Teraz jest 29 lis 2024, 20:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 mar 2009, 20:08 

Zioło, spokojnie... W tej wypowiedzi nie było nic złego. :)

Najgorzej jest ze strzelaniem z ironsightów na większe dystanse.

Zawsze dziwi mnie to że przeciwnik zawsze trafia. Jednak Murphy miał rację. :)

PostNapisane: 14 mar 2009, 21:41 

Miałem podobnie przy myszy A4Tech X750, jednak niedawno sprawiłem sobie porządną podkładkę (wcześniej grając bez jakiejkolwiek podkładki) - celność wzrosła masakrycznie (z przeskoków co 3-4 piksele, teraz 'czuję' każdy piksel). Co do ustawień, w PR najważniejszym aspektem jest owa celność (czy jak wolicie - szybkie/dokładne namierzenie przeciwnika), tak więc liczą się tylko niskie czułości myszy, sporo niższe niż w przypadku BF2.

Obrazek

PostNapisane: 15 mar 2009, 17:54 

Wyjeżdżam na przepustkę, wpadam do kumpla, odpalam u niego Project Reality, wbijam na serwer, znajduję polską drużynę "PL VoIP" i piszę do jej członków:
- Cześć! Nie mam mikrofonu, bo gram nie u siebie.
Czekam, czekam - zero odzewu.
- Hej, Hej! Zabrakło jezyka w gębie?
Nic... Jeszcze kilka prób - nic. Wystarczyło jeszcze tylko, że zobaczyłem jeszcze na mapie jak biegają jak idioci po bazie i czekają na pojazdy. Nabluzgałem im poirytowany i poszedłem do Niemców, gdzie przypomniałem sobie za co tak na prawdę lubie PR'a.

Koniec rundy - następna mapa

Zaczynają się pojawiać drużyny. Pojawia się "PL APC". Inni gracze niż we wcześniej wspomnianej, więc dołączam i piszę to samo co rundę wcześniej:
- Cześć! Nie mam(...)
Gadają coś na VoIPie - może nie przeczytali. Skopiowałem jeszcze z dwa razy. Jak po paru dobrych minutach nie pojawiło się żadnego zainteresowania nowym żołnierzem w drużynie poddałem się i dołączyłem do drużyny, tym razem, Czechów. I znowu to samo. Gra na NAJWYŻSZYM poziomie. Pomimo mojego nie-bycia Czechem i braku mikrofonu dogadywaliśmy się wspaniale i grało mi się normalnie jak w filmie. Drużyna razem, każdy za każdego, wyraźne rozkazy i tak dalej, i tak dalej...

Wniosek - polska scena Project Reality KULEJE! Naprawdę zrobiło mi się dzisiaj wstyd za Polaków na serwerach.

PostNapisane: 15 mar 2009, 18:42 

Bo bardziej ogarnięci gracze grają w klanach (Rangers, GDW, PL4FC czy chociażby GCA)
Niestety duża część Polaków gra właśnie tak jak piszesz i teamplay-u na publikach ciężko szukać ;/

"Sua sponte!"

PostNapisane: 15 mar 2009, 19:18 

haha a Ja wiem kto był twoim SL w składzie APC PL haha jaki zal :D
serio chłopaki teraz nad takimi tematami będziemy się rozczulać lepiej niech polish community zajmie się graniem jakiś meczy wspólnie a nie rozczulaniem na temat team playa bo to co piszecie to już wiadomo od dawna ze co poniektórym jest brak jako takiego team playu a u niektórych nawet go nie ma wniosek jest prosty za dużo vanilli wkradło się w nasze szeregi przez co dobra runda zdarza się tylko ze stałym składem którym się gra zawsze w pr'a wtedy ma sie pewność na kogo można liczyć a na kogo już nie.

PostNapisane: 15 mar 2009, 20:20 

No niestety niektórzy nie pojęli idei tego moda, a potraktowali go jako vanille z fajniejszymi pojazdami i broniami. Zgadzam się z Migaczem, że żeby na prawdę pograć to trzeba to robić z kumplami. Nie raz jakiś Polak dołącza do składu tylko po to, żeby powiedzieć cześć i wziąć crewmana/pilota czy jakiś limitowany kit ;p

"Sua sponte!"

PostNapisane: 15 mar 2009, 20:31 

migacz napisał(a):
haha a Ja wiem kto był twoim SL w składzie APC PL haha jaki zal :D

:P

Uncle Blues napisał(a):
Pojawia się "PL APC". Inni gracze niż we wcześniej wspomnianej, więc dołączam i piszę to samo co rundę wcześniej:
- Cześć! Nie mam(...)
Gadają coś na VoIPie - może nie przeczytali. Skopiowałem jeszcze z dwa razy. Jak po paru dobrych minutach nie pojawiło się żadnego zainteresowania nowym żołnierzem[...]

