Teraz jest 27 lut 2025, 08:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 sty 2009, 22:09 
Spamer!

Assassin0 napisał(a):
Got _ya_good jest dobry, ale http://www.wipido.com/video/2242 - xkullx jest lepszy :P

NIE MAM POJECIA JAK ON TO ROBI

Był temat gdzie omawiano jego fm i napisano wiele ciekawych informacji :) viewtopic.php?f=35&t=21125&st=0&sk=t&sd=a&hilit=xkullx&start=15

krzysztofer24 napisał(a):
edytowałem swój post i znalazłem 2 wyrazy które podkreśliłem;p
2 wyrazy jeden coś zaówarzy a potem wszyscy się czepiają:(
a wy to za polonistów idziecie bo pewnie z polskiego same 5:P

no łepek jest szybki :D (ale on parę razy zabił wroga podczas skoku a mi się wydaję ze nie można strzelać podczas skoku?? może z SVD lub TYP 88??

Można strzelać podczas ''skoków'', przeczytaj poradniki na forum :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 13 sty 2009, 08:58 

No ja wiem:) ale chciałem znać nazwę tego serwa na których kucają :) to ją i mój kumpel też troszke byśmy pokucali:D

PostNapisane: 16 sty 2009, 00:56 

Najlepszym był bodaj Fin nie pamiętam nazwiska a działo się to podczas wojny Fińsko Rosyjskiej 1940 zaraz po naszym wrześniu skurczybyk miał na koncie ponad 300 ruskich bodaj 360 i strzelał ze zwykłego karabinka bojowego bez lunety.Oberwał pociskiem coś koło dum-dum w szczękę miał paskudną ranę ale przeżył po wyleczeniu wprawili mu sztuczną szczęką /pewno duchy sołdatów się zemściły/No niezły był !!!a Wy znacie takich agentów?

PostNapisane: 16 sty 2009, 08:23 

http://pl.wikipedia.org/wiki/Snajper#S.C5.82awni_strzelcy_wyborowi

PostNapisane: 16 sty 2009, 17:25 

ten jest fajnie zmontowany;p naprawdę świetnie zrobiony;p
najlepszy moment pod końcem
tutaj

:stupid: mam pytanie dla posiadaczy dobrych kompów a chodzi o to na filmach widzę ja snajperzy na wake 2007 widza i strzelają do łepków z jednej strony wyspy na drugą ja mam słabego kompa i na max ustawieniach przez multi mi nie pójdzie. ale mam tekstury na maxa i np teren na maxa i mi dobrze chodzi. jakie musze mieć ustawienia żeby też mieć takie pole widzenia??

PostNapisane: 18 sty 2009, 21:50 

Assassin0 napisał(a):
Got _ya_good jest dobry, ale http://www.wipido.com/video/2242 - xkullx jest lepszy :P

NIE MAM POJECIA JAK ON TO ROBI

Wie ktoś co to za muzyka w 2:44?

@DOWN
Był taki, zamknięty po 40 stronach z hakiem bo się wylęgarnia spamu zrobiła. Każdy temat kończy tak samo. Gdyby się dzieciom chciało poszukać to by znalazły ten temat i by se znalazły dosłownie wszystko czego poszukują bo zostało tam opisane dosłownie wszystko. A wszystko przez ludzi którzy czytają tylko ostatnia stronę i wyskakują z "nowymi" informacjami albo wypowiadają się 2 dni po zakupieniu gry z taktykami zaczerpniętymi z innych gier.

Ostatnio edytowano 19 sty 2009, 08:00 przez NekroSnajper, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 18 sty 2009, 23:59 

243456456456 temat jak siedzieć na górce na karku i kampić przez 20 minut by skończyć rundę z 3 fragami na 9 zgonów.
Po prostu sama akcja czysta adrenalina xD.Darujcie sobie załóżcie sobie jeden porządny temat dla ludzi-krzaków i będzie spokój.

PostNapisane: 21 sty 2009, 02:18 

@up
spam spam spam

@topic
Dziś sobie z qmplami kampiliśmy trochę na gulf of oman, pozniej gdy reszta poszla mialem staty 20:1 na zabijaniu pilotow heli :D

PostNapisane: 21 sty 2009, 02:36 

Maul napisał(a):
@up
spam spam spam

@topic
Dziś sobie z qmplami kampiliśmy trochę na gulf of oman, pozniej gdy reszta poszla mialem staty 20:1 na zabijaniu pilotow heli :D

Człowiek nie bądź śmieszny =)

Powiem tylko tyle - "gruboscic celofnika m956 fcalnie nei opnisza jej szkutecznoszczi" to tyle w temacie. Close plss, temat wyczerpany :>

PostNapisane: 21 sty 2009, 08:42 
Redaktor Battlefield.pl

Dobry snajper to taki który nie wchodzi na serwery, ew. zaczyna każdy respawn od znalezienia leżącego kitu z każdą inną możliwą klasą.
(dopiero teraz koniec tematu :P )

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 21 sty 2009, 11:36 

Wczoraj gralem snajperem i lepiej sie sciaga pkm niz snajperka :/ Powiem ,ze bf2 to nie jest dobra gra zeby sie bawic snajperem.

A to miedzy innymi ze wzgledu:

- hitboxy
- mapki, teren.

Kazdy kto lubi grac snajperem powinien zagrac w Crysisa. Hiboxy sa pierwsza klasa, jesli strzeliles w glowe to przeciwnik ginie, jak jest w ruchu to z wiekszych odlegosci trzeba wziasc poprawke, nie ma dymkow, nawet przy wyzszy pingach nie ma problemu(czyt. do 100).

Mapy sa wieksze niz w bf i dodatkowo inaczej uksztaltowane tzn. latwiej sie snapjperowi ukryc czy uciec.

PostNapisane: 21 sty 2009, 14:35 

No bo PKM to najlepsza snipe w grze, zero rozrzutu, samopowtarzalna, 100 kulek w magu kurr kto ci moze podskoczyć? xD

PostNapisane: 21 sty 2009, 15:36 

E a powiecie mi jeszcze jakie muszą być ustawienia żeby widzieć ludzi naprawdę z daleka tzn 400 450 500 m tak jak na niektórych filmach ją mam ustawienia na max teksturach i nic mi to nie daje.

PostNapisane: 21 sty 2009, 21:04 

Dobrze masz.Wszystko na high.Żeby twoje krzaczki kamuflażowe były jak najbardziej szczegółowe.Później ukryjesz się za tym krzaczkiem nad spawnem na karku i NIKT NAWET GRUBBER ciebie nie zobaczy.Normalnie jesteś jak duch.Jesteś jak śmierć.Prawie jak malyzaba.

PostNapisane: 21 sty 2009, 21:27 

Fulo czemu cie wkurzaja takie tematy? Pewnie chodzi o to ze taka lama po przeczytaniu tego zacznie cie jechac xD Snipienie jest naprawde fajne ale trzeba umiec i zabijac tak zeby dalo to cos twojej druzynie. Niestety wiekszosc jest beznadziejna, nie zebym ja byl jakims 5uper pr0 mastah teh snip333R ale zabic troche umiem ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2