Teraz jest 24 lis 2024, 22:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 sty 2009, 16:46 

Cytuj:
Nie wiem co ubermasterzy z EA zrobili ale NIJAK nie mogę rozwalić bekona - ani swojego ani tym bardziej wroga. To ma być jakiś bug czy kolejny nietrafiony pomysł?

To musi być bug czy coś, bo niezniszczalny sygnalizator... taki pomysł głupotą przerasta nawet ludzi z EA :).
A tak w ogóle to pewnie masz beznadziejnego aima ^^.

Cytuj:
apropo TK:Dzisiaj niechcący zabiłem kolegę z drużyny...zeskakując ze spadochronu :P. Spadłem mu na głowę i nie wiedziałem czemu zginął.

Zrób tak z przeciwnikiem, to może zabijesz go spadochronem. BF to chyba jedyna znana mi gra, gdzie spadochron traktowany jest jako pojazd. Mi jak na razie nie udało się nikogo tak zabić, ale raz od spadochronu zginąłem xD.

Cytuj:
Latanie jak długo chcesz i gdzie chcesz na bekonie

A to nie jest przypadkiem tak, że pod surfować można jedynie z APC i tytana? Beacon ma chyba zablokowane sterowanie kapsułą... :/

PostNapisane: 24 sty 2009, 18:47 

Ric to ja ci proponuje wejdź i pograj sobie w BFa i sprawdź - może tobie się uda rozwalić to ustrojstwo bo mi się już pomysły kończą (3 strzały z czołgu, salwa z walkera, 4 magazynki ze SCARa 11...)

PostNapisane: 24 sty 2009, 23:25 

Ale to bawiłeś się z kilkoma beaconami czy tylko 1 takiego miałeś?
Jak byl to server FF OFF to może był to beacon ludzi z twojego teamu, tylko nie pojawił sie ten zielony znaczek, często tak miałem :P

Cytuj:
A swoją drogą - co dokładnie oznacza "pod surfing"? Jak ostatnio grałem nigdy tego nie słyszałem, a nie chce dostać banana za to.

Jak nie chcesz tego robić to nie zrobisz, do tego potrzeba pozmieniać parę opcji w sterowaniu także się nie martw

Cytuj:
i używam voss'a...jest po to żeby go używać i dla mnie lamerski on nie jest..."pier*olenie że powinno się używać podstawowych unlockow nie którzy z was maja jakieś chory zasady..."

:omg:

Graj jak chcesz ale klanu nie szukaj xD
Kolejny argument znalazłem
Jak grasz vossem to bez klanu (chyba ze jakiś mega4fun ), tzn clan mod nie obsługuje vossa ^^

Cytuj:
Voss - jakim prawem karabin szturmowy na odległość 5-10 metrów ma większą siłę ognia niż pistolet maszynowy?! (Ja z małkowem kontra jakiś noobzorz z vossem na dachu tytana

małkow to bron z siła podobna do Takao a rozrzutem takim ze na te 10 metrów polowa pocisków mogla nie trafić...

PostNapisane: 24 sty 2009, 23:44 

Dobra tu możesz mieć rację z tym rozrzutem. Ale dzisiejsza sytuacja: Ja znów z malkovem i koleś 2 metry ode mnie na jakieś 60hp (ja miałem 100), zaczyna strzelać jednocześnie i jednocześnie giniemy... Dostałem chyba z 3-4 naboje za to on dostał z 5-7 (z 2 metrów w tors nie da się nie trafić, zwłaszcza przy celowaniu przez przeziernik).

Zawsze waliłem we wrogiego bekona (na dachu Tytana zazwyczaj jak się bronimy - za wyjątkiem jak znalazłem jeden koło silosu to z czołgu pociągnąłem kilka razy). No i zawsze nic - nie wiem co to ubertechnologia materiałowa:D. Wezmę chyba kiedyś na SRmodzie zacznę pruć w tego bekona z Boom Snipera albo co:D

PostNapisane: 25 sty 2009, 12:12 

Cytuj:
zwłaszcza przy celowaniu przez przeziernik

Jak strzelasz z biodra to wtedy jest silniejszy ostrzał-tak mi się wydaje. To wyjaśnia dlaczego Cię zabił(chyba, że też przycelowywał).

Ostatnio edytowano 25 sty 2009, 12:14 przez Adamus841, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 25 sty 2009, 12:14 

Cooo?! Niby jakim prawem jest silniejszy ostrzał. No ja wiem że BF to nie szczyt realizmu ale bez przesad...

PostNapisane: 25 sty 2009, 12:17 

Nie wiem, ja takie mam wrażenie, że silniej wtedy jest :D.

PostNapisane: 25 sty 2009, 13:05 

Nie jest silniejszy, po prostu więcej pocisków trafia tam gdzie celujemy (czyli zazwyczaj tors/głowa) a nie po rekach i ścianach...

Mi nie zdarzyła się jeszcze sytuacja bym nie mógł rozwalić beacona...
Musze z tobą pograć chyba ^^

PostNapisane: 25 sty 2009, 21:15 

Uwaga sukces:D Udało mi się rozwali bekona z działka UD-6. Co oznacza że bekon JEST zniszczalny:D

PostNapisane: 25 sty 2009, 23:24 

Nie wiem o co wam chodzi.... Na te radarki małe pare strzałów z pistolca i leżą (:

PostNapisane: 26 sty 2009, 16:02 

Cytuj:
Uwaga sukces:D Udało mi się rozwali bekona z działka UD-6. Co oznacza że bekon JEST zniszczalny:D

Yeah, brawo! Ciekawe czy da się dezaktywować beacona z tego dezaktywatora mechanika :D. Musze spróbować :D.

Dobra... Wykorzystam temat i zadam kilka własnych pytań :D.
1. Jak działa dokładnie wabik na snajperów. W miejscu gdzie go rozstawię na mapie przeciwników pokazuje, że tam jest wróg, czy jakoś tak? :/
2. Często widuję ubermasterskich pilotów robiących przesadzone kombosy w myśliwcu. Wiecie o co mi chodzi. Staram się podobnie, no ale ci goście są za mocni. Czy oni mają jakoś pozmienianą czułość w ustawieniach, czy coś?

PostNapisane: 26 sty 2009, 16:33 

1. Cokolwiek cie zespotuje (UAV, jakis pro czy commander) pokaże cie w miejscu gdzie rozstawiłeś wabik (Chyba xD )
2. kombosy?

PostNapisane: 26 sty 2009, 17:07 

Ehhh właśnie skończyłem grać w BF - a na serwerze PL4FC i czasami marzę o tym by wprowadzili na serwerze zasadę NO Voss/Rockets bo chyba tylko 2 razy zostałem zabity przez poczciwego scara. Szkoda że nie było żadnego admina bo skoro nawet voss i rakiety są dozwolone to base camping już pewnie nie :wink:

PostNapisane: 26 sty 2009, 19:05 

Cytuj:
1. Cokolwiek cie zespotuje (UAV, jakis pro czy commander) pokaże cie w miejscu gdzie rozstawiłeś wabik (Chyba xD )

Eee... Aha. Chyba jednak poczekam na jakąś bardziej pewną odpowiedź. xD
Ostatnio zrobiłem taki test. Postawiłem wabik na campie przy skałach z boku mapy. Normalnie nikt tamtędy nie chodzi. Ale po chwili przylazł tam jakiś gość rozejrzał się i odszedł. Nie wiem... Może to był przypadek.

Cytuj:
2. kombosy?

Nazwij to jak chcesz ;). Po prostu triki w stylu gość ustawia się pionowo, nagle wystrzeliwuje (z naciskiem na "wystrzeliwuje" ;) ) do góry, potem odbija na bok, przewrót na plecy, szybki obrót itp. Na pewno nie raz widziałeś już takich pro pilotów, zresztą z tego co widzę wielu Polaków tak lata ;).

PostNapisane: 26 sty 2009, 19:30 
Spamer!

Ric napisał(a):
Cytuj:

Yeah, brawo! Ciekawe czy da się dezaktywować beacona z tego dezaktywatora mechanika :D. Musze spróbować :D.

Dobra... Wykorzystam temat i zadam kilka własnych pytań :D.
1. Jak działa dokładnie wabik na snajperów. W miejscu gdzie go rozstawię na mapie przeciwników pokazuje, że tam jest wróg, czy jakoś tak? :/
2. Często widuję ubermasterskich pilotów robiących przesadzone kombosy w myśliwcu. Wiecie o co mi chodzi. Staram się podobnie, no ale ci goście są za mocni. Czy oni mają jakoś pozmienianą czułość w ustawieniach, czy coś?

1.To działa tak, iż jesli bedzie skan/uav to wabik zostanie wykryty jako prawdziwy żołnierz.
2. Możliwe, ze użyają makro ( czyli, maja ustawione, że jesli nacisna np. H to wyjdzie kombinacja dajmy na to: "do góry, potem odbija na bok, przewrót na plecy, szybki obrót") :) Czyli mniej wiecej to samo co giermen napisał :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2