Teraz jest 6 lis 2024, 15:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 gru 2008, 23:52 

Słuchajcie kupielem dzis Battlefield 2 i jednostki specjalne (orginal) nie wiem co sie dzieje mam Viste i nie moge uruchomic gre czytalem juz na innych forach ze trzeba uruchomic gre zgodnie z administratorm, tak zrobilem. gra sie uruchamia robi sie czarny ekran z powrotem wywala do pulpitu... mozecie mi powiedziec co mam zrobic? musze w to grac bo to jest prezent pod choinke od dziewczyny, ona teraz jest niezadowolona bo prezent sie nie udal:( pomocy...

PostNapisane: 23 gru 2008, 00:20 
Spamer!

Fajna dziewczyna :D

Ściągnij i zainstaluj patcha 1.41 po czym uruchom jako admin, ew. w Trybie zgodności z win xp sp 2 i jako admin :)

ps. Dziewczyna ma na imię torrent ;>

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 23 gru 2008, 12:20 

Dobra zaraz spawdze. a powiedz jeszcze czy ma znaczenie ze mam laptopa? karta graficzna to ATI Radeon 3470.

DZIEWCZNA MA NA IMIE EMILA!:)

PostNapisane: 22 lut 2009, 00:01 

Witam, mam nadzieję że nikt nie uzna mnie za archeologa za odkopywanie takich staroci ale mam podobny problem jak kolega wyżej. A jeśli chodzi o ścisłość to - posiadam oryginalnego BF2 od roku 2007. Póki grałem na PC z Win XP wszystko było git. Po zakupie lapka (Win Vista x32 HP SP1, Proc: Intel Centrino2, Grafa GF9600M GT, RAM 4GB) i instalacji na nim jest kaszana, ekran na chwilkę czarny a pózniej tylko pulpit. Przyznam się ze zgłębiłem problem i oto co robiłem po kolei: 1-instalacja gry 2-restart kompa (instalka zaleca) 3-patchowanie na 1.41 3-zgodność z win xp sp2 4-wyłączam UCA (z włączonym to samo znaczy się kapa) 5- uruchamiam jako admin. I d**a zbita, nie działa. Napisałem nawet dwa maile to pomocy technicznej z EA ale tam kazali mi opróżnić temp i wyłączyć zbędne procesy - nie musze chyba mówić ze nic z tego nie wyszło. No i dochodzę do sedna; mianowicie czy ktoś ma jakieś sensowne rozwiązanie ( nie chodzi mi tu o takie typu graj na pececie albo zmien viste na xp, bo to nie wchodzi w rachubę)? Czy ktoś też ma takie problemy z laptopami i vistą? Z góry dzięki za jakieś sugestie... :)

Strefa czasowa: UTC + 2