Teraz jest 24 lis 2024, 22:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 lut 2009, 17:14 

MikeOl_PL napisał(a):
co to za różnica jak piszę i tak wiadomo o co chodzi..

jest różnica czy napiszesz np. wrszaawa czy Warszawa :D

Lemuro napisał(a):
Ja tam nie gram unlokami no chyba że szturmowcem :D

vossiarz? :D jak grasz podstawkami to lepiej ćwiczysz swojego skilla wg mnie.

PostNapisane: 26 lut 2009, 19:51 

Jak dla mnie to podstawek powinniśmy się trzymać głównie o szturmowca (zapewniam was że Krylov/Scar to świetne bronie a w połączeniu z harzogiem to już w ogóle :mrgreen: ).
Co do innych klas to lata mi czym ludzie grają jeśli nie jest to clark (jak dla mnie kretyńska broń) lub SAAW.

PostNapisane: 26 lut 2009, 20:50 

wiadomo, ale vossa to może nawet jakaś lama łatwo opanować :-/ ale tak czy tak wolę grać krylovem/scarem...

btw voss i clark najgorsze co może być...

PostNapisane: 26 lut 2009, 20:58 

nie ma co się podniecać, w końcu to anglojęzyczna nazwa. Wiadomo w polskiej błędu bym nie zrobił.
zaleta vosa to 40 pestek i mały odrzut

Co do clarka to już pisałem że ta broń jest trochę przegięta, jeden strzał z bliska w klate i nawet ciężki pancerz nie pomaga..
herzogiem musisz dwa razy strzelić clarkiem tylko raz, jest nawet silniejszy od zellera co dla mnie jest po prostu śmieszne.

PostNapisane: 27 lut 2009, 14:07 

MikeOl_PL napisał(a):
nie ma co się podniecać, w końcu to anglojęzyczna nazwa. Wiadomo w polskiej błędu bym nie zrobił.

Co do clarka to już pisałem że ta broń jest trochę przegięta, jeden strzał z bliska w klate i nawet ciężki pancerz nie pomaga..
herzogiem musisz dwa razy strzelić clarkiem tylko raz, jest nawet silniejszy od zellera co dla mnie jest po prostu śmieszne.

Strzel kiedyś z herzoga w banie a przekonasz się o sile tej broni...

PostNapisane: 27 lut 2009, 14:54 

jak można porównywać snajperkę do strzelby? :?

jak umiesz grać herzongiem to szybko kolesi zabijesz(jednym strzałem też się da)jak ktoś przejmuje np. nabrzeże to robisz taką mini szarżę i leżą :D

PostNapisane: 27 lut 2009, 15:06 

MikeOl_PL napisał(a):
herzogiem musisz dwa razy strzelić clarkiem tylko raz

Co do Clarka to też nie zawsze jeden strzał starczy... Tak samo jak w Herzogu... Jeśli ktoś sie nauczy strzelać z Herzoga to Herzog będzie jak Clark u szturmowca :wink:

PostNapisane: 27 lut 2009, 15:10 

Mi Herzogiem bardzo dobrze idzię wystarczy opanować strzał i taktyke przecierz niebędziesz biegł do kolesia np z vosem albo kryvolem z odległości 100m bo i tak zginiesz..

PostNapisane: 27 lut 2009, 15:19 

Po prostu musisz wiedzieć, w którym momencie wyciągnąć herzoga, bo oczywiste jest, że nie będziesz strzelał z herzoga ze 100 m(a jak się skończy amunicja w krylovie/scarze i przeciwnik jest dosyć blisko to dobijamy herzogiem ^^)

krylov/scar + defib + herzog = najlepsze rzeczy na infantry

PostNapisane: 27 lut 2009, 22:23 
Spamer!

MikeOl_PL napisał(a):

Voss to bron dla mniej sprawnych osób. Czuj się gorszym od innych i pokrzywdzonym przez los od teraz.
Wyrzuć to gówno bo to dla lam jest :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 27 lut 2009, 23:34 

Kurde, jesteście straszni :P. Kiedyś nie tykałem vossa za bardzo, ale po miesiącu aktywności na tym forum boje się już wziąć tej broni do ręki. Widzicie co to forum robi z ludźmi? Hę? Widzicie?! :P Nie lubię Was :P.

PostNapisane: 27 lut 2009, 23:50 

Przynajmniej dzięki temu forum na polskiej scenie BF'a jest coraz mniej "polskich lamek"... :mrgreen:

PostNapisane: 27 lut 2009, 23:52 

Panie i Panowie /kobiety tez rypią w tą grę i to nieźle/ bf 2 czy 2142 ma taką opcje wybierania broni i każdy sobie bierze czy kryłowa czy vossa czy coś tam innego i gra tym żelastwem , a my możemy sobie pomarudzić na tym forum czy innym ,bierzmy to co chcemy i grajmy ! byle bez camperstwa i innych niedozwolonych rzeczy . cieszmy sie bfem . Osobiście wolę scara i kryłowa a także nie pogardzam SAWEM .

PostNapisane: 28 lut 2009, 04:02 

voss mi leży nic nie poradzę (możecie sobie gadać na mnie jak chcecie zwisa mi.. 70% moich zgonów to voss, a reszta to granaty i baur więc raczej nie wierzę w ta waszą bajkę z tymi podstawkami, owszem czasem kogoś spotkam z krylowem ale to rzdkość), potem jest podstawka i na końcu baur u szturmowcą, do tego granat/radar i defiblyrator.
Co do herzoga to mam mieszane uczucia.. gdybym z bliska potrafił celować w głowę na pewno nie strzelał bym z herzoga..
No chyba że pękała by wtedy jak arbuz :wink: (jak zoombie w resident evil)
Też na początku myślałem, że to zastąpi mi clarka ale niestety herzog jest słabszy.

Clarka do zellera porównuje pod względem mocy i charakterystyki pocisku (sgun to impact, a snajpa to pircing - nawet dzieci w rosji to wiedzą), jak masz na sobie ciężką zbroję to jest większa szansa, że przebije ją jeden pocisk o potężnej sile kinetycznej niż garść śrutu z broni gładkolufowej, ponad to strzał z clarka/herzoga powinien odrzucać ofiarę na 1m z odległości już od ok 8m jeśli już zagłębiamy się w szczegóły.

Co do innych klas to takiego wyboru w jednym typie broni jak u szturmowca już nie ma:
u snajpera chyba przerzucę się na podstawkę bo ten zeller to lipa jest jak samemu idziesz (żeby chociaż maił krótki czas przeładowania pocisku ale gdzie tam..), jak grasz w grupie jest dobry do dobijania "uszkodzonego" już przeciwnika.
Lambert to kiszka albo jeszcze długa droga przede mną zanim nauczę się tym strzelać.

Jak odblokuje sobie supportera to przerzucam się na ganza, szczerze to jeszcze nie spotkałem supportera który miałby odblokowane wszystkie fanty i ganiał z podstawką..

PostNapisane: 28 lut 2009, 12:52 

Cytuj:
Jak odblokuje sobie supportera to przerzucam się na ganza, szczerze to jeszcze nie spotkałem supportera który miałby odblokowane wszystkie fanty i ganiał z podstawką..

To widać mało grasz ;). Podstawki od wsparcia mają większą szybkostrzelność i szybciej się "nacelowują". Nieraz widzę jak ludzie ganiają z tym. Sam wybieram ganza tylko na większe odległości, a podstawki jak spodziewam się bardziej bliskich starć.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2