Teraz jest 22 lis 2024, 11:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 gru 2008, 23:39 

Siemanko, złe wieści.

W związku z tym, że odszedłem z PL4FC (co stało się 1.5 tyg temu) i nie mam już żadnych uprawnień co do serwera, aktualnie nikt się nim nie zajmuje.

Mój ex-VCL informuje, że:
irek1981pol napisał(a):
w chwili obecnej trwaja poszukiwania osoby, która by tym się zajeła z ramienia PL4FC oraz poszukiwania osoby spoza

Sam ostatnio nie mam czasu by pograć, wolne chwile będę poświęcał CATA.

Reasumując, ode mnie już nic nie zależy, nie pisać bo i tak nic nie mogę zrobić. Jak nikt się nie podejmie posady, którą zostawiam (bardzo prawdopodobne), a serwer będzie stał pusty jak stoi teraz, pewnie go wyłączą. Szkoda, niestety tak bywa.

Z.

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 7 gru 2008, 12:00 

No i w sumie dobrze, zaoszczedzicie kasy. Teraz kazdemu klanowi zachcialo sie servera (w dodatku zaludnionego!), a przeciez renome T&T, 10th, TB czy TG trudno sobie wyrobic od tak.

PostNapisane: 7 gru 2008, 13:15 

Szkoda że CATA nie ma takiego serwera treningowego jak ten PL4FC(dobre pingi itp.)
bo czekać na znalezienie serwera ponad 1.5 h ,granie z pingiem 700+ nie jest fajne :(
(wczoraj serwer TB-train był fajny nie można go "zapożyczać" na treningi :?)

PostNapisane: 7 gru 2008, 14:57 

Aquiller napisał(a):
No i w sumie dobrze, zaoszczedzicie kasy. Teraz kazdemu klanowi zachcialo sie servera (w dodatku zaludnionego!), a przeciez renome T&T, 10th, TB czy TG trudno sobie wyrobic od tak.

Dokładnie, nie ma jak się przebić.

PostNapisane: 7 gru 2008, 20:21 

Cytuj:

Oczywiście, że jest się jak przebić.
Tylko trzeba samemu coś zrobić, a nie odpalić serwer i czekać aż ludzie sami zaczną przychodzić

PostNapisane: 7 gru 2008, 21:00 

jozi02 napisał(a):
Cytuj:

Oczywiście, że jest się jak przebić.
Tylko trzeba samemu coś zrobić, a nie odpalić serwer i czekać aż ludzie sami zaczną przychodzić

Jozi, nie zarzucaj mi, że nic nie robiłem, 30 str tematu + spamowanie co weekend xfire to nie jest nic.

Z mojej strony EOT, można zamknąć, jak się znajdzie ktoś odpowiedzialny to się otworzy.

PostNapisane: 7 gru 2008, 21:29 

Cytuj:
Jozi, nie zarzucaj mi, że nic nie robiłem, 30 str tematu + spamowanie co weekend xfire to nie jest nic.

W sumie daleki byłem od mówienia, że nic nie robiłeś (bo to oczywiście nieprawda :) )
Problem polegał na tym, że był tylko jeden Zar2roc, który coś robił

PostNapisane: 8 gru 2008, 09:45 

No cóż niestety, podjął bym się prowadzenia, ale on i tak non stop stoi pusty. Kiedy nawet coś zorganizowaliśmy to generalnie ilość graczy wahała się w pobliżu 20, bo Polacy wchodzili zbierali się w grupki i wychodzili. A dywizji PR PL4FC nie posiada.

I dlatego uważam że PL4FC powinno się wstrzymać z tym serwerem.

PostNapisane: 8 gru 2008, 13:49 
Moderator forum

Damian>|PL napisał(a):
A dywizji PR PL4FC nie posiada.

Why not?

Trudno mi uwierzyć że graczom z waszej dywizji BF2 (właściwie trzech dywizji) nie przejadła się jeszcze podstawka po tylu latach :lol:

Promował ktoś może PRa wśród waszych graczy (także tych z innych dywizji)?
(pytam z ciekawości)

PostNapisane: 8 gru 2008, 15:37 

Ragni napisał(a):
Damian>|PL napisał(a):
A dywizji PR PL4FC nie posiada.

