Teraz jest 29 lis 2024, 07:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lis 2008, 17:21 

Chciałem nie mówić bo każdy by se ustawił i już nie byłoby tak różowo ściągać snajperów z takiej odległości z której oni mnie nawet nie widza ale... o ile dobrze pamiętam draw distance na full, geometrię na full, cienie wyłączyć a reszta chyba medium + jak największa rozdzielczość.

PostNapisane: 11 lis 2008, 18:45 

armani1414 napisał(a):
Jak stoisz za blisko celu który ucieka w bok masz mniejsze szanse na trafienie! Wiadomo dlaczego, nie muszę tłumaczyć!

Dlaczego?

PostNapisane: 11 lis 2008, 19:54 
Redaktor Battlefield.pl

echelon_ napisał(a):
armani1414 napisał(a):
Jak stoisz za blisko celu który ucieka w bok masz mniejsze szanse na trafienie! Wiadomo dlaczego, nie muszę tłumaczyć!

Dlaczego?

Bo się szybciej przemieszcza pod względem celownika, niż gdyby to robił biegnąc parę metrów dalej?

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 11 lis 2008, 21:20 

Ale jak gość biegnie np. kilometr od ciebie to musisz wziąć poprawkę na skończoną prędkość pocisku.

PostNapisane: 11 lis 2008, 22:51 

Tak ale odległości z których się strzela w BF2, poprawność; lepsze słowo dokładność celowania jest prosta! Celownik lekko przed głową i kierowany w kierunku biegu żołnierza! A z filmów wiemy że przy strzałach powyżej 1km, liczy się nawet wilgotność powietrza, wiatr etc. Takie rzeczy tylko w erze!

p.s [z innej beczki]
Dlaczego nie mogę ustawić rodz 1680x1050 dla monitora 22" w Windowsie jest ta rozdzielczość, w grze z kolei max mam 14xx na 1050???

PostNapisane: 11 lis 2008, 23:27 

Cytuj:
Tak ale odległości z których się strzela w BF2, poprawność; lepsze słowo dokładność celowania jest prosta! Celownik lekko przed głową i kierowany w kierunku biegu żołnierza! A z filmów wiemy że przy strzałach powyżej 1km, liczy się nawet wilgotność powietrza, wiatr etc. Takie rzeczy tylko w erze!

A w BFie dochodzi za to ping i dusty :P Nie ma lekko. Trzeba też wziąć pod uwagę ten ułamek sekundy między zgięciem palca a kliknięciem, przy czym nieraz kliknięcie porusza myszą i strzał idzie trochę w bok... BF2 to zręcznościówka ;)

PostNapisane: 12 lis 2008, 00:27 

Zgodzę się z tobą, ale na szczęście można to wyćwiczyć, opanować do perfekcji

PostNapisane: 12 lis 2008, 16:54 
Spamer!

armani1414 napisał(a):
p.s [z innej beczki]
Dlaczego nie mogę ustawić rodz 1680x1050 dla monitora 22" w Windowsie jest ta rozdzielczość, w grze z kolei max mam 14xx na 1050???

Dopisz do linii komend ("właściwości" na skrócie do gry) +szx 1650 +szy 1050 ;)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 12 lis 2008, 17:37 

Do perfekcji to nie bo jak koleś biegnie blisko Ciebie to trzeba sporo farta mieć. Nieraz nawet jak się trafi to kurz ze łba idzie a kolesiowi nic nie jest.

PostNapisane: 12 lis 2008, 18:09 

Ale za to jak trafisz to lecą kicki :D
Protip: strzelaj w potylicę - jeszcze nigdy gdy tam strzeliłem nie miałem dusta ;)
BTW
http://gry.onet.pl/1860341,,nowy_mod_dl ... omosc.html

PostNapisane: 13 lis 2008, 13:59 

Blizzard_ napisał(a):
armani1414 napisał(a):
p.s [z innej beczki]

Dopisz do linii komend ("właściwości" na skrócie do gry) +szx 1650 +szy 1050 ;)

Zrobiłem tak jak mi kazałeś ale teraz gra mi się nie chce włączyć!

PostNapisane: 13 lis 2008, 14:10 

pogrzeb w moich dokumentach.... tam gdzies z tego co pamietam w folderze bfa w tych plikach co dasz rade notatnikiem otworzyc bedzie ustawienie rozdzielczosci poczatkowej... znajdziesz tam cos w rodzaju tego co wpisales. zmien na 800x600 odpal gre i ustaw tak jak masz zamiar grac ;)

PostNapisane: 14 lis 2008, 23:01 

Cudelf napisał(a):
[PL]Slayer napisał(a):
Wogole nie wiem po co ta dyskusja. L96A1 jest dla noobów co graja unlockami a M95 TYLKO do przestrzeliwywania osłon typu szyba w heli

nie lubie takich głupich gadek, nie po to twórcy gry zadali sobie trud by ją urozmaicać żeby jakiś dzidzuś miał pretensje do garbatego że ma dzieci proste. Zachowaj to dla siebie. a jak nie pasuje to graj podstawką i nie interesuj się czy grają inni. Nauczyłeś się od innych dzieci tej gadki i bezmyślnie klepiesz :stupid:

A taki jak ty wezmie G36E i podnieca sie ze ma wieksze obrazenia od m16, ale jest zbulwersowany jesli pojedzie go ktos z m16 (czit! czit! jak on mogl mnie pojechac tym gownem ja to jestem kozak). Unlocki same zabijaja, psuja zabawe i graja nimi tacy, co nie umieja grac. Gadasz o urozmaiceniu gry. Dobra. Tylko po co ja urozmaicac skoro kazdy lata z L96A1 bez roznicy czy jest w USMC czy w MEC. Po cholere bylo robic różne klasy i armie skoro kazdy n00b jak tylko odblokuje unlocka juz niczym innym nie gra? Trzeba bylo zrobic jedna klase - najlepiej z G36E, trzema claymorami i C4. Wtedy kazdy noob twojego pokroju bylby zadowolony.

PostNapisane: 14 lis 2008, 23:12 

Cytuj:
A taki jak ty wezmie G36E i podnieca sie ze ma wieksze obrazenia od m16, ale jest zbulwersowany jesli pojedzie go ktos z m16 (czit! czit! jak on mogl mnie pojechac tym gownem ja to jestem kozak). Unlocki same zabijaja, psuja zabawe i graja nimi tacy, co nie umieja grac.

A co Ci przeszkadza, że ktoś nie umie grać podstawką? Taki sam z niego frag jak z każdego innego. Jak się bulwersujesz, że noob rozwala Cię unlockiem, też weź unlocka. Albo rozwal go gównianym M16 i pokaż, że jesteś lepszy, zamiast psioczyć, że unlock daje mu przewagę; zamiast mówić: "pojechał mnie, ale i tak jestem kozak, bo używam tylko słabszych broni".
Jak tak lubisz utrudniać sobie życie, to przejdź np. CoD4 na Veteranie tylko z nożem i pistoletem, have fun.

PostNapisane: 14 lis 2008, 23:32 

Równie dobrze mozna powiedzec: " co? może claymory też ci przeszkadzaja? wazne jest przeciez zeby zabijac i zdobywac fragi, niewazne czym, co ci to przeszkadza..." OK, więc zabijajmy sie samymi claymorami, bo sa przeciez bardzo skuteczne co nie? Kladzmy je na fladze, spawny nimi obstawy. A jak sie uprzemy i usypiemy z nich gore to tez fajnie bedzie, nie?

PS Wy chyba nie zdajecie sobie sprawy, z różnicy między podstawkami a unlockami, byle zabic, byle miec wiecej fragów, wieksza celnośc i do przodu a jak w jakim stylu to nie wazne. Co to za przyjemnośc walic z tego G36E czy G3 to chyba nigdy nie zrozumiem....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 427 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2