Teraz jest 22 lis 2024, 18:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 mar 2009, 12:37 

No właśnie wychodzi na to że Szturm to prawie naj lepsza i naj wygodniejsza klasa :lol: . No ale inne klasy są też ciekawe np taki mechanik na camp giblartar z Pilum zabójczy jest 8)

PostNapisane: 6 mar 2009, 14:51 

Co do tego dalekiego strzelania z podstawek to możesz trafić tak daleko jak widzisz (chyba zrozumiałeś że chodzi o szturma :wink: )

PostNapisane: 6 mar 2009, 15:16 

trzeba umieć... teoretycznie z każdej broni podstawowej możesz zabić snajpera jak umiesz nią grać... ale najłatwiej to wychodzi krylovem/scarem(przynajmniej ja tak mam).

PS ty grasz tylko snajperką? :stupid:

PostNapisane: 6 mar 2009, 15:43 

Jaaaa :?: Oczywiście że nie.
Ja gram szturmem/mechanikiem.

PostNapisane: 6 mar 2009, 16:06 

Kryvol i Scar jest spoko i da się nimi tak trafić macie racje :wink: . Ale i tak czasami lubię pograć Baurem ale przeżwanie na Tytanie bo na conqwest biorę podstawki.

PostNapisane: 6 mar 2009, 19:54 
Zbanowany

Ta ale dla mnie celowanie do piksela bezsensowne. Jeeszcze jak bym trafil to by mnie od noobow i cheater nazwali :lol: . Voss dobry na male odleglosci i noobski nie polecam nim grac. Chyba ze inni graja ale tu chodzi o wiekszosc a nie jednostke. Mi sie dobrze gra supportem lubie wkurzac czlogi i transportery daje ammo po siebie i emp ciagle ^^. Ganz dobry duzy odrzut ale do opanowania. I zauwazcie ze MikeOl gra padem i zanim wyceluje to bym go z noza zabil. Ale jako snajper jest dobry bo snajperem na dobrym campie mozna celowac ile sie chce ale i tak sie trafi ^^. nie raz mi uratowales skore (respect ;D)

PostNapisane: 6 mar 2009, 23:54 

qwakU napisał(a):
Jaaaa :?: Oczywiście że nie.
Ja gram szturmem/mechanikiem.

nie to było pytanie to Mike'a, sry trochę nie sprecyzowałem do kogo to xD

e tam niech sobie wyzywają od cheaterów jak grasz na serwie z polakami, którzy Cię znają z gry to Cię nie zbanują...

gorzej na innym serwie.. ale wątpię, żeby bana dali za zabicie snajpera z Krylova xD

PostNapisane: 7 mar 2009, 11:55 
Zbanowany

Krylov dobry. Scar tez dobry ale nie dorownuje krylovowi. Tak samo w bf2 bron z "marines: m4 bodajze byla gorsza od ak 101.
Grajac UE gram Vossem lub w ogole nie gram asfaltem. Supportem Fajnie tez sie gra CKM Ganz + wiezyczka idealna obrona tytana ;). Czesto to wwkurza wrogow. Ale najbardziej mnie wkurza Rdx na tytanie daje kolo konsoli lekko spoglada i bach ...

PostNapisane: 7 mar 2009, 12:14 

Ciastek ja czasem biorę Zwiad biorę sobie APM i RDX i bronie tytana APM w korytarzach a RDX w wejściach górnych :twisted: lubię się tak czasem pobawić tylko że po kilku razach nikt już górą nie wchodzi :cry:

PostNapisane: 7 mar 2009, 12:42 
Zbanowany

Za to powinni odrazu bana dawac... Support z wiezyczka jakis medyc ammo pod soba i deszcz grantow wystraczy... Apm to jescze ale na gornych wejsciach tzw'dziurach' :lol: . Wkurza mnie np w polowie korytarza za murkiem itd. Rdx gdyby bylo wiadomo to bro n p/pojazdom. Ja np lubie dawac w taktycznych miejscach np na suez canal (tytan) kolo wyrzutni nr 5 mozna sie pobawci minami magnetycznymi i rdx ^^ .:)

