Teraz jest 24 lis 2024, 20:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 gru 2008, 18:37 

witam wszystkich graczy PR .
w piątek tj. 12.12.2008 god. 20.00 zapraszam wszystkich miłośników na serwer PL4FC PR na spotkanie Polskich graczy tego modu :)
Pilne !!!!!!!! oraz Ważne/Poufne :idea:

PostNapisane: 9 gru 2008, 20:31 

arturekhi napisał(a):
witam wszystkich graczy PR .
w piątek tj. 12.12.2008 god. 20.00 zapraszam wszystkich miłośników na serwer PL4FC PR na spotkanie Polskich graczy tego modu :)
Pilne !!!!!!!! oraz Ważne/Poufne :idea:

Jak byłem mały to mi rodzice wbili w głowę żebym nigdzie z obcymi ludzmi nie łaził. Może tak byś Arturze najpierw napisał kim jesteś i dlaczego mielibyśmy poświęcić nasz cenny czas na spotkanie właśnie z tobą na serwerze placków? Co jesteś w stanie zaoferować czego niema na T&T, 10th czy IGI?

PostNapisane: 9 gru 2008, 22:14 

mil3k (57fun.pl) juz nie przesadzaj ze 10th aż tak wiele ofiarowuje połowa składów to niemieckie a znalezienie miejsca w ENG voip graniczy z cudem wiec niewiem co tam jest takiego super do zaoferowania, a kolega jest z placków i chce nas zaprosic a moze raczej umówic jakiś termin na rozegranie partji PR wśród polaków mam nadzieje ze serw bedzie pełny

PostNapisane: 10 gru 2008, 01:21 

Ok, wpadnę. Postaram się zebrać parę osób.

PostNapisane: 10 gru 2008, 16:50 

migacz napisał(a):
mil3k (57fun.pl) juz nie przesadzaj ze 10th aż tak wiele ofiarowuje połowa składów to niemieckie a znalezienie miejsca w ENG voip graniczy z cudem wiec niewiem co tam jest takiego super do zaoferowania, a kolega jest z placków i chce nas zaprosic a moze raczej umówic jakiś termin na rozegranie partji PR wśród polaków mam nadzieje ze serw bedzie pełny

Kazdy ma inne doswiadczenia. Ja juz od dawna gram ze stala ekipa wiec niemam nigdy problemow ze skladem. Moze od kiedy 10th Mountain zmienila nazwe na 10th Comunity przybylo tam wielu niemcow i sie pozmienialo.

PostNapisane: 14 gru 2008, 19:40 

ok Panowie udało się zebrać sporo ludzi serwerek był pełny,czas na dalsze sprawy .
Padła propozycja ustawienia map na serwie, więc prosze o propozycje , jakie mapy według was powinny się znaleźć ?? czekam na liste ..

PS. chciałbym podziękować wszystkim którzy pojawili się na serwerze (ZAR z klanem , Fourix, Majk, Darek i wielu innych ) dzięki panowie :)

PostNapisane: 14 gru 2008, 20:52 

Assault on Mestia, Fools Road, Ghost Train, Bi Ming, Jabal al Burj, Qwai River, Mutrah City i jak najmniej insurgency maps.
Tyle ode mnie. Pozdro;]

PostNapisane: 14 gru 2008, 21:44 

to co majk tylko bez qwai i tad see bo na tych mapach mam jakies bugi i mi wiesza kompa juz lepiej za to ejod desert i al kufrah oilfield

PostNapisane: 14 gru 2008, 23:43 

Generalnie wstrzymał bym się na razie, ze zmianami do czasu wydania patcha 0.8, ale jeśli nie jest to zbyt czasochłonne to czemu nie :)

Mapy 16:

1. Al Kufrah Oilfield
2. Assault on Mestia
3. EJOD Desert
4. Fools Road
5. Jabal Al-Burj
6. Road to Kyongan'Ni
7. Sunset City
8. Qwai River
9. Kashan Desert

