Teraz jest 25 lut 2025, 13:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 paź 2008, 16:01 

Powiem wam tak - gra battlefield 2 to jedno wielkie pasmo nieszczęść i wielki cios w EA w moich oczach. Gra od samego początku ma jakieś problemy. Problem nieważnego klucza zaraz po zainstalowaniu gry. Problem bana na cdkey , który paraliżuje nie tylko jednego gracza , ale także innych , którzy grali na tym komputerze (rodzeństwo itd). ŻE JUŻ NIE WSPOMNĘ O TYM , ŻE CZASAMI GRA PO KILKU MINUTACH POPROSTU WYŁĄCZA SIĘ!!.Jeżeli bym chciał się bawić w rejestrze i podmieniać pliki żeby móc normalnie grać to bym pirata ściągnął. Ale ja na tą grę wydałem 140 zł i stanowczo tego żałuję. Nigdy więcej nie wydam kasy na gry z serii battlefield, bo poprostu nie mam na to nerwów.

p.s jeżeli ktoś zna sposób na chociaż jeden z moich problemów proszę pisać.

PostNapisane: 14 paź 2008, 16:24 

1Byś przy wpisowaniu sprawdził czy dobrze wpisałeś [ciach] Uapa
2Zarejestruj go jak wyskoczy niebieskie okienko
3Jakie 140zł? Piszesz to teraz a nie we 2005 jak gra wyszła.Teraz możesz sobie kupić deluxe za 50 zł w Empiku,albo w interentowym sklepie za 34zł
Tak naprawde nie widziałeś gry a narzekasz,według mnie to jest najlepszy póki co multiplayerowy FPS z pojazdami,lepszy od CoDa 4,bo grafa to nie wszystko,w dodatku jest do niego ze 100 modów,a niektóre są tak dobre że mogłyby być samodzielnymi grami.Sam kupiłem najpierw podstawke a potem jeszcze Deluxe po jakimś czasie bo mi się wcześniej płyta zepsuła,a ja jeszcze wtedy o Daemonie nie słyszałem,a mi się zachciało grać to kupiłem deluxe.Więc nie marudź o najlepszej multiplayerowej grze!

PostNapisane: 14 paź 2008, 16:39 

ok to jedziemy tak - za [ciach] Uapa proszę adminów dla kolegi ziomka jakiegoś warna . Paweł , powiedz to tym [ciach] Uapa , którzy założyli temat" Rozwiązanie z niby nieaktualnym kluczem." kto wie , może oni też źle wpisali CD-KEY. dwójki troche niezrozumiałem , przepraszam , ale moje myslenie nienadąża za twoim paweł. Nie wiem jakie niebieskie okno , gdzie wyskakuje itd. co do 3 : Słuchaj , ja nie napisałem kiedy kupiłem grę. JA wydałem na nią 140 zł i tak tez napisałem , może wiesz lepiej . Mam pytanie - od kiedy śledzisz moją rachunkowość? No i po 4 najlepsze - "Nigdy nie widziałeś gry"... Sherlocku... a błędy sam wymyśliłem... Jakbym był adminem to dał bym ci drugiego warna za to , że sądzisz że jestm piratem , no ale to już zależy od prawdziwych admów. Jeżeli chcesz zagrać w najlepszego multiplayera to zagraj w battlefield1942. To jest tylko próba kontynuowania tamtego sukcesu , nieudana i robiona na szybko.

Używaj Polskich znaków diakrytycznych. Uapa

PostNapisane: 14 paź 2008, 17:08 

Project Reality i nic więcej, czułem to samo po miesiącu grania w BF2 i kupiłem 2142, a teraz wróciłem do bf 2 tylko ze względu na tego moda.

PostNapisane: 14 paź 2008, 19:18 

Ja dalem 140 zl w pazdzierniku 2005 pekla jedna plyta potem pekla druga sf. Mam juz nastepne dwie i co mnie wkr to napierniczanie granatami prze ciotki i fujkow jak popadnie.
Kiedys sciagnalem Armored Fury ale mi pier dysk i juz gucio moge zrobic, bo nie mozna i to oczywiste sciagnac gierki jeszcze raz, dlatego nie kupie juz gry bez pudelka.
Gra jest miodzio.

PostNapisane: 14 paź 2008, 19:37 

Na twój problem powiem to samo PR.

PostNapisane: 14 paź 2008, 20:08 

Cytuj:
Kiedys sciagnalem Armored Fury ale mi pier dysk i juz gucio moge zrobic, bo nie mozna i to oczywiste sciagnac gierki jeszcze raz, dlatego nie kupie juz gry bez pudelka.
Gra jest miodzio.

Hmmmmm ciekawe jakoś ja z tym nie mam problemu
http://www.tinyurl.pl?fn3nHaTx

PostNapisane: 14 paź 2008, 22:14 

czy w Project Reality nie ma problemu "nieaktualnego" cd keya?? Czy z tym dodatkiem gra sama się nie wyłacza po kilku minutach?

PostNapisane: 14 paź 2008, 23:24 

już mogę wam powiedzieć , że pomimo dodatku mój cdkey , nadal jest nieważny.

PostNapisane: 15 paź 2008, 01:16 

Komar ze strony EA nie mam problemu go sciagnac.
Zaplacic jescze raz to nie problem, bo mam kod, tylko giere skad dobrac moze ktos mi podpowie bo mam wszystkie czesci i chcialbym kolekcje utrzymac.
Acha wciaz mi nie nalicza punktow choc nabilem dzis dwie setki, moze cos z serwerami EA nie w porzadku :roll:

PostNapisane: 15 paź 2008, 07:05 

marijuz napisał(a):
już mogę wam powiedzieć , że pomimo dodatku mój cdkey , nadal jest nieważny.

Problem nieaktualnego CD-Keya pojawia się w każdej grze, która wymaga Keya do multi, możesz za to winić tylko piratów. Uważam, że EA całkiem nieźle sprawę rozwiązało i przydziela nowe klucze.

PostNapisane: 15 paź 2008, 11:41 
Spamer!

http://infobot.pl/r/Pm5 :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 15 paź 2008, 15:46 

a jak uzyskać nowy klucz?

PostNapisane: 15 paź 2008, 16:43 
Spamer!

Poszukac w resztkach po zestawie z McDonalda!

ps. Kupic kolejny oryginal...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 15 paź 2008, 17:49 

Ta odpowiedź była żałosna...

kukasek napisał(a):
Uważam, że EA całkiem nieźle sprawę rozwiązało i przydziela nowe klucze.

I liczyłem głównie na odp tego forumowicza , albo kogoś , kto wie o czym on mówi, ale nia nabijaczy postów , którzy na każdy problem odpowiadają "Idź i kup oryginał jeszcze raz"!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2