Teraz jest 23 lis 2024, 22:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lis 2008, 19:05 

Z H&R mamy mecz w Niedziele chyba ze jest cos o czym nie wiem, ale watpie. Za to w piatek gramy CQ z jakimś noname-owym klanem, ale prawdopodobnie bedzie zaciety mecz bo my nijak nie ogarniamy CQ xD

PostNapisane: 4 lis 2008, 11:36 

OMG grubber dopiero co było agred friday,
to ja sie produkuję żeby hr się zgodzili,

dobra dajcie znać czy będziecie mieli ten mecz w cb i czy ew się zgadzają na stream?, w niedzielę nie mogę.

jak nie to już nie wiem sam - czy ma ktoś sensowny mecz do pokazania w piątek?, jak nie to może uda sie streamować kwa jutro.

PostNapisane: 4 lis 2008, 15:02 

Co do meczu KWA, to nie wiem czy przeciwnik sie jutro stawi. Nie odpowiada na mejle, oddali wo w ostatniej kolejce. Poza tym, to jest chyba najgorszy team, wiec szybko w bazie skoncza :P

PostNapisane: 5 lis 2008, 00:53 

Dramich ja nie jestem odpowiedzialny za mecze, a staram sie poprostu cie informowac jaka jest sytuacja aktualna. I mecz z H&R nigdy nie był ustalany na piatek. Intruder tylko mowil ze bedzie sie go starał przełozyc nie udało sie wiec wpakowalismy tam cokolwiek czyli CQ ktory gramy raczej 4fun (domyslam sie ze nie rajcuje cie ogladanie/streamowanie meczu o nic z jakims lewymi przeciwnikami).
To jest kalendarz MISS Team Alpha http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?ci ... calendar=1 niestety jak widac nastepne dwa mecze w OC gramy w niedziele (wieksza dostepnosc ludzi niz w piatki).

PostNapisane: 5 lis 2008, 08:22 

Dramich a moze na szybko jakis mix uda sie stworzyc? 15vs15 albo mnie :)

PostNapisane: 5 lis 2008, 13:26 

Studio jest dostępne tylko do 21:00 wiec lepiej sobie darować ten piątek, niżbym miał schodzić z anteny w połowie meczu.

Może tak dam znać jak się uda zrobić następny odcinek - bo uwierzcie mi łatwe to to nie jest

PostNapisane: 11 lis 2008, 18:52 

Ok więc na 90% "Wieczór z Battlefieldem" w niedzielę 16.11.2008 od 20:00

będzie coś czego jeszcze nie było na antenie mianowicie mecz KWA w którym będę grał

będziecie mogli zobaczyć jak się nie powinno grać, będzie wesoło mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie i będzie sporo widzów
12 vs 12 mapy dalian i airport - będzie się działo, jak wszystko potwierdze to damy newsa na główną.

PostNapisane: 12 lis 2008, 00:12 

A kto bedzie komentował? Oprocz waszego meczu co jest jeszcze w planach (cfg itp?)

PostNapisane: 12 lis 2008, 09:32 

To będzie nietypowy mecz - jakiś czas temu proponowałem to sawikowi ale się nie odważył. Będę grał i komentował jednocześnie - uwierzcie mi że jest to trudne bo zazwyczaj milczę jak grób w trakcie gry.

Zastanawiałem się czy nie dać dźwięków z TS ale to byłoby chyba przegięcie, lepiej chyba byłoby puścić ciągły dźwięk "piiiiii"

W planach mam 12 minutowy fragmovie i trochę pogadać o configach - zresztą zobaczycie.

PostNapisane: 17 lis 2008, 00:08 

Jak bylo? Na koncu sie dowiedzielismy, ze jednak Dramich puscil TS'a.
Co zlego to nie my! :D

PostNapisane: 17 lis 2008, 00:53 

Cześć no więc po eksperymencie, tak sobie myslę że pokazywanie całego meczu z moich oczu to za dużo wiecej powinienem pokazywać grę, i bardzo ciężko tam grać bo monitor ma rozdziałke 1200 a trza ustawić 1024 i nic nie widać - gość mi się kładł w trawę a ja go nie widziałem. Być moze lepszym pomysłem jest pokazanie jednej rundki a potem już normalny spec.

Obsuwa z powodu warcrafta - poprostu doszedłem do wniosku ze nie ma co zganiać gościa który dawał stream live po to żeby puścić FM. Co się odwlecze to nie uciecze.

Jeśli chodzi o KWA to być może będziemy jeszcze streamowali mecz z XTREME tylko wtedy juz po bożemu znaczy bedę tylko spec bo to mecz o 3-cie miejsce w fazie grupowej.

Niedługo również finał NC ESL 2142 to również chciałbym żeby ktoś pokazał.

Będę się zastanawiał co dodać co ująć zeby się dało oglądać, myślę że motyw z TS był miłą odmianąi urozmaicił przekaz, zobaczymy co bedzie dalej.Może co jakiś czas BF zwita na hstv .

Na koniec dla zainteresowanych(dzięku Masterowi z PlaY: HITFIXER
1.http://www.autohotkey.com/download/
2. hitfixer http://www.autohotkey.net/~DupaUnit/HitFixer.ahk
3. Po zainstalowaniu autohotkey kompilujemy skrypt ahk - najlepiej zmieniajac nazwę
4. uruchamiamy w konsoli wywolujemy hitfixera i gotowe w razie pytanń na pm
Z tego co wiem pb kopie za skrypty ahk ale już nie kopie za pliki exe - stąd potrzeba kompilacji, jak sobi epoczytacie o tym hitfixerze to się dowiecie kilku ciekawych rzeczy
http://www.autohotkey.com/forum/topic35 ... t=hitfixer tu na dole jest wideo demonstracja.
Jeśli chodzi o moje zdanie to kod tego skrytu powinien być w silnik gry bo to jest zenada zeby trzeba było w ten sposób takie rzeczy naprawiać, ale do tego już się przyzwyczailiśmy.

ŻEBY ŻADNEMU nie przyszło do głowy używać tego ahk do innych celów typu no recoil, latanie solo helką itp - tego się nie uczcie bo nie warto - na lanie później nie poownicie ;)

PostNapisane: 17 lis 2008, 12:33 

Nie chce mi sie instalowac BFa zeby sprawdzic hitfixera... co on niby daje?

/// obejrzalem filmik i stwierdzam ze jak ktos jest noobem to i tak mu to gowna da ;)

PostNapisane: 17 lis 2008, 19:52 

Daje naprawde dużo! SCIAGAĆ wszyscy naprawde warto! na nowym koncie mam k/d powyzej 10 i acc 40 !! łoji sie wsyztskich naprawde to jest cos! czuje ze jestem kims dzieki AHK!

:stupid:

PostNapisane: 17 lis 2008, 21:45 
Redaktor Battlefield.pl

@dramich, namęczyłeś się z tym HitFixerem, jak to trzeba skompilować itd. A jak dobrze poszukasz na forum bf2s.com to masz wszystko gotowe :).

Wrzucam na swojego serwa (wersja 2.0):
Kod:
http://deathname.host-24.pl/bf2/HitFixer.exe

I naprawdę nie wiem, co wy w Tym widzicie, ale to nic nie pomaga a czasami jeszcze trudniej kogoś ubić (przynajmniej w moim przypadku).

PostNapisane: 18 lis 2008, 09:01 

Odezwało sie dwóch reghirołs i sie wymądrzaja xD A tak serio to ten hitfixer to niezły syf. Powodzenia jezeli ktos ma zamiar tego uzywać.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2