Teraz jest 28 lis 2024, 01:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2008, 19:06 

Mariusz98 napisał(a):
RPK_Tanatos napisał(a):
NSZ nie jest idealnym serwerm bo takich nie ma.

Zgadzam sie z Tanatosem ze nie ma idealnych serwerów.
EDDIE_PL napisał(a):
co do TOB to faktycznie jest banda palantow smarkaczy z malo rozwinietym intelektem ktorzy maja adminke na swoim servie i moga banowa kogo popadnie, Ale dziwie sie ze jeszcze ktos tam gra ^^

EDDIE skoro jestes taki PRO to kup sobie serwer (jeśli cie stać) i zobacz jak to jest byc adminem. Dasz komuś bana (za nieprzestrzeganie zasad), a potem sie żalą na stronce BFa (niektórzy potrafią kłamać jak Ziomson).

jak bylem adminem na swoim servie to nawet nie wiedziales gdzie sie naciska ze by sie zalogowac do menu ;]
i co ma pro do bycia adminem , napisalem to co mysle :shock: i nie chcial bym ze by admini z astera byli jak wasi uber pro admini , ktorzy wyrzucaja za hmmm sam nie wiem za co

PostNapisane: 29 gru 2008, 22:26 

Grubber{PL} napisał(a):
Co ma bycie PRo do posiadania servera to nie wiem.

He, dobre, miałem zły dzień ale juz mi lepiej :lol:

PostNapisane: 29 gru 2008, 22:35 

EDDIE_PL napisał(a):
nie chcial bym ze by admini z astera byli jak wasi uber pro admini , ktorzy wyrzucaja za hmmm sam nie wiem za co

U nas admini nie wyrzucają za byle co, muszą mieć konkretny powód.

Porównaj sobie te dwa cytaty
EDDIE_PL napisał(a):
i co ma pro do bycia adminem

EDDIE_PL napisał(a):
nie chcial bym ze by admini z astera byli jak wasi uber pro admini

Najpierw piszesz co ma PRO do bycia adminem a potem nazywasz nas PRO adminami :lol: :lol: :lol:

PostNapisane: 29 gru 2008, 22:52 

Jeśli ktoś by miał się przyczepić, te dwa cytaty wzajemnie się nie wykluczają... ;)

PostNapisane: 29 gru 2008, 23:48 
Redaktor Battlefield.pl

troszkę spamem serwera ToB śmierdzi w temacie serwera Aster ;)

Admini mają prawo wywalić bądź zbanować (tymczasowo) na serwerze tylko za:
1. brak kultury wobec innych graczy
2. tk dla zabawy lub dla pojazdu.

Wszelkie baserape, basecamp są dozwolone więc admin nie może wyrzucić podając taki powód. A zatem czemu tutaj taka wrzawa - zbanowani dobrze wiedzą co odwalili, to po kiego wała udają pokorne owieczki?

PostNapisane: 30 gru 2008, 00:49 

tanatosie i edie to co wypisujecie na internetowym forum jest żałosne, wchodzac na nasz serwer lamiecie zasady, jest to spowodowane tym, ze albo nie nie znacie jezyków obcych tj. angielski :lol: \przykre, lub jestescie tak rozpuszczeni, ze sobie wszystko olewacie \w sumie tez przykre :lol: a nastepstwem tego jest to ze placzecie na forum takim jak to ... a tak poza tym dzieci nie powinny grac w te gre widzicie co doprowadzila gra w tych dwoch przypadkach \\\

PostNapisane: 30 gru 2008, 04:54 

po 1:
bodzio kochany ***** dziecko mozesz mowic wtedy jak ci impotencja pozwoli na zrobiene swojego syna i wtedy mozesz mowic do woli "dzieci''

Po 2:
czytaj nazwe tematu.

po 3: mam juz ostrzezenie i nie chce miec bana na tym forum ! wiec zwazaj na slowka !

po 4 :poruszylem przyklad twoich "dzieci" (adminow) tylko i wyłącznie dlatego zeby aster dobrał lepiej adminow niz ostatnio. Czyli zeby nie bylo kickow za darmo.

po 5: ja na tym twoim smiesznym servie nie gram bo : keye mi sie skonczyly , i ovc. nie mam zamiaru nawet tam wbijac.

po 6:
jezeli jeszcze masz cos do dodania prosze GG4144112 lub PM .
co do cytatow bardzo rozgarniety przyjacielu to byla taka aluzja " UBER PRO ADMINOW (***)

PostNapisane: 30 gru 2008, 10:56 

śmieszni jesteście
problemy z serwerami mają wciąż te same osoby i te same osoby płaczą na forum
sami robicie syf na serwerach a potem piszecie że serwery są do dupy
gra w tą gre troszeczkę osób i nie płaczą na forach i nie potrzeba im kilku
EDDIE_PL napisał(a):
keye mi sie skonczyly

więc pomyślcie czy to tylko admini są do dupy czy to może z wami coś jest nie tak :?:

ps. TK dla samoloty lub heli lub notoryczne podkładanie się pod startujący samolot to jest powód do bana? jeśli tak to po co te płacze i śmieszne grozby :stupid:

