Teraz jest 23 lis 2024, 19:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 paź 2008, 12:43 

Miss chyba nie stał w Polsce.Fajnie by było,bardzo...Ale ilu jest polaków, którzy wejdą ?

Bo wątpię że przylecą holendrzy/niemcy/belgowie/francuzi którzy płaczą jak maja władować def/grać na pingu 50+(gathery tfr ftw ;])

PostNapisane: 6 paź 2008, 10:54 

@Matiassek mysle , ze napewno znajdzie sie te chociazby 10 osob , ktore graloby na takim serverze ,a jezeli juz bedzie te 10 osob to druga 10 sie znajdzie jak nie polakow to obcokrajowcy wbija , poniewaz watpie zeby czekali na 1 slota na waibie by team-dke ..
@Pokor nasz server stal we Francji i stoi tam do dnia dzisiejszego tyle tylko ze juz nie waib

PostNapisane: 6 paź 2008, 16:28 
Redaktor Battlefield.pl

MISSowy Waib stał w Polsce, a nie we Francji (w FR tylko prywatne). Były pozamieniane flagi i strony itp. jednak czasami siedziało na nim z max 5-8 osób, więc chyba nie było warto żeby był włączony...

PostNapisane: 12 paź 2008, 09:11 

ale dyskusja wybuchła :) :shock:

Super by bylo jakby powstal taki PL WAIB bylo by ciekawie, jednak widac ze coraz ciezej o graczy :( ciezko zapelnic server, jak widac jest zaledwie garstka graczy w PL ktora by z tego skorzystala, ja codziennie gram na WAIB chemical.com (czy jakos tak :) ) tam nie ma problemu z graczami nawet ciezko czasami wbic bo full, super sie gra itd, jednak jakis lag troche, o wiele lepiej bylo na team-dke, ktory jest offline :( bynajmniej mi go juz nie znajduje. W wyszukiwarce jak sie wpisze WAIB jest sporo serverkow itd, ale na te ok 15 jeden jest pelny :) no ale moze sprubujemy w PL co? Jak co na mnie mozna liczyc dorzuce sie do serverka.

Pozdrawiam
gomi

PostNapisane: 13 paź 2008, 16:27 

.pl WAIB RULES!!! | GamesNet.pl. Serdecznie zapraszamy:)

Jeszcze skrypty dodamy w pozniejszym czasie

PostNapisane: 14 paź 2008, 15:15 

.pl waib = AIT skilled? ^^
Juz dzisiaj pierwszy banik poleciał za brak kultury gowniarzu :)
Nic sie nie dziwie - owszem okazuje brak kultury dla takich jak ty cezar skoro na mnie najeżdżasz gdy ja się pytam grzecznie kim jesteś
Btw . MyHitRegIsShit not MeHitRegIsShit :*
Bez pomocy DeathName'a ten server nawet nie miałby miejsca :)
Jak to na forum mawiają pozdro&poćwicz cezar <3

PostNapisane: 14 paź 2008, 15:25 

Z ta podworkowa mowa skierowana do mnie bana ci napewno nie zdejme dziwie sie tylko jak chlopaki z miss na ts wytrzymija z toba pewnie o turniej tylko chodzi heh

Ps.niestety nie jestem taki "PRO" jak ty sorry bynajmniej mnie na serwerze naszym co chwile za usersetings and sound con. nie kickuje w przeciwienstwie do ciebie

PostNapisane: 14 paź 2008, 16:23 

Coz z Dagodnesem da sie wytrzymac i bynajmniej nie jest w klanie tylko na czas OC (chyba ze sam bedzie chcial spadac to droga wolna ale gdzie go beda chcieli xD) Mnie raczje nie uświadczycie na serverze buzioole a i miło odpowiedziec gdy ktos pyta sie kim jestes.

PostNapisane: 14 paź 2008, 17:26 

cezar122 napisał(a):
Z ta podworkowa mowa skierowana do mnie bana ci napewno nie zdejme dziwie sie tylko jak chlopaki z miss na ts wytrzymija z toba pewnie o turniej tylko chodzi heh

Ps.niestety nie jestem taki "PRO" jak ty sorry bynajmniej mnie na serwerze naszym co chwile za usersetings and sound con. nie kickuje w przeciwienstwie do ciebie

Z tego co pamiętam jak się spytałem kim jestes odpowiedziałeś mi "zamknij morde gnoju" wiec nie mam pojęcia co masz na myśli mówiąc podwórkowa mowa .
Zresztą gówno Cie obchodzi czy na turniej czy nie - dla twojej wiadomości znalazłem klan w którym jest mi dobrze i wątpie żebym go opuscił ( chyba ze dignitas mnie przyjmie i sponsora dostane xDDD )
Za pro nigdy sie nie uwazalem i nigdy tak nie powiedzialem ( chyba , że użyłem sarkazmu )
Dla twojej wiadomości gram na defie od miesiąca ( DN mnie namówił ) i o dziwo lepiej wchodzi . Nigdy na twój serverek nie wszedłem ze zmienionym usersettings.con jedynie sounda mam zmienionego ale to juz do własnych potrzeb i udogodnień .
Tak czy siak cieszę się ze taki waib powstal , fajny hitreg na nim jest XD

PostNapisane: 14 paź 2008, 17:42 

hmm i znow wojna :evil: szkoda :( jak widac ciezko komu kolwiek dogodzic :roll:
Bardzo wielkie DZIEKUJE DLA DEATHNAME za pomoc w skryptach.

Pozdrawiam
gomi

PostNapisane: 16 paź 2008, 00:23 

DeathName napisał(a):
MISSowy Waib stał w Polsce, a nie we Francji (w FR tylko prywatne). Były pozamieniane flagi i strony itp. jednak czasami siedziało na nim z max 5-8 osób, więc chyba nie było warto żeby był włączony...

Na 100% stał we Francji i nawet dalej tam sobie jest w stanie hibernacji :) tylko właśnie nie było sensu trzymać kolejnego Waiba z pingiem >50ms.

PostNapisane: 19 paź 2008, 23:36 

Zapraszam do programu pregierz.pl4fc.macie te same kategorie jak pozostałe inf. a jeśli nie ma adminów wystarczy zgłosić ss na http://www.pregierz.pl4fc.net/ i po akceptacji ban zostaje automatycznie nałożony.

Jeśli by Was to interesowało to proszę o kontrakt z DeeJayem

PostNapisane: 10 lis 2008, 21:37 

komar(poland) napisał(a):
Cytuj:
Odrazu człowiekowi przypomniał się stary dobry sewer CQF

Dobre, ale ile było płaczu na tym forum jacy to admini be, jak to zabronili strzelać z G a teraz takie wspomnienia. Jak widać czas leczy rany :)

Jakie tam rany, i tak się nie przejmowaliśmy tymi których kickowaliśmy:)
Co do serverka nowego - wielka szkoda że med only, będzie znowu gra na apteczki a nie na killsy. Na koniec mapki K/D 60:1 do 1 tylko dlatego bo pajac z teamu nie dobiegł z defem:).

Gdyby tak ktoś postawił coś bez podnoszenia:)

Pozdro

P.S Cierpka gorolu zróbcie med i asfalt only, wpadne z grande:)

PostNapisane: 10 lis 2008, 21:42 

Darek,idz Ty lepiej na tego swojego CoDa :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2