Teraz jest 27 lut 2025, 18:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 gru 2008, 21:27 

....mcmt - uczyłem się na Twoich filmikach jak zaczynałem latać i pamiętam moje natające kur*y że wideo nie idzie do końca i jest błąd na videogoogle.

taaa Eddie ciągle gra tylko lami na innym nicku tak żeby być na ostatnim miejscu i mieć wynik ogólny jak najbardziej ponizej zera :P

To jak mcmt grasz czy nie grasz (:P) w Bf2?

A legendy może i wracają dlatego że nowy patch się zbliża nieuchronnie :P

Jak grasz to daj mi swój nick na xfire albo gg albo cokolwiek żebym mógł wiedzieć czy grasz.

Bodeek - Ciebie nigdy na pubie nie spotkałem, chyba że w tym u mnie pod blokiem ^^

PostNapisane: 10 gru 2008, 21:58 

MCMT ja sie spawnuje tam gdzie F35b ;] jezeli dobrzy sa w F35b przechodze na przeciwna strone ;]. w 80 % latam latalem i bede latal na F35b lubie go i jest jednym z najlepszych samolotow po za J10 ;] Migiem dam sobie rade F18 sredni jestem a w J10 prawie wogole nie latam :P.
Jezeli chcial bym patrzyc na statsy latal bym w migu J10 F18 i uzywal Dodgin ale to dlamnie za low. Koles ktory ominie wszystkie moje rakiety i tak mi nie ucieknie . tzn mowie o publiku ;] na meczach wiadomo lamyy nie lataja ;] ale czasami i tak sie zdarza ;]
pamietam twoja wypowiedz na GG do mnie ;P i stosuje ja do dzis i powtarzam to wszystkim (mowie to o osobach ktore do mnie pisza na GG i xfire) nie daj sobie siasc na dupe i bedziesz dobry.
co do baseraping-u to ja wlasciwie nie staram sie lokowac na pub. Tylko wtedy baserape-uje gdy koles wyskoczy z samolotu nad swoim lotniskiem ;] wtedy go uwarzam za statsiarza a takich nie lubie ;] . :P oczywiscie rape-uje go tylko raz jak zrobi to znow no to przykro mi ;]
HTC wiem ze jestes dobry tzn o ile pamietam ;] bo tez rzadko juz latam ;] mam nadzieje na df z toba , co do mcmt chcialbym i to bardzo chcialbym latac z nim teraz ;] ale glupie by bylo jak bym wygral i mial poczucie winy ze on i tak jest i bedzie lepszy odemnie ;/ tzn chodzi mi tu o to ze on dawno nie latal w DF w bf2 wiec raczej potrzebuje czasu i treningu ;] nawet jak bedzie pewien ze jest juz na 100 % w formie po jakims czasie sie okaze ze tak nie jest ;] wiem to po sobie :P .

HARRY PL DF to jest Dogfight tzn w jezyku BF2 jest to walka 1vs1 w jet lub heli . w REALU TEZ :P

MCMT naprawde bym chcial z toba polatac :P no ale nie bede nalegal ;] Milo by bylo jak bym cie zobaczyl na DF w 2009 ;] nie tylko w Polsce ale i na scenie swiatowej ;]

PostNapisane: 10 gru 2008, 22:31 

Właśnie o miejsca w drabince miałem na myśli Mcmt i konkretnie komu skopałeś dupe :lol: - chodzi mi o tych najlepszych.
btw: Myślicie że nowy patch tak bardzo zmieni gre, ze trzeba będzie sie uczyc niektórych rzeczy od nowa? np. latanie czy cuś?

PostNapisane: 10 gru 2008, 22:37 

z tego co wiem z balansuja samoloty tzn jak w bf2 demo lub 1.0 rakiety beda trafialy ale J10 straci na sile i F35b bedzie prawdopodobnie najlepszym samolotem w BF2 w rekach sredniego pilota ;]
co do MCMT ;] http://clanbase.ggl.com/personinfo.php? ... 540&wars=1

ae te cb bylo low chodzi mi o punktacje ;] , ale nie chce mi sie o tym rozpisywac ;p

PostNapisane: 10 gru 2008, 22:50 

Ja tylko napisze że jak ktoś umie latać teraz to i będzie potrafił jak zmienią większość rzeczy.

PostNapisane: 10 gru 2008, 23:11 

Mam nadzieje że przyłożyli sie do tego patcha i nie bedzie juz tyle oszukaństwa w grze... jest juz wogóle jakas oficjalna wzmianka o nim?

