A ja powiem tylko tyle ( do osób które chcą grac co tydzien itd... ) żeby się wstrzymały.
My w PL4FC mamy organizowane mecze "Starzy na Młodzi".
Przedstawie krótkie opisy kilku meczy;)
1st. Ogólna podnieta. Brakowało miejsc. Każdy chciał grac. Chcieli robic filmiki itd... (podobnie jak tutaj)
2nd. Składy się zapełnily w całosci jednak ( przynajmniej w moim odczuciu ) grało się mniej Funowo niż pierwszy.
3rd. Składy cieżko bylo zapełnic. W ostatniej chwili kogos sciągnięto się na TS i można było grac.
4th. Składy były niepełne. Musielismy obniżyc przedział "wiekowy" , bo starych bylo chyba 15 ^^ Nie gralismy juz 32 na 32, bo ludzi nie było. Zagralem jedna mape, bo dalej niż mi się nie chciało.
5th. Piąty mecz ustalilismy za 2 miesiace, bo znajac życie przyszło by 10 osob. Nie wiem czy w nim zagram. Stają się coraz nudniejsze ;p Może przez to, że Młodzi zawsze dostaja 500:0 ??:D
Także nie ma co ustalac, że bedziemy grali co tydzien czy coś. Wiem, wiem w ogółem w scenie BF2 jest wiecej chętnych niż w samym PL4FC ale prędzej czy później się to znudzi. W szczególności jak bedziemy grali co tydzien

Wiec radzę przemyślec cała sprawe i decydowac dopiero po dwóch, trzech meczach

Ps: Sorry za zepsucie listy ale nie zamknąłem przeglądarki i w między czasie dopisało się pare osób