Teraz jest 24 lis 2024, 21:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sty 2009, 18:05 

Cytuj:
ak to kiedys na jednym serwie napisane było voss= no respect

Ha! A ja kiedyś widziałem nawet serwer, na którym pisało "no krylov" xD. Ciekawe, co oni do niego mieli xD.

PostNapisane: 20 sty 2009, 20:56 

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale spacja w transportowcu działała jako klakson:D I to właśnie ''boooo" ma robić jako klakson ( a po co on w śmigłowcu? - mnie nie pytajcie :D)

PostNapisane: 21 sty 2009, 07:53 

adi313 napisał(a):
Mam jeszcze 3 pytanka.
2. W helikopterze transportowym gdy naciskam spację, bądź LPM, to jest taki dziwny dźwięk, jakby z odkurzacza (takie wuuuuu). Co to daje?

Sygnal dzwiekowy czyli klakson - jak go wykorzystasz to juz twoja i druzyny inwencja
adi313 napisał(a):
Mam jeszcze 3 pytanka.
3. Skoro Scar i Krylov są takimi dobrymi broniami, to czemu tak mało osób z nimi lata? Bronie z unlocka są gorsze?

Podnies kita jakiegos dobrego gracza - sam zobacz z czym lata :idea:

PostNapisane: 21 sty 2009, 17:31 

Często widzę na mapach, że lata w powietrzu taki mały, bezzałogowy, neutralny samolocik, przypominający trójkąt. Co to jest?
PS CO mnie obchodzi szacunek, skoro nikogo nie zabiję tym Scarem/Krylovem. Ostatnio niechcący wziąłem Scara, strzelałem do gościa, cały magazynek wywaliłem i zginąłem. Wolę mieć porządną broń, którą zabiję każdego, a nie latać z słabiakiem i martwić się czy gracze żywią do mnie szacunek. Zresztą i tak mało kto patrzy, od czego zginął.

PostNapisane: 21 sty 2009, 18:42 
Spamer!

WYJDŹ
---------------------------------------------------------

adi313 napisał(a):
Często widzę na mapach, że lata w powietrzu taki mały, bezzałogowy, neutralny samolocik, przypominający trójkąt. Co to jest?

Kłania się instrukcja do Bf2142... To jest UAV

adi313 napisał(a):
PS CO mnie obchodzi szacunek, skoro nikogo nie zabiję tym Scarem/Krylovem.

Poćwicz
adi313 napisał(a):
Ostatnio niechcący wziąłem Scara, strzelałem do gościa, cały magazynek wywaliłem i zginąłem.

:lol: Jak to możliwe ? :lol:
adi313 napisał(a):
Wolę mieć porządną broń, którą zabiję każdego, a nie latać z słabiakiem i martwić się czy gracze żywią do mnie szacunek.

Scar i Krylov nie są słabymi boniami, wy po prostu idziecie na łatwiznę.
adi313 napisał(a):
Zresztą i tak mało kto patrzy, od czego zginął.

Nie ma nic bardziej denerwującego, niż zginiecie od vossiarza wyskakującego od tylu..

To jest tylko moje zdanie, proszę mnie za nie, nie karać 8)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 21 sty 2009, 21:49 

@UP To nie tylko twoje zdanie, zgadzam się z tobą w 99.9% :twisted:

UAV wykrywa wrogów na terenie nad którym lata i pokazuje ich na minimapie

Po co ci szacunek?... n/c bo dostane warna xD

A nie możesz zabić bo nie "trenujesz" strzelania nimi,
Mini instrukcja
1. Znajdujesz wroga
2. Celujesz w niego (Co nie oznacza "kolo niego" )
3. NIE OMIJAJĄC pkt 2 dusisz przycisk myszki odpowiadający za strzelanie.
4. Nie strzelaj ogniem ciągłym chyba ze walczysz na odległości w których mógłbyś kolesia ubić nożem, na dalekie dystanse strzelaj ogniem pojedynczym, na średnie wal seriami a na bliskie seriami lub ciągłym

Ja zawsze patrze z czego dostałem

PostNapisane: 21 sty 2009, 21:53 

Voss to noobgun i tyle

Z jednej strony mam satysfakcje jak zdejmę vossiarza z Moretti "zabiłem nooba! mam twój skalp!":D Ale z drugiej strony denerwuje mnie jak koleś raz pruje full auto do mnie jak z PMa a drugi raz ściąga mnie z połowy planszy:/ (przekoloryzowany specjalnie)

