Wyspa napisał(a):
Nie jest to klan, idea celuje bardziej w swego rodzaju "community" dlatego też Klanowicze są mile widziani wśród naszych szeregów.
Przez klanowicze mamy na mysli indywidualne osoby z doswiadczeniem w graniu w klanach, szykajace dodatkowej rozrywki bez opuszczania obecnych klanów. Klany jako całe drużyny raczej nie będą w najbliższej przyszłości brane pod skrzydła. Zwiazane jest to z naszą wewnętrzną strukturą i "procedurami" kompatybilności wielonarodowościowych drużyn. Każdy rekrut przechodzi odpowiednioo dlugie szkolenie i po jego przebyciu może wstąpić do istniejącej drużyny lub aplikować o nową.
Klany mogą wysylać nam wyzwania, które nie pozostaną bez odpowiedzi. Jakakolwiek by ona nie była.
Wyspa napisał(a):
W obecnej chwili każdy może zarejestrować się na naszym forum a w niedalekiej przyszłości dołączyć do grupy.
Na publicznym forum znajdziecie wszystkie informacje związane z działaniem serwera Golden Camel Land.
Wyspa napisał(a):
Jedynym wymogiem jest odpowiedni poziom zachowania i dojrzałości zarówno na serwerach jak i na naszym prywatnym forum. Admini nie mają zamiaru użerać się z osobami sprawiającymi kłopoty.
Kłopoty z administracją PRT, która za bardzo ingerowała w działanie drużyn, było najważniejszym powodem naszego odejścia. Nasi admini, podobnie jak pozostali członkowie GCA nie mają zamiaru ponownie tego przechodzić.
Drugim dość ważnym wymogiem jest znajomość języka angielskiego na poziomie minimum podstawowym. W związku, że członkowie GCA mieszkają w co najmniej 10 krajach naszym językiem urzędowym i komunikacyjnym jest angielski.
jozi02 napisał(a):
Shalom.
Mi niestety padł zasilacz i przez parę najbliższych dni jestem zmuszony wziąć wolne od GCA
Chyba chciałeś napisać salem alejkum
jeśli nawiązujesz do naszych korzeni.
jozi02 napisał(a):
Przy okazji może mógłby mi ktoś podesłać linka do CATAcalu?
Sprawdź PMa.