Teraz jest 25 lut 2025, 13:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 paź 2008, 07:16 

a czemu myślisz że ja bym chciał sprzedać BF'a 2 ? :shock: nic takiego niemówiłem. :arrow:

wolę próbować rozwiązać mój problem niż sprzedać gre i zapomnieć że taka istnieje... :lol:

PostNapisane: 17 paź 2008, 14:32 

Koleś jakoś nie chce przyjąć do wiadomości, że ma global bana :D i nie pogra sobie na normalnych serwerkach. Z tym bratem, każdy tak mówi...jak się chce zostać pr0 i sięga po hacki to tak jest.

Btw. BF 2 jest jedną z najlepszych gier jaka wyszła ! A może jest tyle graczy bo każdy wyrzuca na śmietnik i pijaczki szukający skarbów robią konta ?? :D :lol:

PostNapisane: 17 paź 2008, 14:57 

Dav pisałeś , że kupiłeś drugiego bfa , myślałem , że masz jednego do pozbycia.

Widzę , że mam tu kolejnego kolegę jasnowidza , który lepiej wie , co się stało z moim cd keyem. Jeśli jesteś wszechwiedzący , to jeszcze mi powiedz co zrobić , żeby gra nie wyłączała się po kilku minutach na mulit i żeby nie wyskakiwało nieaktywny cd key.

A co do drugiego proroctwa to nie znam drugiej tak głupiej osoby (bo myślę ,że mówiąc wszyscy masz na myśli przede wszystkim siebie) , która wyrzucała by oryginalną grę.

jeślei ktoś POWAŻNY (podkreślam słowo poważny , paweł.ziomek.pl odpada) chciał sprzedać używaną grę , albo nawet samego cd keya to piszcie na pw.

PostNapisane: 17 paź 2008, 15:19 

Ja tam zbieram na quadro proca plyte i na ddr3 pod nnowego bfa jest jeszcze troche czasu moze sie wyrobie...
nie uwazam zeby to gra nadawala sie na smietnik, raczej spakowal bym do kubla debili ktorzy hackuja z nudow zeby uprzykrzyc zycie tysiacom ludzi lub zeby zaoszczedzic na litra gorzaly kupuja pirackie wersje :evil:
Do tego kolegi co mu brat spierniczyl gre nie wnikam czy to prawda czy nie daleki jestem od tego ale czyj to problem mistrzu, byly wakacje brata za leb trzeba bylo niech zbiera ogorki czy porzeczki i niech kupi na aukcji czy w sklepie. Moze ci oddal a tys przepirzyl na piwo czy lody
a teraz szukasz porady jak obejsc zbanowany kod. Nic nie dzieje sie bez przyczyny chlopie, przyczyna- skutek wkraczasz wszakze w dorosly swiat i nikt sie rozczulal nie bedzie...
Moze nie twoja wina ale zycie jest brutalne i zamiast siedziec przy kompie poszedlbys z bratem na sob czy niedz gdzies do roboty i mialbys na cala serie tetrisa cod czy arkanoid

PostNapisane: 17 paź 2008, 17:05 

marijuz napisał(a):
Dav pisałeś , że kupiłeś drugiego bfa , myślałem , że masz jednego do pozbycia.

Widzę , że mam tu kolejnego kolegę jasnowidza , który lepiej wie , co się stało z moim cd keyem. Jeśli jesteś wszechwiedzący , to jeszcze mi powiedz co zrobić , żeby gra nie wyłączała się po kilku minutach na mulit i żeby nie wyskakiwało nieaktywny cd key.

Proste: przestać grać w bfa i zacząć grać w simsy :)

PostNapisane: 17 paź 2008, 19:15 

Nie , lepiej nie bo jeszcze w Simsach dostanie Bana. :P

Dobra ale troche powagi, żałużmy że ma takiego brata. ^ pozdro. ^ no to ale bracik niech Ci skołuje nowego bo on Ci zarobił bana. Albo idz grać w Tetrisa . A wgl gdzie pisałem że mam 2 BFy ? :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2