Teraz jest 27 lis 2024, 23:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 gru 2008, 18:08 
Redaktor Battlefield.pl

mówiłem- bany tymczasowe ;)

PostNapisane: 31 gru 2008, 19:57 

dzisiaj wszedlem na astera aby zobaczyc powod tych zali i dziwie sie ze tanatos ma bana\\\ "tu nie ma zasad" jak powiedzieli ludzie ktorzy tam grali, a po drugie pytajac czy jest jakis admin - "admin ???? :lol: " takze ludzie kto ma dac bana na serwie gdzie nie ma admina i zasad?

zreszta wczoraj na nsz bylo to samo piszac do admina soldiera ze jeden koles lamal zasady ten po prostu sobie to olal

Ostatnio edytowano 31 gru 2008, 21:34 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Łączenie postów

PostNapisane: 31 gru 2008, 20:09 

Admini są, tylko się nie ujawniają ;P

PostNapisane: 31 gru 2008, 20:23 

bodzio888810 bodziu ;] wlasnie chcemy doprowadzic do tego zeby aster byl jak kiedys za czasow PRGK gdzie zawsze byl admin ;] zasada BR on ? ovc . ale tk for jet tank etcc ? NO!!! ;] sam widzisz i widzicie ze czasami to denerwuje jak jestes juz w samolocie a tu BOOM TK z M95 ZONK! co robisz ? piszesz teksty za ktore tez powinienes dostac BANA!!! ? rozlanczasz sie ? czy grasz dalej inf lub w innym pojezdzie ? . bo ja nie mam duzego wyboru !!!
i chcialbym zeby osoby odp. za server nie dzielili sie adminkami na serverze miedzy sobą , ale zeby dali admina ludzią ktorzy byli juz adminami i ktorzy grają na aster ;] .
Ja chcial bym zeby na asterze byl dodatkowy admin np. mastakluska deathname etc ! sam bym chcial admina ;] no ale ;] jestem spalony ;]
BTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU! ;] (fulgrim dla ciebie tez ;] )

PostNapisane: 31 gru 2008, 21:12 

bodzio888810 napisał(a):
dzisiaj wszedlem na astera aby zobaczyc powod tych zali i dziwie sie ze tanatos ma bana\\\ "tu nie ma zasad" jak powiedzieli ludzie ktorzy tam grali, a po drugie pytajac czy jest jakis admin - "admin ???? :lol: " takze ludzie kto ma dac bana na serwie gdzie nie ma admina i zasad?

Gdybyś czytał wcześniejsze wypowiedzi wiedziałbyś że ja nie mam bana za zasady tylko za nik.

P.S.
[NSZ]Soldier nie jest klanowiczem NSZ

PostNapisane: 1 sty 2009, 06:14 
Redaktor Battlefield.pl

zwykłe gadanie głupot i walka z wiatrakami, nic nie zdziałasz taką gadką Tanatos...

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 1 sty 2009, 10:24 

Mixer, ja się nie promuję. Nie jestem ani jakims wybitnym graczem, ani nikim wyjątkowym. Nie mam żadnych ambicji związanych z BFem, bo to jest po prostu gra. Jedyne o co mi chodzi to możliwość grania w tę grę, co ma byc fajną zabawą i odskocznią od problemów życia codziennego.
Bardzo irytują mnie ludzie, którzy na siłę chcą zepsuć tę zabawę, a wśród nich jestes właśnie ty i twoi koledzy admini zarządzający Asterem.

PostNapisane: 1 sty 2009, 13:06 

heapy new year\\\ eddie nikt ci nie da admina na servie za free, najlepiej zloz jakos wporzo grupke ludzi i zaloz wlasny ,, bedzie to kosztowac ale bedziesz mial admina \\\\a do adminow na asterze: wpirzcie jakies zasady, zeby byly wyswietlane w tracie gry i usuwajcie ludzi ktorzy ich nie przestrzegaja \\\ placze i tak beda :D

PostNapisane: 1 sty 2009, 13:30 

Proszę graczy [PRGK] o zaprzestanie dalszej dyskusji . Dla Hynola i innych niezorientowanych graczy napisze elaboracik o Asterze.