Chłopie... myślisz, że będę zwracał uwagę na to co ktoś pisze na czacie, albo czy ktoś dołącza jak do okoła nas koktajle i rury latają? Podaj adres to, Ci cukierki wyśle w ramach przeprosin... :omg:

PostNapisane: 15 mar 2009, 20:56 

FouriX napisał(a):
Chłopie... myślisz, że będę zwracał uwagę na to co ktoś pisze na czacie, albo czy ktoś dołącza jak do okoła nas koktajle i rury latają? Podaj adres to, Ci cukierki wyśle w ramach przeprosin... :omg:

Jako SL powinieneś a wręcz to twój obowiązek... więc nie ma co się wymądrzać, a jeżeli już chcesz grać w taki a nie inny sposób to rób to bez flagi w tytule składu...

PostNapisane: 15 mar 2009, 21:48 

Niektórzy Usiłują grać na poważnie lecz niestety ich próby nie są doceniane :wink: natomiast Blues ma rację, robi się coraz Gorzej. z polskimi składami, a szkoda, bo jeszcze tak nie dawno Prawie zawsze PL SQ [jeśli takowy był] zaklepywał sobie miejsce w pierwszej trójce [w tym pierwsze] najlepszych squadów na serverze.

PostNapisane: 15 mar 2009, 21:56 

GoLyPL napisał(a):
Jako SL powinieneś a wręcz to twój obowiązek... więc nie ma co się wymądrzać, a jeżeli już chcesz grać w taki a nie inny sposób to rób to bez flagi w tytule składu...

byle leszczu mi nie będzie mi "mówił" jak mam nazywać swój skład. Przeczytaj uważnie... wyciągnij wnioski i później kozakuj. NIE WIDZIAŁEM, ABY KTOŚ WCHODZIŁ. Doda przy tobie to błyskotliwy człowiek... :omg:

PostNapisane: 15 mar 2009, 22:13 

FouriX napisał(a):
Chłopie... myślisz, że będę zwracał uwagę na to co ktoś pisze na czacie, albo czy ktoś dołącza jak do okoła nas koktajle i rury latają?
Tak właśnie myślę.
FouriX napisał(a):
Podaj adres to, Ci cukierki wyśle w ramach przeprosin... :omg:
Lubię cukierki, ale nie będę naginał twojego kieszonkowego. Kiedy ja zakładałem to forum i tworzyłem polską scenę PR'a to ty jeszcze kciuka ssałeś, więc nie zadzieraj nosa.

PostNapisane: 15 mar 2009, 22:21 

Że tak wtrącę swoje 5 groszy. Jeśli chodzi o moje SLowanie to raczej osoby bez mikrofonu są raczej niemile widziane i raczej gram z osobami, z którymi grywałem już wcześniej. A także raczej unikam gry z "nowymi" Dlaczego? Hmm... nie wiem jak Was ale mnie męczy ciągłe tłumaczenie i odpowiadanie na dziwne pytanie typu:
A skąd mogę wziąć tą rakietnicę?
Ej co jest, dlaczego umarłem jak wsiadłem do czogłu?
Itp., itd....
Czy jest to niegrzeczne? Nie wiem. Ja gram dla przyjemności a nie lubię się denerwować. Obecną sytuację możemy zawdzięczać wszystkim tym, którzy głosowali na tego moda w plebiscycie na najlepszą modyfikację roku. Jak zapewne zaobserwowaliście od tego momentu połączyło się z nami sporo dzieci neostrady (nie mówię o wszystkich ob kilku wartościowych graczy także).
PS. Gapis jeśli chodzi o prym na serverach to dalej pierwsze miejsca zaklepują często Polacy (jak grają). Pod warunkiem, że są to starzy PRowi wyjadacze. ;]

PostNapisane: 15 mar 2009, 22:32 

Uncle Blues napisał(a):
Tak właśnie myślę.

Sorry, nie mam, aż tak podzielnej uwagi.

Uncle Blues napisał(a):
Lubię cukierki, ale nie będę naginał twojego kieszonkowego.

haha :) nie ma lekko... poszło by za pobraniem.

Uncle Blues napisał(a):
Kiedy ja zakładałem to forum i tworzyłem polską scenę PR'a to ty jeszcze kciuka ssałeś, więc nie zadzieraj nosa.

To o niczym nie świadczy... i z resztą było to świetnie widać na meczu z [GCA].
A to kiedy zakładałeś, tworzyłeś i komu ssałeś naprawdę mnie nie interesuje.

Blues: Dobra panie FouriX, koniec kozakowania. Jeszcze jeden post obrażający innych i po prostu skończy się twoja działalność na tym forum. Każdy twój flame-post zniknie - ot co. Postawiłem sprawę jasno i do publicznej wiadomości.

Zrób urzytek ze swojego podpisu, przyjmij, że tę bitwę przegrałeś. Może się w ten sposób czegoś nauczysz.

PostNapisane: 15 mar 2009, 22:56 

Aha, "przegrałem" bo... mod tak chce :) Spoko...
Do zobaczenia na servie...

PostNapisane: 15 mar 2009, 23:07 

Nie przegrałeś bo ktoś tak chce tylko przegrałeś, bo nie potrafiłeś przestawić konstruktywnych argumentów i zacząłeś obrażać osobę, która sporo zrobiła dla polskiej społeczności PRa ;p

PS. mam nadzieję, że się nie spotkamy ...

"Sua sponte!"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2