Teraz jest 28 lis 2020, 23:30

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 gru 2008, 20:25 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
Jeżeli macie wew. IP i ciągle ktoś wam siedzi na RS, to tutaj znajdziecie również mapę aimmap2:

Kod:
http://deathname.host-24.pl/bf2/mapy/aimmap2.rar

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2008, 20:44 
Offline

Dołączył(a): 29 sie 2008, 19:57
Posty: 45
Dzięki za poradnik. Info tutaj zawarte na pewno mi się przyda, i to bardzo.
Po trenuje na tej mapce sobie. Dzięki DN za podrzucenie linku na swój serwer.

Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2008, 21:00 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2006, 00:39
Posty: 476
Lokalizacja: Łomża
mapa prawdopodobnie bedzie u nas na publiku..w sumie i tak nikt tam nie wchodzi....pewnie to jest kwestia czasu

_________________
xxxxxxxxxxxxxx


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 gru 2008, 21:07 
Offline

Dołączył(a): 29 sie 2008, 19:57
Posty: 45
No przydało by się, bo na SP nie działa :|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 01:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2005, 20:54
Posty: 1567
Lokalizacja: Łódź
No niestety sprawdzaj nasz server publiczny jest nie rankingowy wiec pewnie go nie masz w wyszukiwarce.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 01:28 
Offline

Dołączył(a): 29 sie 2008, 19:57
Posty: 45
Wiem widziałem. Jak będziecie mieli, to napiszcie tutaj o tym. Bo mimo że będę sprawdzał, mogę przeoczyć 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 01:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 paź 2006, 14:55
Posty: 401
Lokalizacja: Opalenica
zróbcie .pl w nazwie i będzie widoczny;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 02:37 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2005, 10:20
Posty: 1989
Lokalizacja: Piaseczno
Jak na razie to chciałem ogarnąć mapę z kitami medyka bez granatów i z ograniczonymi apteczkami oraz z osuniętymi pewnymi przeszkodami. Jak będzie to zrobione to na nowo mapkę wrzucę na hosta i być może pojawi się na naszym serwerze :).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 05:12 
Offline

Dołączył(a): 27 sty 2007, 10:58
Posty: 889
Lokalizacja: Ruda Śl
lol bredzenie z tym muzgiem i informacjami wysylanymi do miesni rąki !!! nie chce mi sie nawet czytac do konca tych bredni !!!
nie ma nic wspolnego refleks do skilla w bf2 i nie bedzie mail !!!
stary nie czytalem cie do konca bo bredni nie czytam ;] ale na inf. wiekszosc razy strzelam 1 i co ? gine bo wystrzelam caly magazynek w leb nooggi klatke i co ? gosc po zastrzeleniu mnie jeszcze zabija 3 innych bez wyrzucenia apteczki !!!
wiec przestan bredzic o refleksie o treningach itd !. bo skoro ktos nie ma rega zawsze bedzie lamą .
I tak szczerze zastanawiam sie czy nie zacząc grac unlockami ;/ chodz bez rega tez pewnie nic nie pomoze G36e ;]
Zal.pl
a jezeli masz zamiar powiedziec ze nie mam refleksu to polataj sobie 1vs1 !
Dziwne ale jeszcze nie slyszalem ze by byl jakis trening na reg :D jezeli sie go nie ma :D.
chodzi mi tu o sprzet i internet ;]
Przeciez cały miss gra na pro sprzecie i internecie ;] no i na default ;]
No ale czasami hitfixer zawodzi ;]
http://img187.imageshack.us/my.php?imag ... rimby4.jpg
i tak powstają takie screeny ;]
fulgrim ;] kocham twoj czysty skill ;]
Default rulles ? ;]

_________________
Extreme Sniping
Dogfight


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 11:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2008, 14:47
Posty: 130
Lokalizacja: Łódź
Nie powiem, w tym co napisał Eddi jest troche sensu... co z tego że wystrzele komus nawet trzy heady albo nawet poprostu będe szybszy i wpieprze w niego pół magazynka jak to nie wejdzie, gościu po sekundzie juz wie gdzie jestem i mnie zabija? Co wtedy? Ja jestem gorszy czy on?

