Teraz jest 10 sty 2025, 20:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 276 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lis 2008, 18:16 

Rybiszcze napisał(a):
Kto wymiata w samolocikach, ten wymiata... ;) W sumie, to się nie tylko samolocików tyczy... :P

No ja też może nie wymiatam... Ale jak coś to mogę latać :P

PostNapisane: 9 lis 2008, 21:33 

Co do filmiku to proponuję przedstawienie pokolei dziewczyn i ich umiejętności. :) początek najpierw taki grzeczniejszy, dziewczęcy, a później troche hmm.....ostrzej pod względem podkładu muzycznego również ;p co wy na to?? ;p hehe

PostNapisane: 10 lis 2008, 00:21 

Heh.. Już to widzę... Ryba - umiejętności: umiejętne latanie dzięki artylerii (za każdym razem, gdy ta gdzieś spadnie). Specjalizacja: strzelanie od frontu do przeciwników siedzących na drugiej pozycji w czołgach i samochodach (pozycja "na ucho igielne"). Poza tym rzuty apteczką za 3 punkty i złoty medal w chodziarstwie.

Ja za taką reklamę dziękuję. Postoję. ;)

P.S. W podkładzie poproszę Metallic'ę i "Shoot Me Again (I ain't dead yet)" - tytuł pasuje idealnie.... :lol:

PostNapisane: 10 lis 2008, 00:28 

Rybiszcze napisał(a):
Heh.. Już to widzę... Ryba - umiejętności: umiejętne latanie dzięki artylerii (za każdym razem, gdy ta gdzieś spadnie). Specjalizacja: strzelanie od frontu do przeciwników siedzących na drugiej pozycji w czołgach i samochodach (pozycja "na ucho igielne"). Poza tym rzuty apteczką za 3 punkty i złoty medal w chodziarstwie.

Ja za taką reklamę dziękuję. Postoję. ;)

Hahahaha :) to może jednak zrezygnujemy z reklamy niech to będzie zwykły filmik. Niech BR nagra i wtedy sie poskleja cos w tego :) Złoty medal w chodziarstwie?? Gratulacje :) Mi sie to nigdy nie udało. Szybko się męczę :p

Oooo tak świetny wybór piosenki :) No to podkład już mamy. Hehe ;p

PostNapisane: 10 lis 2008, 13:39 

my tu bla bla a jeszcze ani razu nie zagrałysmy razem moze sie umowimy kiedys i pogramy razem przy okazji poznały bysmy sie lepiej:)) pozdrowionka dla koleżanek :D

PostNapisane: 10 lis 2008, 20:07 

No właśnie, bo tak rozbiegane jesteśmy i nie było okazji. Trzeba się zebrać i pograć. Nie wymagam, aby była całość, ale przynajmniej większość. No....i lightowo ;p

PostNapisane: 10 lis 2008, 20:30 

ja wam proponuje sie kontaktami wymienic xD i cos ustalic zeby pograc xD bo widze ze troche skilla wam brakuje do gry xD przynajmniej niektorym.... no ale zycze powodzenia xD :mrgreen:

PostNapisane: 10 lis 2008, 21:49 

Kontaktami już się wymieniłyśmy. Skill?? Nasz jest super perfekcyjny.

PostNapisane: 10 lis 2008, 21:53 

;) wierze ;p tylko u niektorych co innego widzialem xD tzn brakuje ogarniecia w sytuacji... myslenia o roznych wyjsciach a nie leceniu na pale... jak bedzie karkand na meczu to chlopaki was przetrzebia xD i to strasznie.....

PostNapisane: 10 lis 2008, 22:14 

Zważ, że jakby nie było, na co dzień gramy z facetami i nikt nam nie daje taryfy ulgowej z tytułu płci. W moim przypadku zazwyczaj jeszcze bardziej mnie gnoją, jak mi coś nie wyjdzie. ;) Więc dla nas to żadna nowość. :D

PostNapisane: 10 lis 2008, 22:30 

Rybiszcze napisał(a):
Zważ, że jakby nie było, na co dzień gramy z facetami i nikt nam nie daje taryfy ulgowej z tytułu płci. W moim przypadku zazwyczaj jeszcze bardziej mnie gnoją, jak mi coś nie wyjdzie. ;) Więc dla nas to żadna nowość. :D

Dokładnie. Mi też nie dają jakichś tam forów, bo jestem dziewczyną. Nie martw się o nas. Dziewczyny w grze wykazują więcej sprytu niż mężczyźni. Częściej to my wychodzimy z wszystkich sytuacji. Z powodzeniem lub nie, ale jednak się to udaje.

PostNapisane: 10 lis 2008, 22:38 

obserowalem 2 z was dzisiaj na asterze... i nie widzialem tego ogarniecia.... i nie mowie ze dostajecie fory... nikt nie zwraca uwagi kogo zabija.. chyba ze po fakcie.

mi chodzi o to ze jasne radzicie sobie ale czasami brakuje inwencji. swiadomosci ze mozesz sie kogos pozbyc wcale mu sie nie pokazujac. zastawic pulapke itp....

i tu uklon do Niki... nie zawsze trzeba sie na schody na targowisku pchac... poslij tam granat xD i wlaz na jakis dach xD predzej zejdziesz xD no chyba ze lubisz rpk ;p

PostNapisane: 10 lis 2008, 22:59 

Ok widziałeś nas dziś na Asterze ale ja zapewniam Ciebie , że gra na Asterze a mecz to dwie różne rzeczy. :)

PostNapisane: 10 lis 2008, 23:02 

heh ja to swietnie rozumiem bo zadko gram na publikach xD

i tak btw jak grasz sama to najbardziej widac jak ogarniasz gre..... w druzynie przy wspolpracy mozna ukryc niedociagniecia.

PostNapisane: 10 lis 2008, 23:26 

:omg: Oj przestańcie. Na publikach grasz sobie jak chcesz, a na meczach nie. Ja na publikach biegam solo, jak jestem lub nie w drużynie( do tych co założę rzadko kto dołącza, pewnie się boją ;p)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 276 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2