli ktokolwiek chce grać comanderem to gra na publikach to nim gra, gdyż nie ma za wielu chętnych do tego manewru, a taka zagrywka ze strony DEV-ów mogla by choć trochę zachęcić do wybierania tej funkcji podczas gry. Moje zdanie, choć wątpię w sukces tego pomysłu... jak dla mnie to ten sposób jest ok ale nawet i bez CO jeżeli ma się dobry skład to daje się radę coś ugrać.

PostNapisane: 11 paź 2008, 18:22 

$towarzysz$ napisał(a):
fakt, Javelin jest po prostu zbyt cool :P
M4 z M203 i Celownikiem oprycznym też jest cool i jakoś znalazł się w PR, tak samo F16.

PostNapisane: 11 paź 2008, 21:58 

F16? rzeczywiście zajebioza : / M16+M203 to jednak bron PPiech a jest mała różnica w pozbawieniu Drużyny 4 ludzi a dwóch czołgów w ciągu 0.39sek :]

Commanderem Powinien Być Admin lub jakiś Klanowicz[Gracz który pomaga kumplom daje kity itp]i w wypadku klanowicza myślę sprawdziłby się pomysł 2ch commanderów, Jednym byłby klanowicz drugim Admin lub ktoś wyższy
I tu znów kolejny pomysł- wiecej Rankowanych serverow, Nowe rangi i ludzie od wyższej rangi mieliby dostęp na Commandera
[troche chaotyczny ten post i nie wiem czy możliwy : P]

PostNapisane: 12 paź 2008, 13:30 
Moderator forum

[G-UNIT]Bulletproof napisał(a):
A co zrobić aby potem pograć w normalnego Bf'a....bo jak uruchamiam bfa po instalacji Pr'a v 0.8 to wyskakuje mi ze serwer nie zezwala na gre z modyfikowaną grą.!!! o co kamamAn!!!

.... a po co grac w normalnego bf'a? :lol:

Sprawdz swoje filtry w przegladarce serwerow czy masz wlasciwe wlaczone i pokazuje ci tylko serwery bf2... nie wiem, ja nie mialem nigdy tego problemu.

PostNapisane: 12 paź 2008, 14:59 

Jawelin jest świetną bronią P.Panc i faktycznie to siałby popłoch wśród wrogich pancerniaków ale w końcu po to go stworzono. :wink:
To chociaż mogli by zrobić lepszy zoom w Eryx'ie i SRAW bo jest przynajmniej dla mnie trafić pojazd ze znacznej odległości , nie mówiąc o celu ruchomym.

PostNapisane: 12 paź 2008, 15:00 

Cytuj:
.... a po co grac w normalnego bf'a? :lol:

Jestem tego samego zdania. :D

Co do Twojego problemu - miałem to samo, ale z w/w powodu się tym za bardzo nie przejąłem. :)

Po reinstalce wszystko jest tak jak trzeba, Bf2 działa (tzn. mógłby działać, gdybym włączył. Jak chcę sobie na szybko postrzelać, wolę True Combat Elite, ale to temat do innego działu).

Wniosek: Reinstall.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2