Teraz jest 25 lut 2025, 13:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 paź 2008, 18:36 
Redaktor Battlefield.pl

ziomuś. Jeśli wydajesz 140zł na grę a potem czitujesz, wiedząc, że stracisz tą kasę to świadczy tylko o tobie. Nie płacz. Poroznoś ulotki to zdobędziesz kaskę na BF2 deluxe. Popisz trochę nie mówiąc głupot, a będziesz miał i 10.000 postów

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 15 paź 2008, 18:40 

słuchaj ja nie cheatowałem , tylko brat , ja o tym nic nie wiedziałem , ale mniejsza z tym. Są jeszcze przecież 2 inne irytujące mnie rzeczy. 1 Nieaktualny cd key (sposoby z tej stronki , którą ktoś podał nie działają) i gra sama się wyłącza po kilku minutach. Mie nie chodzi o nabijanie postów , tylko po prostu ta gra jest niedopracowana

PostNapisane: 15 paź 2008, 21:33 

Dobra,dobra nie obrażaj się,apropo 1942 to grałem we wszystkie części BF,1942 miałem od kuzyna ale coś nie mogłem w multi grać,ale Vietnam chyba lepszy on ma klimat i te radyjko z muzą

PostNapisane: 15 paź 2008, 21:39 

Nie mogłeś grać w 1942 multi?? Może pirat?? XD Żałuj , świetnie zorganizowana rozgrywka , ale niestety , latanie nie na mój internet (lagi).

PostNapisane: 15 paź 2008, 21:52 

HAHAHAHAHA :omg: :omg: :omg: :lol: :lol: :stupid: :stupid: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: BRZDĘK BRZDĘK BRZDĘK!!!

Mam nowy błąd w battlefield 2 (widzicie , jednek 2 błedy w grze za 140 zł to za mało). Teraz jak gra się załaduje , pasek ładowania dojdzie do końca to gra się wyłącza. Ekstra nie?? Ciekawe co jeszcze się zchrzani , o mojej walce z battlefield i o kolejnych stratach będę pisał tutaj na bierzaco.

PostNapisane: 15 paź 2008, 23:10 
Redaktor Battlefield.pl

marijuz napisał(a):
Problem bana na cdkey , który paraliżuje nie tylko jednego gracza , ale także innych , którzy grali na tym komputerze (rodzeństwo itd).

(...)
marijuz napisał(a):
słuchaj ja nie cheatowałem , tylko brat , ja o tym nic nie wiedziałem , ale mniejsza z tym. Są jeszcze przecież 2 inne irytujące mnie rzeczy. 1 Nieaktualny cd key (sposoby z tej stronki , którą ktoś podał nie działają) i gra sama się wyłącza po kilku minutach.

(...)

To znaczy dalej próbujesz grać na zbanowanym cd-keyu?
marijuz napisał(a):
Ale ja na tą grę wydałem 140 zł i stanowczo tego żałuję. Nigdy więcej nie wydam kasy na gry z serii battlefield, bo poprostu nie mam na to nerwów.

No i po kłopocie :D albo wyskakujesz z ~40zł, albo szukaj innej gry. Jaki masz komp?

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 16 paź 2008, 14:56 

tak , gram na zbanowanym cd key ale na serwerach bez punkbusrtera. Słuchaj , to że cd key jest nieaktualny to nie znaczy że jest zbanowany (szczegulnie jeśli ban jest na punk bustera ;/ ) Wiem , że mogę kupić nową grę , nowego kompa i nowy samochów , i posty , które mówią mi tylko o tym nie pomagają mi. Nie jestem organizacją harytatywną - wydałem grę i chcę w nią grać bez problemów, a nie kupować ją drugi raz. Poza tym zrozumcie że zakup nowej gry pomoże tylko na punkbustera , nieaktywny cd key będzie nadal!

PostNapisane: 16 paź 2008, 15:26 

widzisz ale ty masz przynajmniej już jakieś rozwiązanie , kupić nowa gre. a u mnie jest problem też original a grać w multi nie mogę , też kupiłem nową grę i chce grać ale nie mogę , jakby to miało być żeby kupić nowy egzemplarz i by chodziło to kupuje bez zastanowienia i szpilam. ;) ale niestety mój problem dalej nierozwiązany ... :cry:

PostNapisane: 16 paź 2008, 15:42 

ale własnie o to chodzi , że nie wiem ,czy nowa gra pomoże

PostNapisane: 16 paź 2008, 16:14 

mowisz ze gra Ci sie wyłącza, to wiesz ty nie nazekaj na gre tylko na swojego kompa, bo 99 % przypadkow jakich znam to takie ze gra sie wyłaczała bo komp był całkiem do kitu, albo miał za mało ramow

PostNapisane: 16 paź 2008, 17:21 

To nowy komputer , singiel chodzi bez problemów , na początku multiplayer też chodził w miarę 9wyłaczał się po kilku minutech , ale przed tym , wszystko chodziło dobrze)

Element komputera kompletnie odpada , z góry informuję, że internetu też (1MB)

PostNapisane: 16 paź 2008, 22:51 

DaV za ile byś sprzedał swojego bfa??

PostNapisane: 16 paź 2008, 23:00 

Ja moge sprzedać 2miesięcznego Deluxe za 2 dychy,grałem na zamontowanym obrazie,przeżucam się na Far Cry 2

Ostatnio edytowano 16 paź 2008, 23:03 przez Pawel.Ziomek.pl, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 paź 2008, 23:02 

wyślij jakies zdjęcia , w jakim stanie jest bf (chodzi oczywiście o bf 2)

PostNapisane: 16 paź 2008, 23:34 

Nie chce mi się :lol: sprzedam jakiemuś koleszkowi z podwórka bo z wysyłaniem to więcej wad niż korzyści :omg:
P.S.
Co to jest te dwie dychy ja moge je od starego wyciągnąć :lol:
Chyba że mieszkasz w Elblągu...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2