maties7 napisał(a):
Priv.Support napisał(a):
Ale jednak uważam że poza hercogiem i granatami, reszta unlocków jest zbędna jak sie umie grać
Ta grając reconem chocby bez unlocka usprawniajacego lunete to podbiega pod masochizm, bo na dłuzszą mete ciężko gra się bez takiego unlocka i jeszcze heady musisz strzelac. No chyba, że mówisz tylko o szturmowcu, ale to przecież nie jest to jedyna klasa w grze.
święta racja co do zwiadu, ja zaczynałem 2142 od zwiadu i zadawałem głupie pytania na forum "jak się zoomuje" ??!!
Co do szturmu i supportu to praktycznie są to jedyne klasy w grze,
zwiad jest mocno skaleczony co do nich, nie mówiąć już o tych przegiętych unlokach jak radar dla suportu czy voss dla szturmu.
Zwiad ma rdx i miny-niewypały do tego w lunecie do zellera biały celownik (czasem na śniegu w ns nie widać
) nie wspominając już o tym kamuflarzu który dość rzadko się przydaje (w porównaniu do takiej rakiety, wieżyczki, radaru, defiblyratora które po prostu same punkty robią..), a do tego piszczy i dla piechoty jak ktoś cię wypatrzy to net-bad nadal cel wskazuje (co jest dla mnie po prostu bezsensowne
)
I po prostu tego przeżyć nie mogę!!! gdyby tak zwiad miał ten radar piechoty co ma support wtedy można było by powiedzieć że zwiad to taka sama klasa co mechanik ale tak nie jest
Co do strzelania w klatę to ma to sens na mapach gdzie nie ma za bardzo gdzie się skryć, ale przeważnie tam się jeździ czołgami czy mechami, jak taki mechanik/supporter dostanie w klate (i jest mądry) to się od razu kitra do pojazdu i wyrywa do siebie pod flagę wołają kolegów.. potem masz bombardowanie dywanowe
albo zmasowany ostrzał grubego kalibru
taka śmierć jest chwalebna