Mapy 64 AAS:

Wszystkie poza Operation Barracuda

Insurgents:

1. Ramiel
2. Al Basrah

No i to na tyle. Aha... tylko trzeba jakąś ciekawą kolejność ustawić :)

PostNapisane: 15 gru 2008, 12:09 

Brak Barracudy? Toż to chyba pomyłka.
Tak samo chyba pomyliły ci się chyba mapy 16 z scirmish'ami
Nad Ramielem bym się zastanawiał (Korengal tak samo, na Archera trzeba chyba poczekać na nową wersję)

Tyle moich uwag (póki co) :)

PostNapisane: 15 gru 2008, 17:37 

jozi02 napisał(a):
Tak samo chyba pomyliły ci się chyba mapy 16 z scirmish'ami

Nic mi się nie pomyliło. Tylko po prostu nie sprecyzowałem czy chce AAS czy Skirmish bo jest mi to obojętne.
Ps. Wiem, że na niektórych mapach nie ma Skirmish tylko AAS 16 (np. Kufrah) <- Napisałem to, żeby nie było iż się pomyliłem znowu :P

jozi02 napisał(a):
Brak Barracudy? Toż to chyba pomyłka.

Pomyłką było wrzucanie tej mapy do PRki... runda się ciągnie i ciągnie, a będąc w chinach można umrzeć z nudów :? a chyba nie o to chodzi (oby poprawili ją w 0.85).

PostNapisane: 15 gru 2008, 19:39 

jak dla mnie to wszystko poza:

Road to Kyongan'Ni
Archer
Sunset City

PostNapisane: 15 gru 2008, 19:50 

A może dodatkowo Basrah V2 ?

Nie wiem czy da się ustawić, ale żeby była włączana przez admina a nie jako kolejna z maplisty :roll:

PostNapisane: 15 gru 2008, 20:49 

Cytuj:
Nic mi się nie pomyliło. Tylko po prostu nie sprecyzowałem czy chce AAS czy Skirmish bo jest mi to obojętne.

Trzeba sprecyzować bo teraz nie wiadomo o jakie mapy chodzi :| (choćby Mestia - ma być 16 czy skirmish; tak samo Jabal i Ejod).
Trzeba rozdzielić te dwa typy map

Cytuj:
Pomyłką było wrzucanie tej mapy do PRki... runda się ciągnie i ciągnie, a będąc w chinach można umrzeć z nudów :? a chyba nie o to chodzi (oby poprawili ją w 0.85).

Toż to jedna z najlepszych mapek, tylko potrzebny jest admin żeby pilnował zestrzeliwanie helikopterów z lotniskowca (każda mapka może być nudna jak się źle rozegra)

Cytuj:
A może dodatkowo Basrah V2 ?

Mało kto tą mapę ma - jest jeden serwer, który i tak rzadko bywa pełen

Zamiast tego moglibyście zrobić na serwerze przez kilka dni testy choćby tej mapki: http://www.realitymod.com/forum/f66-pr- ... d-wip.html

PostNapisane: 15 gru 2008, 21:34 

do naprawienia Baracudy (choć jest ok) potrzeba naprawy buga kontrolek w helkach
(włączanie się gdy nie wie o tym że namierza strzelec AA) przez ten bug i zakaz celowania w lotniskowiec z aa
zapewne CATA2 nie przegrałaby by Barakudy na B3...

co do ostatniej gry super (Muttrah- 3 sq z sl-ami połączonymi ts-em i snajperskie popisy drmajka :P)

co do map listy brak Basry,ramiela itp w trybie innym niż Insurgent(bez Archera do poprawki)
jak najmniej skirmisha ze 2-3 mapy(najlepiej miejskie by cos sie działo) reszta wszystkie wersje :)
(A i tych map jak desert rats lub Basrav2 o małej ilości graczy nie wrzucać do stałej map listy bo to popsuje renomę serwer)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2