PostNapisane: 3 sty 2009, 13:07 

Witam .
Po raz kolejny jak widzę muszę wyjaśniać parę spraw związanych z serwerem firmy aster.
Jak sama nazwa wskazuje jest to serwer firmy aster. Ze strony firmy opiekuje się nim Piasecznik pracownik firmy aster. PRGK nie rządzi na serwerze tylko w ramach skromnych możliwości próbuje zapanować nad chaosem.
Zasady panujące na tym serwerze ustalił Piasek , są to zasady ogólne przyjęte w każdej grze. Zawierają się one w paru punktach zakaz TK i brak wyzwisk i wulgaryzmów.
Firmy aster ogranicza dostęp do swoich komputerów ,że nawet Piasek jak serwer padnie może go podnieść tylko będąc w pracy. To powoduje ,że na tym serwerze nie działają takie programy jak bf2ra czy bf2cc służące zarządzaniu serwera co powoduje ,że mamy ograniczone pole tylko do komend wpisywanych z konsoli .Innym minusem jest to , że pady serwera powodują powstawanie jego z dziwnymi ustawieniami jak np FF na ON i dopiero ręczne zmiany dają efekt. Ale żeby to zrobić trzeba być na serwerze .Te ograniczenia powodują też brak możliwości stworzenia indywidualnych adminek jest to duża niedogodność mocno ograniczająca ich ilość. Brak dostępu do logów uniemożliwia mi dokonanie weryfikacji skarg .
Ja osobiście dostałem ogólne hasło do rcona i rozdaje je graczom do których mam zaufanie i jakąś formę kontroli . Choć i tu zdarzali się ludzie nieodpowiedzialni , a właściwie jedno co mogą zrobić to dawać im bany na serwerze co przy odrobinie sprytu mogą obejść , ale to spowoduje wywalenie z klanu .
Obecnie hasło znają i są upoważnieni go używać
spadak , Mixer ,Lokal ,Balbin , Mercykiler ,Maciacha , Luk ,Firefox , Fear , Setor ,Sajzor.
Jak wszyscy czasami popełniamy błędy i nie jesteśmy doskonali .
Jeżeli któryś z nas ukarał niesłusznie lub zbyt pochopnie to w ramach zakończenia flame osobiście przepraszam . Następne skargi na pracę adminów proszę zgłaszać dając screny z komunikatem i screna kto był na serwerze . Zrobię też osobny temat dla tych co chcą się odwołać od bana a tu prowadźmy dyskusję o serwerze .
Podejmę jeszcze jedną próbę namówienia Piaska na zmianę niektórych zasad na serwerze oraz na wpisanie rulesów na serwer , włączenia przerzucania po rundzie i parę innych spraw.
Odwołania od banó proszę zgłaszać w temacie na BF.pl lub forum [PRGK]
viewtopic.php?f=38&t=28041
http://forum.prgk.net/viewtopic.php?t=4790
Ps Klan PRGK dziękuje za bany odwetowe na serwerze NSZ :lol:

PostNapisane: 3 sty 2009, 14:13 
Redaktor Battlefield.pl

@spadak: Fear- WojtaaSs

PostNapisane: 3 sty 2009, 15:15 

@spadak: mixer -ostatnio : pan misio,szczebelek,szaraczek, paputek ,kacyk.pl ,babcia gienia,
...a jeszcze pacynka

PostNapisane: 3 sty 2009, 15:50 
Moderator forum

No to mam nadzieję że się sporo wyjaśniło. Proszę zastosować się do zaleceń spadaka.
Temat z odwołaniami przyklejam na razie co by nie było potrzeby szukania.

PostNapisane: 3 sty 2009, 15:55 

spadak napisał(a):
Klan PRGK dziękuje za bany odwetowe na serwerze NSZ

Jak już pisałem wyżej ban za nic jest jak wiza, czyli powinien działać w dwie strony.
Komunikat z mojego bana był jak za przypadkowe TK, czyli bez wyjaśnienia, więc byłem zaskoczony że po paru godzinach ban nie zniknął. Wiem, że ktoś, kto nie ma teraz odwagi cywilnej się przyznać miał po prostu taki kaprys, a teraz żąda jeszcze za to przeprosin.
Trzeba było kilku stron spamu, żeby wogóle ktoś się odezwał na temat i kolejnych kilku, żeby PRGK zamieściło wyjaśnienie. Nie można było od razu? Potrzebowaliście 2 lata żeby dać jakieś info i linki do strony gdzie można się odwołać. Żal.

PostNapisane: 3 sty 2009, 18:02 
Moderator forum

spadak napisał(a):
Jeżeli któryś z nas ukarał niesłusznie lub zbyt pochopnie to w ramach zakończenia flame osobiście przepraszam . Następne skargi na pracę adminów proszę zgłaszać dając screny z komunikatem i screna kto był na serwerze . Zrobię też osobny temat dla tych co chcą się odwołać od bana a tu prowadźmy dyskusję o serwerze .

RPK_Tanatos napisał(a):
Jak już pisałem wyżej ban za nic jest jak wiza, czyli powinien działać w dwie strony.
Komunikat z mojego bana był jak za przypadkowe TK, czyli bez wyjaśnienia, więc byłem zaskoczony że po paru godzinach ban nie zniknął. Wiem, że ktoś, kto nie ma teraz odwagi cywilnej się przyznać miał po prostu taki kaprys, a teraz żąda jeszcze za to przeprosin.

Szczerze powiedziawszy Tanatos uważam twoje zachowanie za grubą przesadę. Nie wiem czy nie czytasz tego co napisał spadak? Tak cholernie podoba Ci się dalsze przeciąganie flame'a? Ostrzegam że na to jest paragraf w regulaminie. Wszystkie następne twoje posty będą przeze mnie osobiście brane pod lupę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 703 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2