Teraz jest 30 lis 2024, 06:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Uniki Heli
PostNapisane: 25 lis 2008, 18:14 

Jeśli chodzi o stingery,Igly itp. to właśnie jedna bardzo moim zdaniem ważna rzecz .. Jak lecisz helką to zawsze trzeba latać na tyle wysoko żeby można zrobic manewr unikający.. Najlepsza jest beczka tyle że w bok. No chyba ze wisisz nad jakąś bazą ale najbardziej się to opłaca gdy np. chiny mają jedną flagę albo nie mają lotniska ...

PostNapisane: 25 lis 2008, 19:26 

jak ustawisz heli idealnie w poziomie to nawet zacznie sie wznosic przez jakis czas :PP ale ja lubie patent ze sporym wychylem do przodu xD nie kreci sie ale spada.... centralnie do przodu... czyli trzeba miec niezly reflex zeby potem z tego wymanewrowac...

PostNapisane: 25 lis 2008, 19:52 

Nie wiem czy mam tylko takie wrażenie, ale jak siedzi się na gunnerze i nie ma pilota to Cie nie namierzają rakity typu stinger itp.

PostNapisane: 25 lis 2008, 21:33 

Dzieki wszystkim za pomoc :D Licze na to że spotkam sie kiedyś z którymś z Was za sterami heli lub samolotu. VS oczywiście :lol: :lol:

PostNapisane: 26 lis 2008, 19:43 

A jak się lata z pilotem to cie nie namierzają...lol..... może ci się wydawać ponieważ jak się lata samemu to jest się mniej groźnym dla infrantry więc i nie jesteś głównym zagrożeniem.

PostNapisane: 26 lis 2008, 20:01 

Nie o to mi chodziło...
Jeżeli nie ma pilota (jego siedzenie jest puste) to stingery, samoloty itp. chyba nie namierzają cie, dopiero jak ktoś siedzi na miejscu pilota to namierzają. Takie jest tylko moje odczucie, nie wiem czy tak jest naprawdę. Pierwszy raz takie wrażenie odniosłem na singlu. Wejdź na singlu na mapę dalian plant weź helke i wyląduj kolo p-lot (ruchomego) i przesiać się na gunnera. Boty nie będą cie nawalać z rakiet p-lot.

PostNapisane: 26 lis 2008, 20:16 

To błąd botów. Heli nadal jest "ciepły" i mogą do ciebie strzelać przynajmniej jak ktoś wyskakiwał to namierzało mi helke :)

PostNapisane: 26 lis 2008, 20:57 

Nawet jak wyskoczysz to będzie namierzać. Jest tak z np z jetami. Ktoś wyskoczy a tu sam leci a ty namierzasz.

PostNapisane: 26 lis 2008, 23:37 

mzoe poprostu ludzie nie zunaja cie z twoimi umiejetnosciami za zagrozenie xD to by wyjasnialo czemu nie namierza xD i tu potwierdze xD nawet jak wyskoczysz to heli bedzie dalej namierzane do czasu az ostygnie xD polataj jetem i niech ktos wyskoczy z jeta ktorego namierzasz... rakiety dalej beda zalockowane i na luzie mozesz go niszczyc xD

PostNapisane: 27 lis 2008, 20:49 

Apocalypto1989 napisał(a):
mzoe poprostu ludzie nie zunaja cie z twoimi umiejetnosciami za zagrozenie

Możesz mi powiedzieć co tu napisałeś?
Więc jednak miałem tylko takie wrażenie, a to chyba też dlatego, że chyba jeszcze nigdy gdy latałem sam i przesiadłem się na gunnera, w tym czasie nikt mnie nie zestrzelił ze stingera itp.

PostNapisane: 28 lis 2008, 13:24 

Uniki: Najgorzej jest jak samolocik nie urzywa rakiet tylko dzialka i dobrze trafia... wtedy wariata trzeba udawac i robic mocne skrety i beke, itp. A jesli on rakietkami to zawsze czekaj az cie namierzy a potem poprostu lec szybko doprzodu i skrecaj w lewo i nigdy nie przystopuj, a jak zwolni za toba , to najlepiej go obkrazyc, a co do rozwalania samolotow to jak
sam latasz to lepiej nie bo masz mniejsze szanse ze trafisz, rakieta przelatuje przez samolot czesto i szybko cie rozwali jak w niego celujesz, a tutaj gdzie hitboxy sa, http://www.youtube.com/watch?v=yC1XzYZAYn4. Macko

PostNapisane: 28 lis 2008, 14:24 

Rakiety mało razy trafiają. No chyba że samolot wolniutko leci, lub stoi.

PostNapisane: 28 lis 2008, 15:45 

Jeżeli chodzi o uniki przed samolotem to wystarczy trochę w dól, górę, na boki, rakiety nie trafią. Z działkiem trochę trudniej, ale dól lub w boki ostro można spróbować tak aby samolot nie mógł się wyrobić.Jeszcze co do stacjonarnych wyrzutni to jeżeli jesteśmy na wysokości przynajmniej 50m to dziób do góry ostro z beczką to rakiety przelecą nam pod kadłubem( a raczej nad).

PostNapisane: 28 lis 2008, 18:04 

Buldog08 napisał(a):
Nawet jak wyskoczysz to będzie namierzać. Jest tak z np z jetami. Ktoś wyskoczy a tu sam leci a ty namierzasz.

A co ja napisałem ?? :stupid:

PostNapisane: 28 lis 2008, 19:38 

Songodzik napisał(a):
Apocalypto1989 napisał(a):
mzoe poprostu ludzie nie zunaja cie z twoimi umiejetnosciami za zagrozenie

Możesz mi powiedzieć co tu napisałeś?
Więc jednak miałem tylko takie wrażenie, a to chyba też dlatego, że chyba jeszcze nigdy gdy latałem sam i przesiadłem się na gunnera, w tym czasie nikt mnie nie zestrzelił ze stingera itp.

mialem na mysli ze nie uznaja cie za zagrozenie... czyli ignoruja jako noobka :p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2