Teraz jest 25 lut 2025, 05:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 sty 2009, 10:25 

Kupilem niedawno wersje Deluxe i mam problem z zaliczeniem odznaczen a takze wg statystyk czas gry itp wynosza zero,co dziwne punkty nalicza bo awans dostalem.konto ok,patche tez,wiec o co chodzi.zalozylem 2 profil i to samo.gram ponad 2 lata w BF2 i rozne mialem juz problemy ale w tym wypadku naprawde nie wiem o co chodzi.Prosze o pomoc.Dzieki

PostNapisane: 30 sty 2009, 16:44 

Nie wiem jak to jest w wersji deluxe, ale jakby co przypominam, że patche powinno się instalować w takiej kolejności: BF -> 1.4 -> NS -> 1.4 ->1.5.
Czasami też EA zamula z aktualizacją konta i trzeba trochę poczekać, aż pojawią się nowe statystyki. Chyba, że to się ciągnie już kilka dni. To wtedy już jakiś inny problem...

PostNapisane: 31 sty 2009, 08:35 

zrobilem jak radziles,wywalilem gre,zainstalowalem po kolei patche i niestety bz.dostalem kolejny awans ale czas gry nadal zero i nie zalicza odznaczen.

PostNapisane: 31 sty 2009, 12:10 

Ten sam problem mam tez mam Battlefielda 2142 deluxe edition i mój kumpel tez to samo ma i tez ma deluxe viewtopic.php?f=52&t=28313

PostNapisane: 31 sty 2009, 12:47 

Tylu tu starych wyjadaczy co nie jedno widzieli ale w tym wypadku zero szans jak widze:)ta wersja de lux to chyba jakis totalny bubel bo wiecej problemow niz przyjemnosci z grania.czy ktos moze podac ewentualnie nr obslugi klienta czy pomocy technicznej gdzie mozna zadzwonic w tej sprawie?dzieki serdeczne.

PostNapisane: 31 sty 2009, 16:26 

Poczekałbym co mają do powiedzenia bardziej obcykani z problemami w BFie gracze ;).

Choć sam zaczynam podejrzewać, że to jest coś nie tak z serwerami EA, bo mi również od 5 dni nie zaktualizowało statystyk. A grę kupiłem dawno temu i to oddzielnie. Pierwszy raz widzę, bym tak długo musiał na aktualizację czekać. I jak u Ciebie mi też punkty nabijają się normalnie (np. 2 dni temu zdobyłem 1000 punktów za złotą odznakę dowódcy drużyny, ale wciąż nie mam jej w nagrodach, tak samo jak kilku innych odznak). Mimo wszystko ja bym zaczekał, ewentualnie pisał do EA o co tu chodzi.

Pomoc techniczna EA to bodajże:
pomoc_techniczna@ea.com

PostNapisane: 31 sty 2009, 19:08 

Mam dokładnie ten sam problem, tylko że nie mam edycji deluxe. Od 26 stycznia nie nalicza nagród, ale punkty się za nie pojawiają. :roll:

PostNapisane: 1 lut 2009, 09:28 

mam prosbe.czy ktos moglby mi podac nr telefonu do obslugi klienta bo w ksiazeczce z gra nie moglem go znalesc,napisalem do EA na ich stronie o problemie ale bez odzewu.Chyba nie bardzo sie przejmuja problemami ludzi ktorzy kupili ich gry.Jaki produkt taka obsluga niestety.

PostNapisane: 1 lut 2009, 10:20 

:omg: wszystko jest tak samo jak u was gdzies przeczytalem ze trzeba zagrac na servach z oznaczeniem EA gralem i dalej jest kicha a moze skonczyly im sie nagrody sprzedali gdzies na lewo hihihihi:)) ale faktycznie jest to powoli wk......ce a moze jakis zbiorowy e mail do ea w imieniu graczy z tym problemem?? wystrczy kilka slow i podpisy moze to cos da

PostNapisane: 1 lut 2009, 12:25 

Tu jest ich numer +48 22 852 27 30 od 9 do 17 odbieraja . Jersli ktos zadzwoni niech napisze na forum co powiedzieli ja sam zadzwonie w poniedzialek

PostNapisane: 1 lut 2009, 17:05 

Dzieki sliczne.zadzwonie i napisze co powiedzieli:)

PostNapisane: 1 lut 2009, 18:16 

Ehhh ludzie skoro wszystkim nie zalicza odznaczeń to znaczy że EA coś robi.
DO WSZYSTKICH "NOWYCH" - TEN PROBLEM POWTARZA SIĘ NIE PIERWSZY RAZ I NAPRAWDĘ UZBROICIE SIĘ W TROCHĘ CIERPLIWOŚCI BO ODZNACZENIA NA PEWNO SIĘ NALICZĄ

Powiem wam jeszcze jedno telefon do działu z problemami technicznymi nic wam nie da - bo zkąd pani z centrali ma wiedzieć co programiści z EA właśnie teraz przy serwerach robią :omg:

PS. Mi odznaczenia też się od paru dni nie naliczają ale nie robię z tego większych problemów :wink:

PostNapisane: 2 lut 2009, 17:50 

Napislaem do EA i odpowiedzieli mi tak :

Witam serdecznie,

Proszę spróbować wylogować się i zalogować ponownie po rozgrywce.
Wykonanie tej czynności spowoduje ponowne wysłanie zapytania do serwera i
zaktualizuje pliki znajdujące się na komputerze. Jeżeli nadal nie otrzymał Pan
wyższej rangi proszę spróbować zalogować się inny serwer. Po
zakończeniu rozgrywki powinno upłynąć kilka minut zanim rangi się zaktualizują.
W przypadku dużego natężenia na serwerach aktualizacja statystyk może
potrwać dłużej.
Proszę mieć również na uwadze, że pracownicy pomocy technicznej nie
mają możliwości modyfikowania statystyk, rang, odznaczeń dla jakiegokolwiek
konta. Ze względu na złożoność i rozmiar serwerów Battlefielda i
ilość profili oraz nieprzewidywalność internetu mogą spowodować, że
niektóre rangi, unlocki oraz statystyki mogą nie wyświetlać się poprawnie. Nasi
specjaliści pracują ciężko, aby zminimalizować problemy ze
statystykami.

To jest nastepna wiadomosc ktura mi wyslali :

Witam,
Poroszę o cierpliwość, niekiedy odznaki zostają przyznawane nawet po
dwóch tygodniach.
Przepraszamy za utrudnienia.

PostNapisane: 2 lut 2009, 22:19 

Odpowiedz tyle wniosla do rozwiazania problemu co powstanie w getcie w czasie wojny :) nr z logowaniem to ja juz probowalem po pierwszych paru dniach.Jeden kolega wyskoczyl tu z uwaga do TZW NOWICJUSZY o cierpliwosc.otoz kolezko gdybys poswiecil wiecej uwagi na uwazne czytanie zobaczylbys ze napisalem ze w BF gram juz ponad 2 lata(BF2)i miewalem juz rozne problemy ale jesli iles tam osob ma dokladnie ten sam problem to chyba cos jest nie tak.Prawda?no nic zobaczymy co bedzie.Prosze o uwagi lub pomysly w tym temacie.Jesli sie czegos dowiem sam dam znac od razu.Pozdro

PostNapisane: 2 lut 2009, 22:40 

Oj rety, masz problem :P. Po prostu czekaj i tyle. Tak mówiłem ja, tak mówił qwakU, tak mówiła pomoc techniczna. A skoro to wina serwów, to nic dziwnego, że dotyka to większość (jeśli nie wszystkich) graczy :).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2