PostNapisane: 10 gru 2008, 23:18 

poszukaj na bf2s. forum ale na aea nie pamietam ;p

PostNapisane: 10 gru 2008, 23:19 

tak, jest wzmianka. Nie będzie można się już podszywać pod Ciebie... Każdy patch coś naprawia i psuje. Wpływu i tak na to nie mamy, więc nie wiem nad czym się zastanawiać.

PostNapisane: 11 gru 2008, 02:39 

EDDIE_PL napisał(a):
co do MCMT ;] http://clanbase.ggl.com/personinfo.php? ... 540&wars=1

ae te cb bylo low chodzi mi o punktacje ;] , ale nie chce mi sie o tym rozpisywac ;p

Tutaj jeszcze pan Rabbit V.2 nie stawil sie na pojedynek, ale tego nie ma na tej liscie... :?

PostNapisane: 11 gru 2008, 17:45 

Wiem co to jest dogfight tylko nie kapnąłem się po skrócie xD

PostNapisane: 12 gru 2008, 06:58 

mcmt napisał(a):
:oops:

Chcialem, polatac od poczatku w jakims nowym BFie... Poczekamy. 8)

BTW, cos mi swita, ze kiedys DCK i ktos jeszcze na FFA siedzial w J10 na Wake, nie moglem z dwoma na raz sobie poradzic, DCK powiedzial, ze i z jednym nie dam rady... Wtedy metoda rowniez zdala egzamin - nie zeby DCK krazyl w kolko, ale akurat mnie zgubil i nic innego mu nie pozostalo jak mnie szukac.

DCK zyje?

Ahhh :) fajnie bylo...

Ps. co ty za "zalowe" opisy masz eddie?

Witam zyje a co mam niby robic heheh :P mcmt tak jak ci juz pisalem nie pitol mi tu tylko instaluj bf2 i polatamy tak jak kiedys przynajmniej bede mial jakas mobilizacje bo tak jak napisal NIEKUMATY lamie i to strasznie ale to przez to ze nie mam juz zajawki tak jak kiedys moje lata swietlnosci przeminely (pamietam jak wchodzilem na polskie servery np. KRAP tam gdzie grali chlopaki z DT Ramizes i te sprawy sami wiecie :) a chlopaki jak widzieli ze sie pakuje na server to wychodzili bo nie mieli juz ochoty grac bylo to bardzo dawno temu gram tylko jak mam czas i jak mi sie chce ;/

dzieki eddie ze nazywasz mnie cpunem fajnie naprawde :/ ale nie chce mi sie kopcic z toba bo to nie ma najmniejszego sensu :) i nie wchodz tak do dupci mcmt on tego nie lubi :D

PostNapisane: 12 gru 2008, 15:08 

nie nazwalem cie cpunem ^^ tylko (bardziej rozluznionym ) LD:D:D
btw Czemu jeszcze nie dolonczyles do turnieju 1vs1 ;] ostatnio cie nie bylo ale teraz nie moze cie zabraknąc ;P moze nawet michal rzuci final na HSTV ;] i nie mow ze jestes low bo ja tez jestem ;]

PostNapisane: 12 gru 2008, 18:00 

Przypomnialo mi sie za mam takie jedno zdjecie :wink: musialem je zrobic bo juz nie moglem wytrzymac ze smichu :o

Wypowiedz tego naszego kolegi z serverow padla potym jak go pojechalem z dzialka 5 albo z 6 razy z rzedu a mial naszą niesmiertelna Joteczke 10 8) chodzi mi oto ze sie da hehehe
ZIELONKA JEST PRZECIETNYM PILOTEM WIEC ZEBY NIE BYLO ZE LAMA :D:P:P

Obrazek

PostNapisane: 12 gru 2008, 18:13 

oj DCK skoro on jest przecietny ty musisz byc pro wiec doloncz do turnieju ;D pewnie wygrasz ;] . Nie mozliwe zeby najlepszy pilot PL4FC nie pokonal PUB hero bodka ;]
Pewnie wygrasz tegoroczny Turniej ;]

PostNapisane: 12 gru 2008, 20:31 

Assassin0 napisał(a):
Bodeek - Ciebie nigdy na pubie nic spotkałem, chyba że w tym u mnie pod blokiem ^^

I pewnie nie zobaczysz bo już jakoś mi przeszło z lataniem ;] Nie mam motywacji, a poza tym ja gram głównie na zagranicznych serverach bo na polskie to żal wchodzić ;/

EDDIE_PL napisał(a):
Nie mozliwe zeby najlepszy pilot PL4FC nie pokonal PUB hero bodka ;]

Oj od bodka to Ty się odczep eddie xD To "pub hero" mówiłem dla jaj xD A co do udziału w turnieju to już Ci coś mówiłem ;>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2