co do waszej ilości GAPIS to 2sq Rangersów=12 +1sq Plfc=18+1sq niezrzeszony=24+1sq GDW=30+1 truck nie zrzeszony=31 + Komendant LATRIX
OFFTOPUS
Zar2Roc napisał(a):
Dobry początek na flamewar
flamewar to by był jakbym odpowiedział na zaczepki DrMajka(albo zaczął pisać o innych prowokacjach)
a tylko odpowiedziałem o tym że procentowo ilość wygranych przez ruskich na fools wynosi 1% i Gapis nie musi się tu podlizywać...
powiedziałem jak to ma się na pubach - nie lamentuję gdybym zaczął to bym po prostu napisał "ale nas nie kampcie na wiosce" a ten niedopowiedzenie wytłumaczyłem
pisząc co mam na myśli, zasadach i tak nie mam wpływu na nie
bo bym jeszcze dowalił "nie wyjeżdżajcie z maina przyjedziemy do was
" byśmy byli Pro ...
jak zaczynam flame to nie pisze o tego ":P" -bo to chyba daje do zrozumienia by nie brać mnie na ful serioZar2Roc napisał(a):
LtMic, powstrzymaj się od wypowiedzi tutaj, temat już ma 11 stronę, z czego większość to niepotrzebny spam.
NEVER
1 strona to nie spam reszta jak reszta offtop ale czy to źle że przy okazji omówi się problematykę mapy i okazji meczu na niej?
przynajmniej znów ktoś się na tym forum udziela nie ważne że offtop ważne że się gada o tym i o tamtym...
nie jak na forum pr:pf gdzie co drugi temat to spam o datę wydania,
lub odkopywanie 16 stronicowego tematu który już został rozwiązany ...
przez NECRO które nie chciało przeczytać stron 1-15....
Zar2Roc napisał(a):
Niech ustalają sobie tutaj wszystko, o resztę zadba Wyspa/BloodAce/57Fun.
to forum publiczne i tylko idiota by ustalał taktykę na forum gdzie wróg może je czytać ....
a te sprawy oficjalne to muszą iść pm-ami = tu robi się temat o okolicznościach meczu itp. bo nie ma tu info w nazwie organizacja only
a potem dowalimy tu uber pro fotki z meczu i br-a