PostNapisane: 30 gru 2008, 11:16 

to jest powod do bana ;] ale chodzi o to ze nie ma ludzi zeby tego bana dac. A moze wklejac screeny tutaj ? ;]

PostNapisane: 30 gru 2008, 16:30 
Redaktor Battlefield.pl

Tanatos, takim gadaniem niestety nic nie zdziałasz, musisz się poniżyć (czyt. przeprosić) nawet jeśli to nie twoja wina, (wierzę ci) ale oni tego chcą więc niestety musisz :P
PS
screenshot sprzed 5 minut :D
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 102dc2.png
i za to <3 Aster

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 30 gru 2008, 18:24 

Wiem dobrze o co im chodzi. Wielu jest takich, którzy czerpia radość z poniżania innych. Niestety mam to na codzień na NSZ. Jest paru takich co ciągle ganiaja mnie z defibrylatorem, zwykle giną, ale cóż taki zycie, niech próbują za 20 razem sie uda i wtedy euforia...żal mi takich.
Inni byc może są w ekstazie czytając kolejne "przepraszam", chociaż to oni powinni przepraszać, różne są dewiacjje nic na to nie poradzimy.
Aster był dla mnie wartościowym serwerem ze względu na ping <5 no i czasem trafiali sie normalni ludzie do pogrania. Zasady, mapy i admini ponizej krytyki. 2 godziny czekać na gulfa, a jak trafił się duży oilfields jakis (tu cenzura) zwykle zmieniał na inną mapkę.

PostNapisane: 30 gru 2008, 22:51 

wiesz eddie "dziecko mówi się do osoby, która zachowuje się właśnie jak ty\ byc może jesteś starszy :? jednak twoje zachowanie na farum nie wskazuje na to, stąd tez moja wypowiedz \\ nie była ona do tego tematu :lol: jeśli nie zauważyłeś \\ wcale bym się nie dziwił jakbyś dostał bana bo nawet w wypowiedziach nad sobą nie panujesz \ zgadzam się z tym, że dzieci adminami nie powinni byc \\\ a jak na razie na naszym serwerze za free się banów nie dostaje.... tanatos nie stosował się do nich choc sam osobiscie dawalem mu ostrzerzenia w postaci warningow i kickow z uzasadnieniem\\ a że nadal sie nie zastosował, został zbanowany przez jednego z naszych administratorów\\\ nie polecam abys wciaż wypisywal glupoty bo jak sam stwierdziles mozesz dostac bana pozdr. \\ zapraszam na serwer ToB uwierzcie za free banow nie dajemy\\\ ip serva 91.102.118.26

PostNapisane: 30 gru 2008, 23:12 
Redaktor Battlefield.pl

EDDIE_PL napisał(a):
to jest powod do bana ;] ale chodzi o to ze nie ma ludzi żeby tego bana dać. A może wklejać screeny tutaj ? ;]

Eddie ty chyba za mało wiesz jednak na temat ludzi opiekujących się serwerem. Każdy ma prawo tez do błędu, lecz nie można mieć do nich pretensji o wszystko. Gracze niech też troszkę pomyślą, bo trudniej pomyśleć niż opieprzyć administratorów (dla przykładu problem awarii serwera- w ciągu 4 godzin było kilka postów na forum dlaczego oni nie reagują)

Ludzie nie wiem po co ta paplanina. Serwer jest jaki jest, admini też na nim są. Mają te osoby swoje zasady i maja również obowiązek karać za przewinienia. A to co później winni płaczą na forach to ich sprawa. Zakończmy te durne dyskusje na temat bo on taki a ty taki bo powinny być one rozwiązywane na PM lub na GG a nie na największym Polskim forum gry.

PostNapisane: 31 gru 2008, 00:01 

Pisanie tych spraw publicznie jest jak najbardziej na miejscu i nie jest przypadkowe.
Napewno są jeszcze ludzie, którzy nie zetknęli się z parodią zasad panujących na niektórych polskich serwerach i trzeba ich ostrzec żeby nie marnowali swego czasu wchodząc na taki Aster czy ToB jeśli chcą normalnie pograć.
Na Aster można dostac bana za widzimisię admina, a na ToB nie wolno strzelać do admina w samolocie skierowanym w strone jego bazy bo "baserape". Troche trodno zawrócic rakiete wystrzeloną na gulfie na placu budowy, która dogania admina dolatującego do lotniskowca. Takie miałem ostrzeżenia: no baserape :stupid:
Ostatnio grałem parę razy na serwerze =Wilk= i muszę przyznać że jak narazie żadnych zastrzeżeń. Nie ma o nic fochów, nikt nie narzeka na jakieś unloki czy cokolwiek innego.
A sprawy tutaj poruszane moga odbiegać nieco od tematu z powodu o jakim pisałem wyżej. Każdy nowy temat jest zaraz zamykany, bo cośtam...zamknijcie i ten.

PostNapisane: 31 gru 2008, 00:13 
Redaktor Battlefield.pl

Tanatos nie ma czegoś takieg jak widzimisię. Odwaliłeś coś to nie płacz. Było podane za co

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2