Teraz jest 9 sty 2025, 19:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Rozwój postaci
PostNapisane: 9 lis 2008, 01:35 

Witam. Od niedawna staram się grać po sieci. Zacząłem od Battlefielda 2 i idzie mi nienajgorzej ale po każdym meczu gdy zaczynam nowy znów ma puste statystyki. Nie nabija mi punktów ani innych danych, wszędzie jest 0! jak mam awansować i gromadzić punkty? Kolejną rzeczą jest dostępność serwerów. W zasadzie to są tylko 4 jakie widzę przez opcję graj teraz (mam Battlefielda 2 Deluxe Edition) ale tylko na jednym mogę grać, bo na pozostałe dwa mnie nie wpuszczają twierdząc, że zostałem usunięty za zbyt częste zabijanie członków włanej drużyny co jest bzdurą bo ani razu tam nie grałem i tylko raz przypadkowo kogoś stuknąłem a na jednym nie da się grać z uwagi na skandalicznie mały ping. Na Jednostkach specjalnych jest jeszcze gorzej, bo w ogóle nie widzi mi ani jednego serwera. Co robić pomóżcie!

PostNapisane: 9 lis 2008, 09:54 

Zainstaluj patcha 1.41.

PostNapisane: 9 lis 2008, 09:59 

Myślałem, że jest już w wersji Deluxe. Skąd go ściągnąć? Czy wersja językowa ma znaczenie, bo mam polską? I tak w ogóle dzięki za info. :D

PostNapisane: 9 lis 2008, 10:29 

http://polska.ea.com/downloads/*/6291/0/ <--- tu masz patcha 1.41.

PostNapisane: 9 lis 2008, 11:26 

Dante39 napisał(a):
a na jednym nie da się grać z uwagi na skandalicznie mały ping.

To chyba dobrze że masz mały ping ;]

PostNapisane: 9 lis 2008, 11:53 

Dziękuję wszystkim za pomoc, fajnie móc skorzystać z porad kogoś doświadczonego. Już zainstalowałem tego patcha 1.41. Zdziwiła mnie jego wielkość, nie spodziewałem się ponad 500 MB! W końcu pojawiła mi się cała lista serwerów. Ja ściągałem tego patcha to prócz niego był tez patch 1.41 dla serwera i liczył sobie około 200 MB mniej. Czy ma go też instalować? Teraz jedyny problem jaki mam to częste rozłączanie mnie z serwerem. Mam komunikat Punk Buster coś tam i dupa :) Co jest grane? Nie działa mi tez mikrofon, choć w systemie jest wszystko ok, włączyłem nawet jego wzmocnienie w grze i systemie. A co do pingu do wybaczcie moje lamerstwo ale dopiero od niedawna mam sieć i dopiero się uczę klimatów z nią związanych. Lepszy mały np.75 czy duży np. 250?

PostNapisane: 9 lis 2008, 12:01 
Redaktor Battlefield.pl

Im mniejszy ping tym lepiej, co do problemów z pb kliknij tutaj, nie instaluj patcha do serwerów, graj na rankingowych jeśli chcesz zdobywać punkty. Jeśli nie wiesz jak rozpoznać rankingowe serwery to klikaj: http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/ph ... _topview=1

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 9 lis 2008, 13:09 

Naprawdę wielkie dzięki. Myślę, że teraz już sobie poradzę. Przy okazji dzięki za wyjaśnienie oznaczeń, uprzedziłeś(aś) moje kolejne pytanie. :D No to odpalam Battlefielda. Do zobaczenia na froncie!

PostNapisane: 9 lis 2008, 14:06 

Polecam tez wpisanie w gornym lewym rogu w okienki "nazwa servera" - " .pl " Wyswietla Ci sie wszytskie polskie servy i szybciej ogarniasz co i jak :)

Strefa czasowa: UTC + 2