Teraz jest 30 sie 2025, 23:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lis 2008, 21:34 
Spamer!

prowokacja ? daj sobie spokój :roll:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 15 lis 2008, 21:38 

Blizzard_ napisał(a):
prowokacja ? daj sobie spokój :roll:

Jaka prowokacja?? :lol: .Poprostu nie mysle jal PZPN w sprawie Podolskiego...............trzeba wyluskac nasze talenty :wink:

PostNapisane: 15 lis 2008, 23:00 
Redaktor Battlefield.pl

Po pierwsze pisz jakoś normalniej, po drugie twoje zachowanie jest śmieszne - rzucasz jakiś pomysł, licząc że wszystko załatwią (kasa serwer itd) Ci inni, a ty zbierzesz laury... no way.

Jak naprawdę Ci zależy to pisz do np. Astera, a nie czekasz na innych

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 15 lis 2008, 23:50 

_Dominiko_PL napisał(a):
Po pierwsze pisz jakoś normalniej, po drugie twoje zachowanie jest śmieszne - rzucasz jakiś pomysł, licząc że wszystko załatwią (kasa serwer itd) Ci inni, a ty zbierzesz laury... no way.

Normalniej juz sie nie da pisac - misiu :D cyt: rzucasz jakiś pomysł, licząc że wszystko załatwią (kasa serwer itd) Ci inni, a ty zbierzesz laury... no way.
Widocznie nie pale tak duzo ze czasem moge cos :rzucic" :lol: Nie bede pisal do Astera nie majac POPARCIA-misiu,sam na nim nie bede latal............w sumie to calkiem niezle latam 8).......nienormalne ze nie mysle o sobie a o innych, prawda:?: hmm czuje sie juz jak papuga,ktora uciekla z klatki i wkrotce wroble ja zadziobia .. :(

Hmm widze ze nie ma sensu.Marnuje czas, ide polatac :wink:

'' PS.Wiem ze odgryzasz sie na mnie z powodu innego tematu(hardware) misiu kolorowy :wink: "

PostNapisane: 16 lis 2008, 02:08 

skoro dobrze latasz zapisz sie na turniej ;]
a przed nim polataj zemna , bo ostatnio mi nie idzie ;/ chodz wciąz dostaje bany za cheaty ;/
wiec jak ? ;]

Btw sprzedam saitek X52 za 100 zl wiecej na prive . xd dodam tylko ze jest uszkodzony w sensie jeden przycisk sie zacina (dzieki temu joyowi teraz jestem Nr1 na swiecie chodz nie aktywny w DF ;]

to taki maly spamik xd

PostNapisane: 16 lis 2008, 02:19 

EDDIE_PL napisał(a):
skoro dobrze latasz zapisz sie na turniej ;]
a przed nim polataj zemna , bo ostatnio mi nie idzie ;/ chodz wciąz dostaje bany za cheaty ;/
wiec jak ? ;]

Btw sprzedam saitek X52 za 100 zl wiecej na prive . xd dodam tylko ze jest uszkodzony w sensie jeden przycisk sie zacina (dzieki temu joyowi teraz jestem Nr1 na swiecie chodz nie aktywny w DF ;]

to taki maly spamik xd

Heh no niezly spamink :D - gratuluje numerze.00.1 :mrgreen: co do latania :mrgreen: wykorzystujac twoja slaba dyspozycje to jestem na tak,choc wiem ze dostane wpi...ol :omg: powiedzialem ze niezle,nie nawet dobrze :D zycie to ciagle wyzwania

PostNapisane: 16 lis 2008, 03:02 

jezeli o mnie chodzi jestem na tak i chcialbym polski server Airshow ;]

PostNapisane: 16 lis 2008, 04:44 

EDIT NC do kasacji nizej

Ostatnio edytowano 16 lis 2008, 04:56 przez EDDIE_PL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 lis 2008, 12:19 
Redaktor Battlefield.pl

arturo77 napisał(a):
_Dominiko_PL napisał(a):

