Teraz jest 6 lis 2024, 10:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lut 2009, 11:21 

Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum i proszę o pomoc:
Zresetowało mi statystyki. Myślałem że to jakiś bug i zrestartowałem grę, ale staty wciąż na zerze i zobaczyłem jak jest na profilu kolegi, ale nie chciało wyszukiwać(w zakładce porównaj). Listę najlepszych też miałem pustą. Nie wiem czy to problem z moim profilem, grą czy też coś z serwerem EA. Reset wyników miałem dzisiaj i nie mam pojęcia co się stało. Od razu mówię że wszelkie patche mam. Bodajże wczoraj miałem też taki problem że nie widziałem serwerów na liście i dopiero przez ulubione udało mi się dołączyć. Czy ktoś też miał podobny problem?

PostNapisane: 3 lut 2009, 11:24 

Ja bym zreinstalował od nowa grę. ;)
Pozatym póki co nie grałem w bf2 z akis miesiac wiec nie wiem czy to moze byc jakis blad EA

PostNapisane: 3 lut 2009, 11:32 

Wydaje mi sie ze to problem z grą. Na BF2stats.net ma wszystko ok, może to wina gry.

Kto wie o co chodzi w tym:"Ten serwer pozwala na dołączanie graczy bez żadnych modyfikacji.Przywróć grę do wersji standardowej" kiedy wchodzę na serwer z mapami z Euro Force po zainstalowaniu tego dodatku? Jakbym usunął Euro, to i tak nie mogę wbić na np. Taraba Quarry, bo nie mam zainstalowanej tej mapy. A jak zainstaluję to mi się wyświetla ten komunikat!

PostNapisane: 3 lut 2009, 14:15 
Redaktor Battlefield.pl

co do statów to zapewne bug który zaraz minie, co do EF to musisz jeszcze raz zainstalować patcha 1.41

I'm as cold as the cold wind blows

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2