Why not?
Trudno mi uwierzyć że graczom z waszej dywizji BF2 (właściwie trzech dywizji) nie przejadła się jeszcze podstawka po tylu latach :lol:
Promował ktoś może PRa wśród waszych graczy (także tych z innych dywizji)?
(pytam z ciekawości)

Ragni może cię nie było i nie widziałeś jak ex Placki grające w PR-a grały z tagami No'90 czy jakoś tak o ile dobrze pamiętam to chyba poszło coś o rekrutacje
nowych członków do tej właśnie "nie oficjalnej dywizji" i już chyba Placków PR zostało jeszcze mniej więc dywizji nie złożą
ale więcej szczegółów to powinieneś ich forum poczytać lub do owych ex pm-a wysłać :)
na tym forum też jest chyba temat lub jakiś fragment o tym ale już do tego nie wracajmy :) ok?
(chciałem tylko zarysować dlaczego placki nie będą miały dywizji pr )
(PS.według mnie to chyba vaniliarze bali się autonomii owej dywizji i podebrania im graczy :P bo każdy wie że PR RLZ!!)

PostNapisane: 8 gru 2008, 15:57 
Moderator forum

Lt Mic napisał(a):
Ragni może cię nie było i nie widziałeś jak ex Placki grające w PR-a grały z tagami No'90 czy jakoś tak... (...)

Przyznaje się bez bicia że nie było mnie przy tym i nic o tym nie wiedziałem... ;)

Dzięki za info.

PostNapisane: 8 gru 2008, 17:13 
Witam Panów.
Słowo odnośnie dywizji w PL4FC.
Dywizja powstawała( z dnia na dzień Pr stał się bardzo popularny w "plackach). Coż, nie wyszło.
Myslę, że wszystkie klany powinny się "obawiać" powstania dywizji w PL4FC, bo wtedy ich tyłeczki zostaną moooocno obite :mrgreen:
Czekać tylko jak ktoś porządnie weźmie się za PR-PL4FC.
Napewno kiedyś IM się uda i bedzie "ZADYMA" na arenie PR'a :mrgreen:
pozdrawiam

PostNapisane: 8 gru 2008, 18:20 

mistrzu to ty zyjesz coć ostanio zniknoleś ze sceny, a co do dywizji PR w plackach to szkoda bo sie juz tak dobrze zapowiadało miejmy nadzieje ze ktoś rozważny sie za to weźmie i znowu bedziemy na jednym serwie grać a nie jak teraz każdy na innym.

PostNapisane: 8 gru 2008, 18:35 

strazakolo napisał(a):
Myślę, że wszystkie klany powinny się "obawiać" powstania dywizji w PL4FC, bo wtedy ich tyłeczki zostaną moooocno obite :mrgreen:

Zacznijmy od tego a żeby skopać tyłki nie których graczy to trzeba jednak trochę grać... :wink: Skopać tyłki naszym klanom... Rangersów jeszcze rzez długi, bardzo długi czas nie dościgniecie bo widzę jak chłopaki grają, podobnie część ludzi grających w turnieju PR (mówię o polakach i Nusur Bid :twisted: )...ale mimo to życzę sukcesów i przede wszystkim dobrej organizacji i odpowiednich nie unoszących się dumą ludzi na czele waszej sekcji bo już różnie to bywało nie tylko u was :!:

PostNapisane: 9 gru 2008, 16:10 

W rozkreceniu serwera plackow CATA by pomogla, bo wielu graczy ma respekt w srodowisku. Pomogli by w podniesieniu TW. Wiecej obcokrajowcow to i wiekszy nacisk na komunikacje po angielsku.
Niestety jednemu koledze sie to nie spodobalo, ze PL4FC tak szybko sie rozwija i z igly zrobil widly. Potem oliwy do ognia dolali "komisarze" i mamy stan obecny. bdw djmike mog zrobi fake konto gg i byloby po sprawie, a tak skonczylo sie na wojnie pozycyjnej jak w 1916. :)
Przezylem czasy kiedy Wujek, tom.h i ja bylismy jedynymi graczami PR wiec i przezyje wylaczenie plackow.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2