Teraz jest 10 sty 2025, 21:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 276 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lis 2008, 23:30 

xD co sie tak denerwujesz?? xD

tu nie jest problem ze sie boja... xD
ja mysle ze raczej uwazaja taka druzyne za za wysoka lige... nazwij kiedys druzyne ze jestes samotna albo szukasz kazdego towarzystwa do pogadania to miejsc po 3 min zabraknie....

PostNapisane: 11 lis 2008, 00:10 

Co masz na mysli mowiac zastaw pułapke? Fan gaymorów? Najpierw naucz sie grac a pozniej dawaj rady, serio.
Co do podkladu to taki troche wolny jest xD Moze Battery? :)
Mysle ze filmik moze byc calkiem fajny tylko trzeba miec nadzieje ze beda jakis akcje z ktorych sie go złoży :)

PostNapisane: 11 lis 2008, 00:15 

Grubber{PL} napisał(a):
Co masz na mysli mowiac zastaw pułapke? Fan gaymorów? Najpierw naucz sie grac a pozniej dawaj rady, serio.

jak nie masz czegos ciekawego do powedzenia do sie nie odzywaj... i ja bym pogadal co do doswiadczenia... btw clayow uzywam tylko na drabinach... nie lubie miec noza w dupie. a po to sa w grze zeby ich uzywac dzieciaku.

a co do pulapki to sie zastanow co znaczy to slowo.. i jak mozna cos takiego zrobic np granadierem....

PostNapisane: 11 lis 2008, 00:27 

Ojj apropo doswiadczenia to bym se na twoim miejscu darował bo sie przejedziesz to samo z gówniarzem. Tak z czystej ciekawości całkiem sporo masz fragów z explosiv-ów (w tym zapewne lwią cześć stanowią claymore) i dośc słabiutkie ratio, widocznie twoje pułapki nie zawsze się sprawdzają. A sorry zapomnialem ty mało grasz na publikach pewnie na meczach uzywasz Calymorow? Zeby nie było nie jestem zwolennikiem wbijania się na flage przez najwiekszy tłum, a wręcz przeciwnie tylko nie moge znieść gdy ktos komuś doradza stosowanie lamerskich zagrywek.

PS: nie ma sensu sie kłócić bo moja racja jest moisza niż twoisza xD Jezeli chcesz podyskutować to proponuje GG lub PW.

PostNapisane: 11 lis 2008, 02:57 

a widzę tu zwolennika filmu dzień świra szczun za wykorzystanie Textu
cleje C4 lampienie helką na stacji tv cel uświęca środki drodzy czytelniku a zasady SA by je łamać może się uda i admina nie będzie a jak becie to co z tego może nie zauważy

w każdym bać razie co dziewczynki robią to ich sprawa a my to totalna anarchia i to mi graj zupełnie jak z taktyka *NAS*
nic nikomu ale przy barze

a co do mnie i aster czyli EA Polska już tam nie wejdę z 2 powodów

:arrow: jest lipny, mały, brak balansu, itd znacie to sami
:arrow: sprzeczka z adminem o głupotę
:arrow: i 3 NAJWAŻNIEJ/SZECI brak towarzyszy do piwa i grania w wyższych stanach skupienia i świadomości kumple to tam są ale nie pija jak lataj wiec pytam się co z ta (ea) POLSKA

szkoda gadać na ten ostatnie zdanie

CZYSTE ZŁO

PostNapisane: 11 lis 2008, 03:39 

Kasia napisał(a):
:omg: Oj przestańcie. Na publikach grasz sobie jak chcesz, a na meczach nie. Ja na publikach biegam solo, jak jestem lub nie w drużynie( do tych co założę rzadko kto dołącza, pewnie się boją ;p)

ta jakies 2 miechy temu chcialem dolączyć i kapa zostalem usuniety i team zamkniety xd wtf?
Btwniezly meczyk Kasiu :P

PostNapisane: 11 lis 2008, 11:21 

No już koniec tego spamu. Wątek forum jest o Kobietach w BF2 a nie sposobach walki. Więc już cicho :)

EDDIE_PL napisał(a):
ta jakies 2 miechy temu chcialem dolączyć i kapa zostalem usuniety i team zamkniety xd wtf?
Btwniezly meczyk Kasiu :P

