Teraz jest 23 lis 2024, 07:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lut 2009, 22:26 

Lt Mic napisał(a):
o baserape na wiosce mam na myśli stanie w wiosce i strzelanie do pojazdów na moście (który jest już częścią naszej głównej)

No teraz to rozumie o co kaman. I nawet u tych "niedobrych" vaniliarzy panują takie same zasady. Swoją drogą "stanie czołgiem na village" a ostrzeliwanie "głównego spawna" to jest wielka różnica.

Ps. Wszystkie lamcze z mojego składu proszę o przybycie jutro na trena.

Pozdrawiam.
Pr0 uber Vaniliarz 8)

PostNapisane: 26 lut 2009, 01:12 

Jeśli miejsce w trucku jest wolne, to piszę się na to (jeżeli nie zostałem dodany do żadnego składu).

Obrazek

PostNapisane: 26 lut 2009, 01:40 

O. LtMic już zaczyna lament. Przecież w GCA jesteście sami PRO (patrząc na te wiecznie cieszące się michy z okrzykiem: "Zlaliśmy tych. Zlaliśmy tamtych a byliśmy insurgents"). Zatem tym razem nie powinniście mieć żadnych problemów, nie ?;]

PostNapisane: 26 lut 2009, 01:49 

Dobry początek na flamewar. LtMic, powstrzymaj się od wypowiedzi tutaj, temat już ma 11 stronę, z czego większość to niepotrzebny spam. Niech ustalają sobie tutaj wszystko, o resztę zadba Wyspa/BloodAce/57Fun.

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 26 lut 2009, 10:13 
Zar- właśnie :mrgreen:

PostNapisane: 26 lut 2009, 12:02 

W takim razie ja bardzo chętnie wejdę na "ciężarowego" jeśli rzeczywiście nikogo nie ma, tylko proszę o szybką i jasną odpowiedź bo potem będzie zamieszanie.

PostNapisane: 26 lut 2009, 12:11 

Z całym szacunkiem Gapis ale możesz skończyć pieprzyć o takich rzeczach na ogólnym forum? pogadaj z Latrixem .Dziękuję

PostNapisane: 26 lut 2009, 16:42 

Z całym szacunkiem ale Panuje Tutaj Taki Burdel, że nie wiadomo której listy się trzymać, na początku jest lista z całym teamem, gdzie jest 8Polaków niezrzeszonych a jest tylko 1 Squad Fourixa, teraz nagle wam brakuje Logistyka [wnioskując z odpowiedzi, jest was 31], i podkreślam tu, że nie jestem Jedyną osobą która ma z tym problemy i nie wchodze tutaj żeby wam spamować i zawracać głowę.

Wiec Prosiłbym o wprowadzenie nowej Listy[Ze Squadami i graczami w nich] , aby nie było nieporozumień

Wyobraź sobie, że nie mamy "nieogólnego" forum na którym można by to spokojnie przedyskutować ponieważ nie jesteśmy klanem. a pisanie przez każdego osobno do Komendanta stworzy jeszcze wiekszy bałagan.

PostNapisane: 26 lut 2009, 17:21 

co do waszej ilości GAPIS to 2sq Rangersów=12 +1sq Plfc=18+1sq niezrzeszony=24+1sq GDW=30+1 truck nie zrzeszony=31 + Komendant LATRIX
[13 RANGERS :P(był jakiś taki film 13 wojownik czy jakoś tak:P)]=32!!!!! matma rządzi!!!! :P
Cytuj:
OFFTOPUS
Zar2Roc napisał(a):
Dobry początek na flamewar

flamewar to by był jakbym odpowiedział na zaczepki DrMajka(albo zaczął pisać o innych prowokacjach) :P
a tylko odpowiedziałem o tym że procentowo ilość wygranych przez ruskich na fools wynosi 1% i Gapis nie musi się tu podlizywać...
powiedziałem jak to ma się na pubach - nie lamentuję gdybym zaczął to bym po prostu napisał "ale nas nie kampcie na wiosce" a ten niedopowiedzenie wytłumaczyłem
pisząc co mam na myśli, zasadach i tak nie mam wpływu na nie :P bo bym jeszcze dowalił "nie wyjeżdżajcie z maina przyjedziemy do was :P" byśmy byli Pro ...
jak zaczynam flame to nie pisze o tego ":P" -bo to chyba daje do zrozumienia by nie brać mnie na ful serio

