Pokorespondowałem troche z EA. Gość poświęcił sporo czasu ale poległ.
Mam podobno coś pochrzanione na serwerach z kontami Battelfielda.
Cytuje:
"
Bardzo mi przykro, ale po 3 godzinach gimnastyki na wszystkie różne sposoby skapitulowałem, ponieważ prawdopodobnie jest to wina bazy danych "
i dalej:
"
Problem polega na tym, że w tym wypadku na żołnierza superAN nie przypiszemy już dodatku do tego żołnierza. Zarówno na nowych kluczach jak i na starych, próbowaliśmy wszystkiego. Miałem podobny problem dosłownie 2 dni temu i niestety musiałem również skapitulować. Jedynie nowy żołnierz może przypisać do siebie owe dodatki. Problem jest z tymi kontami taki, że gra musi połączyć się z żołnierzem BF2 - konta nie są nasze, lecz gra Pan przez GameSpy, przy pobieraniu gry z sieci problem jest tym większy, że ma Pan dodatkowo konto e-mail, stare konto Classic Screen Name oraz konto GameSpy, które trzeba jakoś razem "ogarnąć" aby to wszystko funkcjonowało. W tym wypadku jedyne co mogę zaoferować to refundacja zakupionej gry."
Gram jako superAN i mam ok 40tyś, nie jest to dużo, ale niechce mi sie od nowa nabijać pkt. pier...e
W efekcie mam do wyboru zwrot kasy (ale wtedy nie będe miał Special Force - a szkoda by bo dodatek jest fajny) albo pozostawienie SF, a bostery mogą mi dołączyć do innego dowolnego konta.
Najbardziej mnie wpienia, że nawet jakbym dostał, albo co gorsza kupił nawet te dodatki gdzieś np w markecie to też by sie nie udalo ich dołączyć do mojego konta.
Miałem fuksa, że za to pożal sie boże Complete Collection dałem 39.50 bo jakbym zapłacił 79.90 (jak jest normalnie) to wogle bym sie wpienił
.
Niewiem czy nie lepiej wziąść kase i kupić wersje "pudełkową" SF bo przynajmiej jak coś padnie to będzie z czego zainstalować dodatek, bo aktualnie SF ściągnął sie z EA Download Managera, a jak oni mają taki bajzel na tych serwach to czasami za pół roku może sie okazać, że już nie można ściągnąć i zainstalować bo coś im tam padło/zdechło itp.
A Euro i Armored?
Widać nie dla psa kiełbasa.
Produkty EA - nie wystarczy zapłacić