Teraz jest 28 lis 2024, 18:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 11:06 
Moderator forum

ehhh no i gdzie ta tolerancja co o niej tyle gadacie ostatnio :) - dajcie mu szansę.

Co do pisania po polsku to też bym dał sobie luz - fakt ciężko się to czyta - ale z drugiej strony to nie jest forum prof. Miodka.

odpowiedz D@M!@N0$ na pytanie Holamana to dostaniesz pomoc a najlepiej napisz o której będziesz odpisywał to zadamy ci jeszcze jedno pytanko o instrukcję w ciągu 10 min od twojej odpowiedzi - odpowiesz szybko - zmienimy nastawienie do Ciebie. Zrozum, że na forum niestety ostatnio pojawiło się dużo trolli i każdemu już puszczają nerwy.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 11:29 

dam ci podpowiedz na stronie 29 po tekscie "podczas walki jesteś wyposażony w broń i pojazdy wytworzone..." dokoncz zdanie na stronie 29 na dole :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 11:52 

No i co nie odpisał bo ma pirata :) i ciekawe dlaczego nie zgra w necie?
P.S Przypominam będę miał 28 listopada oryginała i udowodnię MOŻEzagram w necie bo 10 grudnia zamówię Neostradę.Powiedzcie czy dobrze robię zamawiając Neosrtadę.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 12:29 

Nie wiem dlaczego :shock: ale jak slysze kup orginal to mnie rozp....ala z nerwow.....Mysle ze kazdy wie ze musi miec orginal..................................WIEC CZYTAJCIE: :twisted: TRZEBA :twisted: MIEC :twisted: ORGINAL :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 13:22 

irekw napisał(a):
Powiedzcie czy dobrze robię zamawiając Neosrtadę.

Dla Ciebie tak, ale dla reszty społeczności internetowej, przynajmniej na razie... Raczej nie. Zwiększy się zasięg negatywnych wibracji :wink: Bez obrazy!
Po cichu wierzę, że szybciutko zmienisz (jak wielu przed Tobą) podejście do innych ludzi na interku. Musisz zapomnieć o stylu, w jakim "uprawiasz" relacje ze swoimi kolegami ze szkoły, ulicy... Recepta jest prosta. Pomyśl zanim coś napiszesz. Jak już coś napiszesz, znowu to przemyśl. Życzę Ci szybkiego dorastania i pozyskania sympatii innych ludzi :)

Swoją drogą... Twoja postawa wpływa negatywnie na innych. Ostatnio nawet stali bywalcy zaczynają sypać bluzgami. Zupełnie bez sensu. I niech się nie tłumaczą, że im nerwy puszczają! Ja zmielę coś pod nosem, a w klawiaturę stukam całkiem spokojnie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2003, 16:27 

[Night]MaX napisał(a):
ehhh no i gdzie ta tolerancja co o niej tyle gadacie ostatnio :) - dajcie mu szansę.

Co do pisania po polsku to też bym dał sobie luz - fakt ciężko się to czyta - ale z drugiej strony to nie jest forum prof. Miodka.

Mam już gdzies tą tolerancją :) Sam z tym zacząłem i sam skończę. Toleracncja winna być dla ludzi w miarę normalnych. Jeśli szpanuje ortografią (co do profesora Miodka - napisałem, ze parę kfiatkuf popełnić można, ale taki tekst czyta sie cięzko), czyli mam na myśli dość loozackie słowa "moofić" itp, to trudno się do tego nie przyczepić :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2