Teraz jest 23 lis 2024, 14:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 sty 2009, 00:42 

niewiem bo nieinstalowałem badziewia

PostNapisane: 20 sty 2009, 17:48 

Ehh... nie wiem ... przeinstalowałem grę czyszcząc rejestr .... i dalej .... W dodatku zauważyłem ze nie mogę skonfigurować dźwięku przez BF2VoiceSetup ( wyskakuje mi error windowsowy )

PostNapisane: 20 sty 2009, 19:57 
Redaktor Battlefield.pl

(co do sp3)nie sądze. bf2 kasujesz i instalujesz ponownie czy tylko reinstalujesz? Jak to drugie, to zacznij robić to pierwsze (? xD) Czy tryb Single Player działa?

PS

Czy Uapa wam kazał nie zmieniać waszych sygnaturek z informacją o usuniętym sigu?

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 20 sty 2009, 21:52 

Single nie działa .... ale się ładuje , jak załaduje do końca to wywala ...

PostNapisane: 22 sty 2009, 00:34 

Cytuj:
Czy Uapa wam kazał nie zmieniać waszych sygnaturek z informacją o usuniętym sigu?

no...a czyli możemy?
taak to pewnie ma być przestroga dla innych!
pozatym nikt takiego niema więc napewno teraz jesteśmy bardzo cool :twisted:

PostNapisane: 22 sty 2009, 11:32 

ja mam bardzo podobny problem, podobny bo na singlu moge grac, ale na multi to już nie za bardzo bo wchodze na serwer pogram ma 5min i mnie do pulpitu wywala, nie mam zainstalowanej tej łatki 917422, mam XP HE sp3, sterowniki najnowsze, były tu pytania o konfiguracje komputera ( nie koniecznie w tym temacie:P ) więc podam swoją:
Athlon 64 4000+X2
2GB\800mhz ramu
GF8500gt, sprawdzałem na zintegrowanym radeonie x1200, też mnie na multi wywala, mi coś sie wydaje że ten błąd to z pb jest bo jak na singlu moge grac..... raz postawiłem sobie serwa i grałem normalnie, do pulpitu mnie nie wywalało, próbowałem przereinstalować pb, ale sie nie dało bo przy instalacji chyba na step3 sie instalator zawieszał... dzisiaj postaram sie zainstalować jeszcze raz winde, choć wątpie czy to coś da...

EDIT: najpierw miałem wersje gry 1.0 i występował ten problem, teraz zainstalowałem od razu wersje 1.40 FULL i teraz to nawet gra sie nie uruchamia...

PostNapisane: 22 sty 2009, 15:24 

Ech .... ta gra naprawdę potrafi być męcząca ..... w końcu się wnerwiłem i zrobiłem formata .... I wyrósł mi jeszcze jeden problem , nie mogę zainstalować gry , włącza mi się to okno z logiem przechodzi w ładowanie przed instalacja , pasek dojdzie do końca nagle coś miga i koniec .....

PostNapisane: 23 sty 2009, 20:40 

Zrobiłem format na czystym windowsie (tylko stery i neostrada) zainstalowałem bf'a i ten sam problem, zainstalowałem najnowsze stery i to samo zaktualizowałem pb i to samo, ustawiłem ustawienia graficzne na minimum wszystko, no i to samo ale teraz to moge pograc od2 do 6min a nie tak jak wtedy od 10s do 5min :D Aha, zapomniałem chyba o najważniejszym! :roll: pękła mi płyta w orginale ale naszczęście jakis czas temu zrobiłem obraz płyty programem CloneCD, mam na dysku ale jak instaluje to mi wywala błąd z plikiem client.rar dla mapli Gul Of Oman (czy jakoś tak) dalej instaluje sie normalnie, mampka działa tez normalnie.... korzystam z cracka, bo jak montuje obraz VirtualCloneDrive to dalej woła o płyte, a deamon czy alcochol chyba nie obsługują formatu Clona czyli kilka plików i jeden z nich .dvd, Można gdzieś sciągnąc bf'a 2 i nie chodzi mi tu o p2p czy jakieś piraty, chociaż zastanawiałem sie nad sciągnięciem kopii gry i użyciu na niej mojego klucza.

EDIT: Co do instalacji patchy, to moge odrazu zainstalowac 1.40 FULL czy musze zainstalowac te wcześniejsze?

PostNapisane: 23 sty 2009, 21:33 

a nie było potem jeszcze patha 1.41 ?
Co do płyty to dzwoń/pisz do EA,bo jak masz paragon/dowód zakupu to powinni Ci wymienić nosnik na nowy.

PostNapisane: 23 sty 2009, 21:55 

aligator77 napisał(a):
a nie było potem jeszcze patha 1.41 ?

Jest patch 1.41 ale chodzi mi o sposób ich instalowania, moge odrazu zainstalowac 1.41 czy 1.40? czy musze najpierw te wcześniejsze?

aligator77 napisał(a):
Co do płyty to dzwoń/pisz do EA,bo jak masz paragon/dowód zakupu to powinni Ci wymienić nosnik na nowy.

Pudełko wystarczy?

Co do problemu, to jak stawiam serwer na neta i wchodze na niego to też mi sie gra do pulpitu wyskakuje

PostNapisane: 28 sty 2009, 16:20 

Miałem identyczny problem, a teraz sie powtarza. Zaczęło się w sumie od aktualizacji pb ale problem sam zniknął następnego dnia. Teraz jakoś nie chce znikać... Teraz nie aktualizowałm pb, czyli jakby problem wziął się z nikąd. Wszystko dobrze działało do wczorajszego wieczora i nie wiem dlaczego. Przeinstalowałem bf, ale to nic nie dało

PostNapisane: 29 sty 2009, 19:48 

Tutaj jest rozwiązanie tego problemu zapraszam: http://forum.pl4fc.net/index.php?showtopic=7382. :)

PostNapisane: 13 kwi 2009, 09:43 

zrobiłem dokładnie to co tam pisali i dupa nadal mnie wywala

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2