A różne głupki się zdarzają (osobiście nigdy nie kopię nikogo z drużyny :) )

:D Nooo fajnie było na meczyku :)

PostNapisane: 11 lis 2008, 12:20 

juz koncze ten cyrk

Grubber{PL} napisał(a):
Tak z czystej ciekawości całkiem sporo masz fragów z explosiv-ów (w tym zapewne lwią cześć stanowią claymore) i dośc słabiutkie ratio, widocznie twoje pułapki nie zawsze się sprawdzają. A sorry zapomnialem ty mało grasz na publikach pewnie na meczach uzywasz Calymorow? Zeby nie było nie jestem zwolennikiem wbijania się na flage przez najwiekszy tłum, a wręcz przeciwnie tylko nie moge znieść gdy ktos komuś doradza stosowanie lamerskich zagrywek.

PS: nie ma sensu sie kłócić bo moja racja jest moisza niż twoisza xD Jezeli chcesz podyskutować to proponuje GG lub PW.

a widziales gdzies u mnie propozycje claya cwaniaku?
na meczach nie ma rankingu. ratio z czasu jak gralem na publikach tylko.
flage sie obstawia a nie siedzi tlumem....
wczytaj sie dokladnie i wtedy wyciagaj wnioski a nie siedzisz wiecznie przed kompem ze nie umiesz nawet przeczytac ze zrozumieniem...
od kiedy pulapka= clay? chcesz dalej dyskutowac? gg:10752834 a wnioski sam wstawisz.

PostNapisane: 11 lis 2008, 19:04 

kasia to u mnie tak samo jak ja załoze druzyne to sie dołanczaja ale w momecie kiedy usłysza damski glos wszystko jak weszlo tak szybko wyszlo hahaha;p :lol: :roll:

PostNapisane: 11 lis 2008, 20:56 

konradooo napisał(a):
kasia to u mnie tak samo jak ja załoze druzyne to sie dołanczaja ale w momecie kiedy usłysza damski glos wszystko jak weszlo tak szybko wyszlo hahaha;p :lol: :roll:

No dokładnie :) Do mnie dołączają, ale i tak kto by tam słuchał jakiejś baby. Już się przyzwyczaiłam :) do lamek ;p pRooo ;p haha

Zmiany w składzie dziewczyn. Ewelina jako, że nie mogę się z nią skontaktować i widać, że jakoś jej specjalnie nie interesuje cała sprawa, zakończyła swoją karierę w teamie. Trzymać na siłę nikogo nie będę. Z resztą dziewczyn obgadałam już większość spraw potrzebnych do dalszej działalności teamu. Z nią niestety się to nie udało. Czekam już tydzień na jedną wiadomość od niej. Dłużej już nie mam zamiaru. Także zostało nas tylko 7. I 7 nas zagra. Kombinować chłopaki, ponieważ jedna osoba z waszej drużyny nie zagra (chyba, że dziewczyny nie mają nic przeciwko, aby było ich o jeden więcej(ja mam pewne wątpliwości ;p)). A i Niekumaty zostaje jakby co. Jego nie wyrzucacie :)

PostNapisane: 11 lis 2008, 21:01 

Chyba, że znajdziemy jeszcze jedną dziewczynę :) :roll:

PostNapisane: 11 lis 2008, 21:14 

Wy naprawdę myślicie że Ewelina na prawdę była kobietą? Wg mnie to był WIlk na innym koncie. Wystarczy spojrzeć na styl pisma. Chyba że ma 6 lat :S

PostNapisane: 11 lis 2008, 21:25 

NekroSnajper napisał(a):
Wy naprawdę myślicie że Ewelina na prawdę była kobietą? Wg mnie to był WIlk na innym koncie. Wystarczy spojrzeć na styl pisma. Chyba że ma 6 lat :S

Hmmm :roll: Też go o to podejrzewałam ale się wszystkiego wyparł.

PostNapisane: 11 lis 2008, 21:25 

zawsze moge poudawac :P troche glos zmoduluje i bedzie jak damski :P

PostNapisane: 11 lis 2008, 21:27 

Apocalypto1989 napisał(a):
zawsze moge poudawac :P troche glos zmoduluje i bedzie jak damski :P

Hehehe nie dasz radyxD

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 276 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2