Nie wspominam nawet o tym że coponiektórzy tak kombinuja z tym Bf'em.... żal dupe ściska. Z aimbotami tez 2-3 sie znajdzie - myśla że tego nie widac i ze sa pr0. Mowie tu o Polakach oczywiście.

_________________
I gdzie choć jeden jest WIDZEWIAK, tam jest cały, wielki WIDZEW.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 11:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 kwi 2007, 08:38
Posty: 422
Lokalizacja: >Gdańsk<
Ja jestem gorszy czy on?

W jego oczach jestes noobem :) a tak naprawde to mial farta ze sam nie padl xD

_________________
http://www.esl.eu/de/bf2/player/4440026/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 12:05 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2007, 21:27
Posty: 374
Hate game,not the player
Do czego czasem trudno się stosować:)
Reg i dusty to wyłącznie sprawa pingu,cfg hitrega ci poprawi.Fakt,odpowiednio pokopany usersettings ZMIENI rega,ale nie poprawi.Będzie się gralo inaczej,ale nie lepiej.Na stałym 10 ms wszystko wchodzi na max 6 pestek,to samo się tyczy kazdego innego pingu.Nie wazne jak jest wysoki,tylko czy nie skacze:).I nie chodzi mi o "zwykle" lagi,tzn skok do 999 ms i problemy z polaczeniem.Ostatnio cos mi w sieci pierdyknelo,mialem parogodzinne okresy beznecia.Teraz net juz nie pada,ale pingi nieprzyjemnie skaczą.Nieprzyjemnie,tzn niewidocznie.Kiedys mialem stale 9/10 ms(Polska),30ms(Niemcy)itd.Gdzie bym nie gral,reg byl(no,prawie:])wszędzie.Teraz ping ciagle skacze z 10 do 20 ms,z 30 do ok 50 i tak dalej...Najlepsze jest to,ze w movemencie tego nie widac,gdyby gra nie pokazywala pingu to mogl bym przysiasc,ze ping nie skacze.W kazdym razie-teraz rega nie mam nigdzie,moge walic po 15 pestek z bliskiej odleglosci i jajko to daje.Ofc o zabiciu nieruchomego goscia z defi po plecach tez moge zapomniec :D
podsumowując-nie masz rega to zmien neta...nad czym tez się zastanawiam :]
ps-Slayer-jakie aimboty?Oswiecisz nas?oO

_________________
TrzytlenekKota


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 12:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2008, 14:47
Posty: 130
Lokalizacja: Łódź
Jakie aimboty? Nie bede wymienial nicków, natomiast jestem pewny że conajmniej 2 osoby (które graja w polskich klanach i sa bardziej lub mniej znane) maja aim'a. Zreszta sam nie zauważyles kto może miec? Albo przynajmniej nie słyszałeś?

Wracając do tego rega: jestem teraz lama jak skur**** jeszcze 4 miesiace temu wszystko wchodzilo mi jak zloto, zdarzalo sie że na NSZ jechałem 4 kolesi pod rząd bez jednej apteczki, a teraz mam problem z zabiciem jednego i to mnie najbardziej boli. Przez ostatnie 4 miesiace tak zaczołem lamic ze sam siebie nie poznaje ;/. Moze to i wina neta (neo 512) a moze nie....

_________________
I gdzie choć jeden jest WIDZEWIAK, tam jest cały, wielki WIDZEW.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 12:36 
Offline

Dołączył(a): 8 mar 2007, 21:27
Posty: 374
Jak juz mowisz ze ktos z polskiej sceny ma aima,i jestes tego pewien to powiedz kto to jest,albo nie wypalaj z takimi tekstami.Bo wg mnie pod tym wzgledem scena jest czysta;)

_________________
TrzytlenekKota


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2008, 12:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2008, 14:47
Posty: 130
Lokalizacja: Łódź
Wolny kraj - moge wyjezdzac z takimi tekstami i nie musze mowic kto według mnie ma. Jesli wg ciebie "pod tym względem" scena jest czysta to nie mamy o czym dyskutowac. Bo nie jest i dobrze o tym wiesz.

_________________
I gdzie choć jeden jest WIDZEWIAK, tam jest cały, wielki WIDZEW.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL