Teraz jest 27 lut 2025, 08:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TeamWomen.
PostNapisane: 26 sty 2009, 02:16 

No jakiś chłop też by się przydał :D
Niby tylu chętnych a żaden aż tak bardzo do pomocy się nie pali :P

PostNapisane: 26 sty 2009, 08:17 

Ja bym pomógł (albo robił za podnóżek) ale za mały jestem i wszyscy mnie ignorują ;<

PostNapisane: 26 sty 2009, 09:28 

jak cos to ja zawsze chetny wystarczy napisac na xfire i służę radą ;) Tylko bez pytania o cfg, wallhacki, aimboty i inne świństwa xD Jakis gather/meczyk tez mozna wspolnie zagrac to bede rad udzielał na żywo ;)

PostNapisane: 26 sty 2009, 13:38 

Grubber{PL} napisał(a):
Tylko bez pytania o cfg, wallhacki, aimboty i inne świństwa xD

no teraz to nas obraziles...
gdybym tylko dowiedziala sie, ze któras z tw z takich rzeczy korzysta to albo bym ja wywalila albo sama bym odeszla :P

Grubber{PL} napisał(a):
Jakis gather/meczyk tez mozna wspolnie zagrac to bede rad udzielał na żywo ;)

taki gatherek dziennie nie bylby zly.. dobry poczatek na porzadne trenowanie :P
a co na to inne dziewczyny?

(ta szkolna klawiatura popsuta jest xD)

PostNapisane: 26 sty 2009, 15:27 

Rayda napisał(a):
Grubber{PL} napisał(a):
Tylko bez pytania o cfg, wallhacki, aimboty i inne świństwa xD

no teraz to nas obraziles...
gdybym tylko dowiedziala sie, ze któras z tw z takich rzeczy korzysta to albo bym ja wywalila albo sama bym odeszla :P

To był żart : P

Ciekawie by było ustawić jakieś pcw i wbić na specta.Później by się powiedziało co jest źle,co jest bardzo złe a co tragiczne xD

Coś takiego można by było zrobić teraz ze 2 razy,później tą całą analizę zostawić dziewczynom.

PostNapisane: 27 sty 2009, 21:24 

No koniec już, bo nam na serio zamkną ten temat. Racja tak chętni do pomocy jesteście a jak przychodzi co do czego to nie widze tej pomocy jakoś. Może to tylko pretekst do tego, żeby z nami gadać. Następnym razem sama zdecyduję kto będzie nam pomagał i stwierdzę kto jednak chce to robić a kto tylko pogadać i dodatkowo mnie wpienić. Będe bardziej pilnować tego kogo dziewczyny zaproponujecie (oczywiście możecie, nie ma problemu, bo ja nie mam nic przeciwko).

A Fulgrim dzięki za pomoc. Twoja jednak się przydała nawet. Mam taką nadzieję przynajmniej.

PostNapisane: 27 sty 2009, 22:21 

najpierw to zorganizujcie sie dziewczyny! dzisaj rozmawialem z Rayda na xf to jakos zadna z was nie ma wolnego czasu..po co ten temat skoro nie mozecie sie zebrac razem jednego dnia o ustalonej godzinie......zaproponowalem mixy u nas w klanie,abyscie pograly razem z nami,miedzy nami.....zobaczyly od srodka jak to robimy, bedziemy podpowiadac i doradzac........uwazam ze powinnyscie sie umowic i ustalic kiedy macie dzien i o jakiej godzinie i dajcie mi znac..wtedy zorganizuje ekipe,przygotujemy jakies ewentualne taktyki...omowimy je i pogramy razem w wymieszanych skladach i wtedy szybciej czegos sie nauczycie,niz puscic was owieczki na rzez...czekam na odpowiedz!!!

PostNapisane: 27 sty 2009, 23:17 

Kasia napisał(a):
Racja tak chętni do pomocy jesteście a jak przychodzi co do czego to nie widze tej pomocy jakoś.

No a wy wszystkie chętne do gry byłyście a teraz żadna nawet nie napisze i nie zapyta się kiedy jakiś trening ani nie zaprasza do wspólnej gry (jedynie z Rybą kilka razy grałam na jakimś publicu), a jak ja to robię to albo nie macie czasu (też chodzę do szkoły i w domu jestem o 16 [PL czasu o 17] i jakoś potrafię się dostosować i znaleźć trochę czasu chociażby na próbowanie zebrania was wszystkich co naprawdę jest trudne...) albo zawsze jest jakiś inny problem albo malutkie 'ale'.

A Gabciowi bardzo dziękuję za to, że chce nam pomóc ale jak tak dalej pójdzie to chyba nic z tego TW niestety nie będzie :P

PostNapisane: 27 sty 2009, 23:28 

mnie i Fulgrima mozna spotkac codziennie na TS...z malymi wyjatkami...jestesmy chetnie do pomocy...w sumie cale [MISS] chetne jest by przyjac was pod skrzydlo i poduczyc...no ale trzeba chciec...poprostu musicie sie ogarnac my tego za was nie zrobimy

PostNapisane: 28 sty 2009, 07:59 

Rayda napisał(a):
No a wy wszystkie chętne do gry byłyście a teraz żadna nawet nie napisze i nie zapyta się kiedy jakiś trening ani nie zaprasza do wspólnej gry (jedynie z Rybą kilka razy grałam na jakimś publicu),

Aniu sama wiesz ze tak samo jest w FlameSpam , ile razy gralas z akao bamem ?
ile razy gralas na CQ ?
Mysle ze u was w TW jest tak samo jak w flame i wielu innych klanach, chodzi o to ze jezeli juz macie jakis meczyk to sie zbieracie.
Sama przeciez pisalas ze gracie dla treningu ;]
Jak dolonczycie do ligi wtedy mozecie ostrzej podejsc do tej sprawy. A jak narazie mecz z exavs to podobno byl trening.
Nie przepadam za paroma missami ( nie kazdego mozna lubiec ) ale Fulgrim jak tak bardzo chcesz trenowac TW to moze zalatw pake z miss i grajcie co 3 ,4 dni albo nawet jak TW nie ma squadu to bierzcie Anie Rybke i inne i zakladajcie ghatery!
Podobno to wyrabia TeamPlay i skilla :]

PostNapisane: 28 sty 2009, 09:00 

Co do ligi to jak dziewczyny chcą w niej startować to beze mnie niestety. Sorry (może mi powiecie, że czas się zawsze znajdzie,ale nie w moim przypadku), ale mam jeszcze ligę w BF2 CQ. Prócz tego szkołę, treningi, naukę po szkole i ograniczony czas siedzenia przy komputerze. To, że większość ma takich wspaniałomyślnych rodziców lub już się od nich uwolnił to tylko pozazdrościć.

Rayda przecież ustaliłyśmy, że treningi są w piątki o 18 więc co jeszcze chcesz? W piątek to w piątek i tak będzie zawsze. Jak nie pasuje to nie warto dokładać jeszcze dwóch treningów, bo skoro nie da się NAS jak ty to mówisz zebrać to uwierz mi, że jak będzie tyle treningów to tymbardziej nie uda Ci się to. A i powtarzam ostatni raz. Założyłam ten team do grania 4fun, a to wszystko sprowadza się do ligi, gatherów czy jeszcze innych ważnych meczy. Rayda jeżeli chcesz startować w ligach z tym teamem to mogę Ci go zostawić.

PostNapisane: 28 sty 2009, 09:10 

1.
TRAFILAS Z CZASEM :D
2.
przepraszam ze wogole sie wtrącam ;]
3.
pozniej edit :D

PostNapisane: 28 sty 2009, 10:40 

Chill oout dziewczyny i nie fochować sie xD Prawda teraz w MISSie mamy tyle plebsu ze zawsze ktos jest na TS wiec jezeli ktoras miala by ochote cos zagrac sensowniejszego od FFA to zapraszamy (Rayda ma IP TSa). Jak nie bedziecie mialy 5 to mam 2 cdkey moge sie troche podmalować, załozyc damskie ciuszki i gadać piskliwym głosem i jedziemy w ESLu :D

PostNapisane: 28 sty 2009, 10:55 

Nie będzie żadnego ESL. Tyle się omęczyłam, żeby załatwić kanał na TS PL4FC i nie mam zamiaru już go zmieniać.

PostNapisane: 28 sty 2009, 12:28 

Jejku nie mowie o zmianie tylko o wpadaniu na naszego gdy nie macie całego squadu zeby cos zagrac. Z tym ESl to był żart, co taka poddenerwowana? Sesja? xD
Oczywiscie gathery nie zastąpią treningow całym skladem ale podstawy TP da sie ogarnąc + skill tez idzie w górę ;)

PS: Co do TS trzeba było walić do nas xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2