PostNapisane: 7 mar 2009, 13:13 

No ale jeśli niema w rulez server nic o tym to czemu mam tego nie robić :twisted: . Pamiętam jak kiedyś tylko z RDX chodziłem i potrafiłem 20 min z detonatorem siedzieć :lol:

PostNapisane: 7 mar 2009, 13:17 
Zbanowany

Jak wolisz. Widac grasz na noobskich servach. Jak jest no mines in Titan tzn tez ze nie mozna rdx allbo wkladac magnetycznych na oslone tam gdzie sa gunshipy etc. Wole tego nie robic nie chce sobie narobic zlej opini.

PostNapisane: 7 mar 2009, 13:49 

Cytuj:
No ale jeśli niema w rulez server nic o tym to czemu mam tego nie robić

Często zamiast pisać zasady na ekranie ładowania gry, piszą je w w górnym lewym rogu w komunikatach. Zresztą w świadomości gracza powinno istnieć coś takiego jak etykieta podstawowych zasad fair play, chociażby na podstawie tego, co widzisz na innych serwarch. Widać ludzie, z którymi grasz, mają na tyle niskie mniemanie o sobie, by nie zwracać uwagi, że ktoś ich ciągle mieli z RDXów...

Cytuj:
Jak jest no mines in Titan tzn tez ze nie mozna rdx allbo wkladac magnetycznych na oslone tam gdzie sa gunshipy etc. Wole tego nie robic nie chce sobie narobic zlej opini.

Pamiętam jak ja kiedyś lubiłem wykładać miny na osłonę tytana, dopóki na jakimś mądrym serwerze nie przeczytałem, że to jest zabronione. W sumie racja, chamskie to było. Teraz mi trochę głupio, że to robiłem ^^. Ale na przykład wciąż gdy gram mechanikiem, wyląduje na dachu wrogiego tytana i widzę, że właśnie startuje u nich myśliwiec, lubię rozwalić go z rakietnicy, gdy tylko wzniesie się ponad osłonę ^^.

PostNapisane: 7 mar 2009, 14:27 

No macie racje Więc Poprawę Obiecuję :)

Widać ludzie, z którymi grasz, mają na tyle niskie mniemanie o sobie, by nie zwracać uwagi, że ktoś ich ciągle mieli z RDXów...

No w tym masz racje bo nic mi nie powiedzą zresztą jak tak robię i ktoś mi zwraca uwagę to wtedy gram już fair ale jeśli nikomu to nie przeszkadza?? Zresztą robię to na niektórych Niemieckich serwerach nie wiem czemu le jakoś tak mam, bo na przykład ruskie serwery są lepsze no ale Polskie są najlepsze :wink: .

PostNapisane: 7 mar 2009, 15:50 

Jako osoba latająca sporo nie zgodzę się z twierdzeniem że miny na osłonie tytana to lamerstwo, to jest w pełni normalna taktyka i zabranianie tego jest dopiero mega lamerskie. Miny można łatwo usunąć, albo przesunąć je na skraj osłony by nie stanowiły zagrożenia dla gunshipa. Na wszystko są środki zaradcze. Jestem wyznawcą zasad z CB/ESL na publikach, tylko glitchowanie i cheating powinny być zakazane.

Mam wrażenie że obecne klany/admini posiadające własne serwery rankingowe to [wulgaryzm na kochających inaczej], kopią i banują graczy którzy ich jadą raz po raz, próbują wyręczać PB przez cudowne wykrywanie wspomagaczy i jeszcze wymyślają zasady wg. których można zbanować każdego gracza. Mój faworyt obecnie to klan RDZ/HCH ze swoim serwerem gdzie jeśli jesteś mega dobry w gunshipie, czołgu, mechu... itd. to więcej niż pewne że wylecisz, mają taki punkt w regulaminie serwera. Prawie jak przygotowanie dobrego gruntu na stat padding dla panów z RDZ/HCH - oni tylko mogą jechać innych graczy, przecież za serwer płacą.

Żal.de

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 240 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2