Teraz jest 28 sie 2025, 20:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 15:47 

Shelton, w BFie masz co chwila akcje jak z Szeregowca Ryana, a nawet i Rambo czasami :). Gra jest bardzo szybka, a przez to dzieją się niesamowite, a nawet i śmieszne rzeczy :). Szybka opowieść zachęcająca (będzie troszkę nazw map i miejsc, ale się nie przejmuj tym za bardzo :) ).

Mapa Bocage, ja w axis, czyli szturmowanie drugiego brzegu rzeki. Wychodzę z tartaku jako AT, szarżuje na mnie jeep. Przymierzam z bazooki, strzelam - i już widzę, że rakieta przejdzie za jeepem. Na szczęście kierowca (hi, Shaggy ;) ) w momencie, w którym strzeliłem, wysiadł z jeepa i przyjął rakietę na czoło :). Biorę jeepa. Przejeżdżam do bazy allies i jadę drogą, którą z reguły idzie główne uderzenie alliesów. Po drodze kasuję na masce a) bazookera spieszącego na linię frontu b) dwóch zaczajonych snajperów, patrzących w przeciwną stronę. Przy fladze stoi czołg, więc pędzę na niego ile sił w kołach, wyskakuję, zwyczajowo naciskam guzik wsiadania do pojazdu i... wsiadam do czołgu, bo inżynier właśnie postanowił go naprawić ;). Broniłem się 3 minuty na tej fladze (w naprawionym do połowy czołgu ;) ), nie mogąc wytrzymać ze śmiechu przy okazji :).

Jestem pewien, że sam będziesz miał tysiąc takich historii po tygodniu grania - i to jest właśnie największy plus tej gry. Całkowity brak schematyczności. Tu nawet na poważnych międzynarodowych meczach dzieją się rzeczy, których nikt nie przewidział.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 16:17 

Shelton napisał(a):
Ech, żeby juz był koniec grudnia... ;-)

A grałeś już może w Bf1942 Secret Weapons of WWII demo? Bo jak nie to możesz sciągnąć i do świąt tym się pobawić.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 16:20 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
A grałeś już może w Bf1942 Secret Weapons of WWII demo? Bo jak nie to możesz sciągnąć i do świąt tym się pobawić.

Dobry pomysł - to przez nie wydałem 129,- i przechodzę teraz męki zakładania Neostrady (port już jest, teraz tylko crossing :lol: ) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 16:28 

Pancho, a można w demo grać przez sieć???

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 16:34 

Shelton, oczywiście, że można - ja dzięki temu demku nakłoniłem do zabawy kilka osób :). Jeszcze stoją serwery - ściągnij też sobie All Seeing Eye i za jego pomocą znajdź sobie jakiś :).

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 16:35 

Może ja powiem cosik:kupilem kilka tyg. temu Bfa i nie wiele sie zastanwiając dołączyłem do sceny,jest zajebiscie scena rosnie,Team POL kopie po koleji inne panstwa w world cup,jest spoko zawsze ktoś na serwie,i wogóle jest mistrzowski klimat na polu bitwy,a juz najleprzy jak sie z kims zgrasz na serwie-
np.krzykniesz "cover me",a twój mate sciągnie ci opponenta z pleców...serduszko wtedy zaczna szybciej bić i łapiesz coraz większą wkrętkę,po chwili slyszysz "stick together!!",klepiesz F1F1"roger t ..." i juz biegniecie razem wzajemnie się oslaniając,wtedy robisz wszystko zeby Ci go nie sciągneli...!!

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 16:55 

qubix napisał(a):
np.krzykniesz "cover me",a twój mate sciągnie ci opponenta z pleców...serduszko wtedy zaczna szybciej bić i łapiesz coraz większą wkrętkę,po chwili slyszysz "stick together!!",klepiesz F1F1"roger t ..." i juz biegniecie razem wzajemnie się oslaniając,wtedy robisz wszystko zeby Ci go nie sciągneli...!!

