Teraz jest 27 lut 2025, 08:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 sty 2009, 21:29 

Geometria/high i zasięg widzenia/100%

PostNapisane: 21 sty 2009, 21:47 

Tu nie chodzi o samych snajperów,chodzi o denny styl większości.To całe śmiecenie mapy Clayami,biegnie do ciebie tak baran 20 metrów mimo ze do niego strzelasz i rzuca ci go pod nogi :D,mimo ze dostanie z defi 1sec po jego rzuceniu po chwili robi to samo. Bany dla ludzi którzy wyciągają taka kampiącą snajpernoobiarnie ze spawnów.Sam lubię czasami po snajpić ale to nie jest temat o którym można gadać w nieskończoność.Jedynym plusem snajperów jest to ze można sobie przed takim po skakać i po rzucać medpackami =]

PostNapisane: 21 sty 2009, 22:40 

rozumiem :) też tego nie rozumiem poco się pchają na strike w ten tłum żeby rzucić minę :stupid:

Ps Fulgrim7 a na jakim serwie zazwyczaj grasz

PostNapisane: 21 sty 2009, 22:48 

Nie potrafią strzelać to rzucają miny. Claye są do ochrony dupska na drabince/za rogiem/w krzakach za twoim stanowiskiem. A tak na marginesie... po co kolejny temat o snajpach? Wszystko już zostało wyjaśnione po kilka razy :)

PostNapisane: 21 sty 2009, 23:27 

Karaknd to marana mapa dla snajperow jak i zreszta caly bf, zagrajcie sobie w Crysis Wars to snajper ma pole do popisu, co fajniejsze to mozesz byc snajperem i miec dodatkowo AK na plecach tak wiec nie jestes skazany tylko na walke dystansowa.

Jak dotad spotkalem tylko jednego snajper ktory naprawde czyni spustoszenia w szeregach wroga - mowie oczywiscie o bf2.

No niech bedzie dwoch.

PostNapisane: 21 sty 2009, 23:43 

A kto jest tym snajperem?

PostNapisane: 22 sty 2009, 03:06 

krzysztofer24 napisał(a):
Ps Fulgrim7 a na jakim serwie zazwyczaj grasz

pl4fc,nsz.dke.

Pewnie chodzi mu o xkullregx,ale po tych jego filmikach sporo ludzi zaczęło się w to bawić w dragshoty.Ale jakoś ja nigdy nie spotkałem kogoś wymiatającego ze snajpy.

No dobra Grubber ogarnia ze snajpy ale jeden pedobear wiosny nie czyni.

PostNapisane: 23 sty 2009, 09:50 

DrunkMuskeeter (aka Mordoklej)? Ja to bym jego jako pierwszego obstawiał jeśli chodzi o snajpę ;) (tj. kiedyś)

PostNapisane: 23 sty 2009, 15:51 

Zapunio

i Swider (pamietam ,ze kiedys tez dobrze gral snajpa).

Tych co wymieniacie nie mialem okazji spotakac albo mialem ,ale nie zapadli mi w pamieci.

Oczywiscie przecietny/sredni medyk jest zwykle w teamie bardziej pozyteczny niz dobry snajper bo i tak wiecej ubije.

PostNapisane: 23 sty 2009, 16:09 

No dobra, ale snajperem wykorzystasz mniej amunicji i ubijesz więcej headów - dla mnie to jest lepsze ;]
Popatrz, ze snajpy z reguły 5 strzałów = 5 fragów. A medyk??? 5 strzałów, max 1,2 fragi :wink:
Ps. Zapi nadal dobrze gra snajperem :wink:

PostNapisane: 23 sty 2009, 17:05 

5 strzalow 5 fragow, w bfie ? Chyba zartujesz. Conajmniej jeden bedzie dymek i to i tak nie bedzie zle.

Amunicja nie jest szczegolnym problemem, mozna podniesc innego kita albo ubic supporta i masz ammo.

PostNapisane: 23 sty 2009, 18:49 
Redaktor Battlefield.pl

ZiomsonxD napisał(a):
No dobra, ale snajperem wykorzystasz mniej amunicji i ubijesz więcej headów - dla mnie to jest lepsze ;]
Popatrz, ze snajpy z reguły 5 strzałów = 5 fragów. A medyk??? 5 strzałów, max 1,2 fragi :wink:
Ps. Zapi nadal dobrze gra snajperem :wink:

Tak, macie 5 strzałów i 5 fragów jak biegacie z waszym L9 z Zapuniem :).

PostNapisane: 23 sty 2009, 19:09 

Bo M24 ma jakieś lagi, M95 nie trafia z metra a SVD trzeba ukraść MECom, co wiąże się ze zrobieniem rajdu na hotel... z reguły taki szturm kończy się zgonem.. więc po co? :lol:

PostNapisane: 23 sty 2009, 21:22 

ZiomsonxD napisał(a):
Bo M24 ma jakieś lagi, M95 nie trafia z metra a SVD trzeba ukraść MECom, co wiąże się ze zrobieniem rajdu na hotel... z reguły taki szturm kończy się zgonem.. więc po co? :lol:

Racja lepiej leżeć z unlockiem na górce...
No zal? Jakie lagi ma m24? Pierwsze słyszę.Z m95 to nawet snajperski noob jak ja coś trafi.Rajd na hotel ftw...a nie bo jeszcze mnie ktoś zabije i moje cudne kdr 0.50 które nabiłem leząc na górce się zepsuje :/

ZiomsonxD napisał(a):
Popatrz, ze snajpy z reguły 5 strzałów = 5 fragów. A medyk??? 5 strzałów, max 1,2 fragi.

Nie wiem jak musiałbyś strzelać by mieć 5 killi na 5 strzałów ale gl z takim optymistycznym nastawieniem do tej gry.

PostNapisane: 23 sty 2009, 22:40 

Że się wyrażę, mam 1300h przegranych (na trzech kontach) i ogólnie jakieś 600 snajperem. Więc jakieś tam pojęcie mam. Myślisz, że ja serio mówię, że boję się wyjść komuś naprzeciw, jak jestem snajperem?
Jeśli tak, to się bardzo mylisz...
Co do M24 - długą nią gram i porównuje z L96 i ja widzę różnicę. Strzela minimalnie dłużej, ma grubszy celownik i nie trafia zawsze w cel (wiadomo, że dusty, lagi i ogólnie o ping chodzi) w przeciwieństwie do L96. Po prostu L96 jest pewniejsze a obrażenia zadaje te same co M24. Więc nie można mówić, że latam z cheaterskim unlockiem czy takie tam..

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2