Grubber{PL} napisał(a):
Jezeli za dziecinade uznajesz dążenie do jak najwiekszej efektywnosci we fragowaniu to rzeczywiscie. IMO im wiecej ograniczeń i nie jasności (kiedy skok uznac za BH a kiedy nie itp) tym wiecej powodu do sprzeczek i kłótni.
Jak wyglada walka na noze bez delfinkow i BH? xD Co znaczy DD?
Sluchaj kolego ja nie przyszedlem sie tutaj z was nasmiewac ani zeby wchodzic w jakies glupie dyskusje, przyszedlem poprostu z czyms innym i tyle.
Jezeli tego nie lubisz i to Ci sie nie podoba to w porzadku twoj wlasny wybor i ocena. Ja Ciebie nie bede negowal. Jednego nie potrafie zrozumiec, skad sie bierze takie negatywne nastawienie do kazdego posta ktory sie pojawia na forum? Odpowiem Ci jednak na pytania ktore sa bardzo proste.
Po pierwsze nie napisalem ze uznaje za dziecinade dazenie to wiekszej efektywnosci tylko zachowanie takie jak Twoje na forum (tam tego nie ma) - nie umiesz rozmawiac z ludzmi to sie nie odzywaj i przeczytaj prosze jeszcze raz moje wypowiedzi to moze lepiej zrozumiesz tekst. Skaczac wcale nie zwiekszasz swoich szans na zdobycie wiekszej ilosci fragow i wcale nie stajesz sie lepszym zawodnikiem przez to. Mozna grac tak samo lub lepiej wogole tego nie robiac. Jezeli chodzi o niejasnosc w regolach to nie mamy z tym zadnych problemow, wszystko jest jasne i proste. Nie skaczesz jak do Ciebie strzelaja i tyle. DD to delphin diving. Szczegolowe zasady i ich opis sa zawarte w linkach ktore podalem powyzej. W 1v1 knife sa inne zasady, przeczytaj wszystko i pozniej zadaj pytanie jak czegos nie kumasz. Do ligi nie moga sie przylaczyc pierwsze lepsze klany ktore sie zglosza. Rekrutacja wyglada troche inaczej niz w innych ligach (gra sie mecze testowe i wystawia opinie na forum, jezeli klan spelnia warunki to wchodzi). Szczegoly sa opisane na forum ligowym.