Albo jak ktoś z Twojej drużyny strzela w ciebie i Twój pojazd, bo pierwszy do niego wkoczyłeś, czy czołgista specjalnie cię rozjechał, bo stałeś mu na drodze, albo kierowca nie chce cię podwieść choć stoisz metr od niego :twisted: Jak każda porządna gra sieciowa i bf1942 ma swój margines społeczny :)

yacub napisał(a):
Dobry pomysł - to przez nie wydałem 129,

Ja też... ja też :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 18:03 
Moderator forum

ja to bym nie czekal do zadnego 24 gru tylko juz cial w BF :)

albo w demko secret weapons:D

URL ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/b ... I_demo.exe

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2003, 19:53 

Shelton nie zastanawiaj się tylko biegiem do św. mikołaja. W BF gram rano i wieczorem i nie zamieniłbym tej gry na inną. Zał. kompa sciągam poczte, zał, GG następnie EYE i wybieram serwer i po gościu co tam obiad, bez kolacji też się da grać. Mam oryginalną wersje ale jak kupisz i Ci się nie spodoba to odkupie ją od Ciebie powiedzmy po promocyjnej cenie )))).HE HE )) Mam paru kumpli których dosłownie skręca jak jak dam im sobie pograć na necie. Mają sieć ale nie stać ich na oryginala. Sprzedali by dusze diabłu gdyby go spodkali )))))). Na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiał.Nie zapomnij napisać do św. mikoł. aby dokupił Ci najlepiej jakiegoś WINGMANA 3D to tylko jakieś 170 zł. )))

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 11:55 

Wozu napisał(a):
No i co ja bym dal zeby zobaczyc las w BFie! :)

A EOD Ci wystarczy? Tam widziałem lasy na jednej mapce.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 12:26 

EOD nie dla mnie :P. Ja toleruje tylko DC - bo jest to jeden taki mod i FH - bo mozna zglaszac swoje watpliwosci i jeszcze jakos wplynac na ksztalt gry :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 12:58 

Się narażę... DC is the best :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 13:08 

Ja w DC nie gram,why?
-jest ******* - modern war,wkrętka niesamowita,ale...jak zaczołem grać to juz mi sie nie chciało do podstawy wracać(heavy assault :P )tak wiec wolałem to "niebezpieczne"zjawisko w zarodku zarzegnać...ech...czasem mi sie tęskni za helikopterami.... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 13:29 
Moderator forum

qubix napisał(a):
Ja w DC nie gram,why?
-jest ******* - modern war,wkrętka niesamowita,ale...jak zaczołem grać to juz mi sie nie chciało do podstawy wracać(heavy assault :P )tak wiec wolałem to "niebezpieczne"zjawisko w zarodku zarzegnać...ech...czasem mi sie tęskni za helikopterami.... :cry:

dziwne podejscie, trzeba sie bawic a nie sie umeczac, walenie rakietami z heli do spieprzajacych ryzozercow (EOD) albo wasaczy saddama mozna okreslic tylko jednym: SMOKIN' :!: hehe

niezle jest tez jak masz kumata zaloge blachawka na bashra's edge, to akcje sa jak w blackhawk down, powoli leci sie nad dachami budynkami a miniguny po obu stronach wypluwaja co sekunde kilogramy olowiu w strone ziemi, wiesz jaki jest poploch wtedy ? bo wiekszosc z tych lolkow na ziemi nie ma stingerow ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 14:32 
Moderator forum

Holman napisał(a):
niezle jest tez jak masz kumata zaloge blachawka na bashra's edge, to akcje sa jak w blackhawk down, powoli leci sie nad dachami budynkami a miniguny po obu stronach wypluwaja co sekunde kilogramy olowiu w strone ziemi, wiesz jaki jest poploch wtedy ? bo wiekszosc z tych lolkow na ziemi nie ma stingerow ;)

Normalnie chyba sobie zassam tą nową wersję :-) Ostatni raz bawiłem się w DC 3.9 bodajże :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2