Teraz jest 22 lut 2025, 18:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2008, 18:48 
Redaktor Battlefield.pl

@all: Tylko szkoda, że Dywan nic nie wspomniał o konfigach, cheatach itd. a tutaj wybuchła dyskusja na ten temat. Dywan mówił o kwestii ćwiczenia refleksu, który przydaje się głównie w CSie (jak wiadomo BF2 to gra z dustami, ale jednak trochę pomaga i bez niego nawet "nie najedziesz na" przeciwnika).

A, właśnie. Coraz częście na xf jakieś pytania czy mam konfigi jakieś modyfikacje neta itp. Odpowiedź: właściwie nie, oprócz QoSa i przycięcie pasma download i upload skryptem robsona na routerze, ponieważ sam w domu nie jestem i inni też chcą skorzystać z internetu (i tak mało kto będzie wiedział o co chodzi :D):

Obrazek

@Pokor: sprawdzanie sumy plików md5 od PB się myli. W niektórych przypadkach, jeżeli chcesz, żeby Usersettings.con się nie zmienił i ustawisz plik jako do odczytu, PB traktuje go jako zmodyfikowany, bo nie sprawdza parametrów poleceń lecz sumę CAŁEGO PLIKU.

@Eddie: Jeżeli twierdzisz, że MISSy jadą na dobrym necie + dobrych kompach to zapraszam do mnie. Jak zobaczysz jak to jest grać na neo które się rozłącza od deszczu oraz na procu AMD X2 przy którym Optimizer mało daje i Battlefield 2 przycina to może trochę zmienisz zdanie :). Sam jestem też ciekaw kto z eXavsu ma aimbota, bo ja nic takiego nie widziałem.

PostNapisane: 29 gru 2008, 18:57 

Rok temu "wszyscy" plakali na CFG, a teraz na jakies REGI. Od kiedy jest moda na te regi? Bo nie w temacie jestem :D

PostNapisane: 29 gru 2008, 19:00 

DeathName napisał(a):
@Eddie: Jeżeli twierdzisz, że MISSy jadą na dobrym necie + dobrych kompach to zapraszam do mnie. Jak zobaczysz jak to jest grać na neo które się rozłącza od deszczu oraz na procu AMD X2 przy którym Optimizer mało daje i Battlefield 2 przycina to może trochę zmienisz zdanie :). Sam jestem też ciekaw kto z eXavsu ma aimbota, bo ja nic takiego nie widziałem.

Ja do niedawna jechalem na takim zlomie zze w dobrych momentach "osiagalem" 50 fpsow (nie bylo to czeste) a ze w koncu staruszek padl to trzeba bylo kupic cos nowego :)

Tak na oko od lana :P To wszystko przez angoli ktorzy wrzucali na niemcow ze maja rega (tak jak by oni nie mieli) i sie rozeszło. Teraz panuje przekonanie ze polskie łącza sa najlepsze na globie i my mamy pro rega itp ;)

PostNapisane: 29 gru 2008, 19:02 
Redaktor Battlefield.pl

stan86 napisał(a):
Rok temu "wszyscy" plakali na CFG, a teraz na jakies REGI. Od kiedy jest moda na te regi? Bo nie w temacie jestem :D

Teraz to się nie mówi: masz konfiga tylko masz rega. Reg (w przekonaniu niektórych) = jak Ci zalicza hity we wroga :lol:.

PostNapisane: 29 gru 2008, 19:17 

Grubber{PL} napisał(a):
Teraz panuje przekonanie ze polskie łącza sa najlepsze na globie i my mamy pro rega itp ;)

To tylko u niemcow :)

PS-Co ma sprzęt do Rega?Wazne aby framerate nie spadal ponizej 25 fps.
Ja wyciagam do 200 i gra mi sie tak samo jak na starym sprzecie z 25-30

PostNapisane: 29 gru 2008, 19:25 

czemu tak placzecie? to jest tylko poradnik....napisalem ze jezeli znajda sie jacys PRO prosze o screeny jakies poraddy itd...a nie o offtopy i zbedne rzucanie miechem.zero iq? kultury?! ktory z was napisal jakis poradnik? cos stworzyl? rzucac miechem potraficie i nic wiecej,od dawna zauwazylem ze tacy jak metz i reszta chopakow z Sofu juz sie nie chce nawet wypowiadac na ten temat a szkoda bo przy ich doswiadczniu z gra mozna sie czego dowiedziec...teraz sam rozumiem dlaczego omijaja te forum....widocznie nie potraficie docenic czyjejs pracy,sami nic nie daliscie...zebym to napisal w wersji eng. i dal na bf2s napewno nie spotkalbym sie z taka pogarda....a tutaj wsrod swoich....przykre...takze pozdrawiam fanow pubow,placzkow i wyjkow itd. pozdro...prosze o zamkniecie tematu zbedny offtop nie potrzebny

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2