Normalniej juz sie nie da pisac - misiu :D cyt: rzucasz jakiś pomysł, licząc że wszystko załatwią (kasa serwer itd) Ci inni, a ty zbierzesz laury... no way.
Widocznie nie pale tak duzo ze czasem moge cos :rzucic" :lol: Nie bede pisal do Astera nie majac POPARCIA-misiu,sam na nim nie bede latal............w sumie to calkiem niezle latam 8).......nienormalne ze nie mysle o sobie a o innych, prawda:?: hmm czuje sie juz jak papuga,ktora uciekla z klatki i wkrotce wroble ja zadziobia .. :(

Hmm widze ze nie ma sensu.Marnuje czas, ide polatac :wink:

'' PS.Wiem ze odgryzasz sie na mnie z powodu innego tematu(hardware) misiu kolorowy :wink: "

no...... :mrgreen: :mrgreen: bardzo normalnie piszesz.... :D :D misq............. :lol: :lol:
Mało kto z Polaków gra na tych Airshowach, więc ten pomysł nie ma szans, zwłaszcza z twoim zaangażowaniem
PS odgryzam się za to że cię skompromitowałem w Hardware? Nie rozumiem

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 17 lis 2008, 11:01 

Apocalypto1989 napisał(a):

a essexa czasem rozwalic trzeba xD zwyczajnie przeszkadza w polowaniu xD

kupie joya i naucze sie latac na nim to sie zglosze jako tarcza strzlnicza do zawodow xD

Z tym essexem zgadza się. Ale co powiesz gdy niektórym (seba, pawlok) sprawia szczególną przyjemność plowanie na zaparkowane samoloty. Totalne lamerstwo.
Gdy na Gulfie lata np. Perkoz , spadam co chwila ale wszystko jest ok. Gdy tylko do samolotu dorwie sie ktoś taki jak ci dwaj, to szkoda słów. W powietrzu lamy, to zamiast się pouczyć na airshow, nie dają wystartować.
Ja przynajmniej próbuje latć.

PostNapisane: 17 lis 2008, 15:48 

NO COZ . Jezeli nie ma się skilla w samolocie to coz im zostaje innego , zrobić TK dla pojazdu leciec nad uncap przeciwnika i zabic przeciwnika za nim przeciwnik to zrobi!
Ale moze nie zmieniajmy i nie odchodzmy za bardzo od wątku airshow bo zamkną temat :roll:
a o lamkach nie warto rozmawiac wystarczy jak wejde na publika to widze ich duzo ! pokroju Seba itp ;] ale raczej jezeli ja tez juz jestem w samolocie nie przejmuje sie tym zbytnio

PostNapisane: 17 lis 2008, 17:11 

Ja jestem za, często bym grał jakby ktoś był.

PostNapisane: 17 lis 2008, 17:17 

to zwykli punkciarze... jasne nie marwisz sie w powietrzu... ale kazdego w koncu zestrzela.... i co zrobisz skoro ciagle jakas ******** kampa bedzie ci bez przerwy latac i rozwalac sprzet...

a ja takich ludzi nie komentuje ;p chociaz niektorzy moga pamietac wiazanki skierowane do balbinka i seby made by apoc xD

PostNapisane: 17 lis 2008, 21:37 

Przyznam ze jestem nowy na Battlefield.pl (zawsze ten czas wolalem poswiecic grajac) wiec prosze stalych bywalcow o przeslanie mi ma PM jakiegokolwiek kontaktu jezeli chodzi o ruszenie tej sprawy- wojek GOOGLE wytypowal mi pana " Grzegorz [EA Polska]" ktoremu wczoraj wyslalem krotka wiadomosc wraz z naszym linkiem.Nie wiem jednak czy Pan Grzegorz jest jeszcze "aktywny" Osobiscie trzymam kciuki ze sie uda :D

pozdrawiam

PostNapisane: 17 lis 2008, 21:39 
Spamer!

Gdy byś ruszył zadek wiedział byś, ze Pan Grzegorz nie zajmuje się już BF :).

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2