Generalnie - Voss NIE ( ale Baur to już insza sprawa - wymaga nieco skilla i jest całkiem niezłe na semi-auto)

PostNapisane: 21 sty 2009, 23:28 

Zgadzam się, że voss to broń przesadzona. Mały odrzut i duża liczba naboi w magazynku. Nie wiem czemu, ale już przy moich pierwszych unlockach omijałem tą broń szerokim łukiem. Jakoś nie mogłem się do niej przekonać mimo, że widziałem jak inni z nią wymiatają. Wolałem baura, ale miał za duży odrzut i mało naboi w magazynku więc wróciłem do podstawek i tak jest do dziś ;). Jak najbardziej polecam Ci podstawki, bo wtedy masz prawdziwe wyzwanie, a nie, że idziesz na łatwiznę. Oczywiście na początku popróbuj sobie z unlockami żeby się ze strzelaniem oswoić, ale w późniejszej grze jak najbardziej polecam krylov / scar ;) .

PS. Czy mi się wydaje czy krylov ma mniejszy odrzut niż scar? Jakoś tak wygodniej się z niego strzela. Jest taki cichy a scar straszliwie hałasuje.

PostNapisane: 21 sty 2009, 23:45 

W kolejnym patchu powinni zmniejszyć Vossowi celność, do mniej więcej takiej jak Lamberta ma, czy coś. Bo broń przesadzona, ale szkoda tracić przez to unlocka...
(a tak na offtopie, to powinni jeszcze ograniczyć ilość granatów w skrzynce supparta, to i granate spammingu by nie było...)

Cytuj:
PS. Czy mi się wydaje czy krylov ma mniejszy odrzut niż scar? Jakoś tak wygodniej się z niego strzela. Jest taki cichy a scar straszliwie hałasuje.

Też mam takie wrażenie. Może to dlatego, że Scar sprawia wrażenie wielkiej, kwadratowej cegły i ma specyficzny dźwięk wystrzału. Ale jeśli jest jakaś różnica, to niewielka (choć na korzyść krylova).

PostNapisane: 22 sty 2009, 08:19 

Ja rozumiem, że gracze nie lubią ginąć od tej broni. Ale chyba po to została stworzona, by z niej korzystać. Mam jej nie brać, bo "tylko nooby ją biorą"? Mogę sobie czasami wziąć Scara/Krylova, ale nie teraz, muszę się nauczyć lepiej strzelać. To jest po prostu dobra broń. A mnie wkurzają, powiedzmy ludzie z Shotgunami. Powinni nosić podstawową broń?

PostNapisane: 22 sty 2009, 11:47 
Spamer!

Voss jest dla osób, które chcą poczuć, ze (niby) umieją zabijać (np. dla casuali, neo, etc.)
Nie sadze byś po nauczeniu się strzelania Vossem, powrócił do podstawek...(chyba, że klan/turniej będzie tego wymagać, w którym Ty bierzesz udział).
Shotgun, jest tylko jeden w grze i występuje w postaci unlocka (nie liczę unlocka do broni medyka, bo tamten "shotgun" ma z 12 naboi w sumie! - 4x3). Tak wiec nie można go zamienić na ten sam rodzaj broni, tyle ze podstawowy. Widzisz, Voss'a można zmienić na Scara/Krylov'a i to bym Ci proponował.

ps. Tylko się zlamisz grając Vossem. Jak tak go polubiłeś, to idź męczyć nim niemców :)
ps2. Proszę Cię, abyś nie wchodził na polskie serwery z Vossem, tylko napsujesz krew wszystkim ogarniętym i mniej, osobom :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 22 sty 2009, 19:13 

Ale Scar zadaje chyba mniejsze obrażenia? No i ma mniejszy magazynek.

PostNapisane: 22 sty 2009, 19:34 

Nie wiem czy to przypadkiem voss nie ma słabszej siły ognia, ale za to większy magazynek.

Ostatnio edytowano 22 sty 2009, 22:10 przez maties7, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 22 sty 2009, 21:08 

adi313 napisał(a):
Ale Scar zadaje chyba mniejsze obrażenia? No i ma mniejszy magazynek.

Jesteś w błędzie;] To własnie Voss zadaje mniejsze obrażenia, dlatego ma taki pojemny magazynek.

PostNapisane: 22 sty 2009, 21:55 

A który granat lepszy , KPA czy UE ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2