Zar2Roc napisał(a):
LtMic, powstrzymaj się od wypowiedzi tutaj, temat już ma 11 stronę, z czego większość to niepotrzebny spam.

NEVER :P
1 strona to nie spam reszta jak reszta offtop ale czy to źle że przy okazji omówi się problematykę mapy i okazji meczu na niej?
przynajmniej znów ktoś się na tym forum udziela nie ważne że offtop ważne że się gada o tym i o tamtym...
nie jak na forum pr:pf gdzie co drugi temat to spam o datę wydania,
lub odkopywanie 16 stronicowego tematu który już został rozwiązany ...
przez NECRO które nie chciało przeczytać stron 1-15....

Zar2Roc napisał(a):
Niech ustalają sobie tutaj wszystko, o resztę zadba Wyspa/BloodAce/57Fun.

to forum publiczne i tylko idiota by ustalał taktykę na forum gdzie wróg może je czytać .... :idea:
a te sprawy oficjalne to muszą iść pm-ami = tu robi się temat o okolicznościach meczu itp. bo nie ma tu info w nazwie organizacja only :P
a potem dowalimy tu uber pro fotki z meczu i br-a :P

PostNapisane: 26 lut 2009, 18:23 

Z całym szacunkiem Gapis ale do oceniania czy jest burdel czy nie to nie masz kwalifikacji. W tej sytuacji kwalifikacje posiada tylko Latrix. Co do burdelu to sam się do tego przyczyniasz bo jak były "zapisy" kto z niezrzeszonych chce wziąć udział w meczu to z tego co pamiętam to były 3 osoby, a potem cisza (mimo nalegań Fourixa o zapisy). Co do listy? Jakiej listy? Było jasno powiedziane kto ilu wystawia, ile squadów klanowych, a ile osób niezrzeszonych.
Powtórzę jeszcze raz bo czytanie ze zrozumieniem sprawia trudności: Kontaktuj się z Latrixem (lub ewentualnie Fourixem jak SLem niezrzeszonych).
PS.Choć czytając taką wybredną wypowiedź:
..."bo ja chętnie [przynajmniej na pierwszą godzinę] bym wszedł i sobie pojeździł"...
przynajmniej????
...przy Twoim zaangażowaniu to sam bym zrezygnował z Twoich usług.
PS.2. Od biedy jak trzeba będzie to sam będę jeździł czymkolwiek będzie trzeba.... nawet skuterem śnieżnym(...)

PS. 3 Mic weź te komentarze mniejszą czcionką pisz bo ta jeszcze za duża ;]

PostNapisane: 27 lut 2009, 11:21 

Brak słów...

PostNapisane: 27 lut 2009, 11:40 

Panowie z mojego składu dzisiaj chciałbym zrobić małe "spotkanie" na ATC, żeby omówić taktykę (co niektórym) na mecz bo wczorajszy trening... :roll: no wiadomo jak było. Tak około 19:30 (dam wam znać na Xfire).

PostNapisane: 27 lut 2009, 23:14 

O kwa gratuluję :D

PostNapisane: 27 lut 2009, 23:39 

ROARR /flex :mrgreen: Foty dawać

Ostatnio edytowano 27 lut 2009, 23:41 przez $towarzysz$, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 27 lut 2009, 23:40 

I kto tu jest debesciak? ^^

http://img12.imageshack.us/my.php?image ... ulezzz.jpg

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2