Teraz jest 27 lis 2024, 10:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: :-(
PostNapisane: 30 sty 2003, 00:29 

Debil, ciota? Super!!! Jak byliście w jego wieku... acha, rozumiem. Spox! Nic sie nie stało, jestem do tego przyzwyczajony... W mojej szkole nie obejdzie sie bez codziennych słów: O patrzcie, Debil idzie!!! lub Cioto, zamknij sie, nie chce cie słuchać!!! Gadajcie co chcecie, Jestem Z A C H A R T O W A N Y ! ! ! ! ! A kto tu jest takim pie******* debilem to ja nie powiem!!!

A tak odchodząc od sprawy to mam pomysł!!! Moze by tak zmienić tą stronke... Zamiast gry BattleField zrobić np. stronka ze znanymi filmami!!! Harry Potter, The Ring, Matrix, Ice Age, Raport Mniejszości, Władca Pierścieni, Shrek, Śmierć nadejdzie jutro ( James Bond ) 8. Mila, Debiutant, Porozmawiaj z nią, Zemsta, Dziewczyna z Alabamy, Bezsenność, Złap mnie jeśli potrafisz i wiele innych... ( z wymienionych, byłem na wszystkich, prócz Złap mnie jeśli potrafisz, Premiera jest w lutym... ) Mam wiele źródeł na temat filmów. Jest dużo screenów i trailerów... Ja zajme się redakcją. Mam na pewnych stronkach dużo info, np. http://www.harrypotter.elisa.pl, http://www.thematrix.com i wiele innych.
Moim zdaniem ten pomysł jest świetny!!! Z małej stronce o grze... MOŻNA zrobić Imperium wiadomości itp. o świcie filmowym. Czy to nie jest dobry pomysł??? Ja nie che niszczyć waszej stronki, tylko razem zrobić cos innego... Czy wiecie jak będzie tego dużo? Wszyscy będa na nią wchodzić jak na http://www.onet.pl !!! Będzie znana na całym świecie, zrobimy angielską wersje. Powiedzmy, że w zespole będzie 20 ludzi, z tego 5/10 będzie pisało newsy, a inni będa rozbudowywać strone. Będą szukać wszystko!!! Pare osób ( 3 lub 2 ) będą zażądzać strone i wydawać polecenia, oczywiście nie jest to więzienie. Poprostu, jak w normalnej gazecie, najpierw piszesz artykół ( news ) dajesz do przeglądu i potem wklejamy do działu NEWS. Pomyślcie o tym, mowie to calkiem serio!!!!!

I na koniec chciałem cos powiedzieć... Czy uważasz, ze to co teraz napisalem tez jest strzępkiem??? Jak tak uważasz, to idź na wizyte do psychiatry!!!

*Michal*

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 00:33 

Uwazam ze pomysl jest zaj...ty, i zaraz zobaczysz kolejna lawine smiechu. Ale chyba o to Ci chodzi :roll: :?:

Tytuł: hmm.....
PostNapisane: 30 sty 2003, 00:47 

Wiesz, Trooper chyba nie chodzi mi o to, aby wszyscy znowu sie ze mnie naśmiewali

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 00:54 

Hmm Michal... wiesz... sorry.. ale to chyba nei jest miejsce zeby rzucac pomysl zrobienia stronki o filmach.. napisz na jakims forum z tym zwiazanym.. BTW chyba sie do psychiatry zapisze... chyba ze to ty :twisted:

btw.. sa inni i inniejsi... trzeba sie nauczyc kazdego tolerowac :D

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 01:04 

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Michas miej litosc :shock: :shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 01:09 

A ja mam pomysl na stronke "TYLKO DLA SPAMEROW" - mysle ze kazdy bedzie mogl na nia wejsc, pospamowac do woli itd. , na bank bedziemy mieli stronke z najwieksza ogladalnoscia. Wiadomo ze Coca bedzie naczelnym :wink: :lol: :lol: :lol:
ps.Michas ja cie zozumiem, spoko - masz zajebisty pomysl- wal ta stronke i pokaz co potrafisz- na bank wszystkim szczeki opadna jak to zrobisz :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 09:06 

"mala stronka o grze"? Nie bluźnij bracie. bf.pl jest polskim centrum bfa a sama Gra rzadzi niepodzielnie. Jest wiele stron o filmach po co wiecej?? A przede wszystkim po cholere robic jakas stronke W MIEJSCE innej :shock: ???? Miejsce w internecie sie konczy? Co prawda widzialem http://www.astercity.net/~yaho/ ale wydawalo mi sie ze to tak dla jaj, najwidoczniej sie mylilem.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 09:40 

Michal nie pekaj nikt Ciebie nie nazwal debilem ani ciota (szczegolnie to drugie to tylko czyjas mylna interpretacja mojego posta), poprostu pierwszy Twoj post byl tak tepy ze trudno go nie wysmiac. Ale nikt Cie tak nie nazwal. Ja raczej postrzegalbym cale zajscie jako zabawne i cieple przyjecie na forum :)

Poza tym nie wierze ze ten dlugawy post o filmach napisal ten sam *michal* - za duza roznica w pisowni :D Moze to jego kumpel haker z CD ACTION... hmm smuggler? LOL

Tytuł: e tam
PostNapisane: 30 sty 2003, 09:57 

ciagle dyskusja wokol tego michala dajcie se spokoj porozmawiajmy o golebiach na dachu

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 10:00 

BTW jak kazdy juz chyba moze zauwazyc ktos ewidentnie sobie jaja robi z tym michasiem :) A ja chyba znam osobe ktora bylaby do tego zdolna (Lubi czasami udawac lamerow) i jak nie przestanie to wam chetnie powiem kto to jest :) :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 11:45 

heheh a juz mi zaczelo go byc szkoda :D lubi udawac lamerow? jakies zboczenie qrde :D I niech pisze w dziale humor... :P

HIC NATUS EST
Scierkens

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 15:07 

Cholera niestarczy miejsc w Szpitalach psychiatrycznych :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 15:17 

wow, widać postępy, ostatnie posty mihasha są już całkiem do sensu( można zrozumieć o co chodzi)
ale sam pomysł żeby przerobić tą stronę jest poroniony. Michał, czy nie łatwiej by było założyć nową stronkę??

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 15:50 

eee jerzul chyba juz wyjasnilismy ze nie ma takich debili... koles se jaja robi :D

HIC NATUS EST
Scierkens

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2003, 15:54 

ja tam uważam że w Polsce wszystko jest możliwe, ale "Balcerowicz musi odejść" :twisted: :twisted: :twisted:
buahahahahahaha

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2