Teraz jest 29 lis 2024, 20:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 mar 2009, 23:13 

Też muszę przyznać że odkąd "ci z którymi zawsze grałem" grać przestali na pubach, z coraz mniejszą chęcią odpalam PRa :/

PostNapisane: 15 mar 2009, 23:26 

Danio, niestety nie jesteś w stanie ocenić kto w tym przypadku przedstawił sytuacje na serwerze "konstruktywnie", więc nie potrzebnie się wypowiadasz podkręcając i tak nie zdrową atmosferę.

Danio napisał(a):
Nie przegrałeś bo ktoś tak chce tylko przegrałeś, bo nie potrafiłeś przestawić konstruktywnych argumentów

W sumie nie wiem w czym przegrałem, ale spoko... każdy ma swój świat.

Naprawdę potraficie robić dramę z byle g*wna za przeproszeniem.
Seeyaa (ostatnio post bo jeszcze urażę jakąś księżniczke).

PostNapisane: 16 mar 2009, 00:50 

Skoro ja już nie potrafię czytać ze zrozumieniem to nie wiem co Ty w szkole robiłeś.

Stwierdzenie że co po niektórzy z polskiej sceny grają niczym vanillarze raczej nie jest zdziwieniem dla większości z nasz, podobnie jest z innymi narodowościami. W wersji 0.7 tyle serwerów nie było zapełnionych, przeciętnie było to 3-4 pełne serwery obecnie to już 7-8 w pełni zapełnionych plus kilka po pięćdziesiąt kilka osób. I znaczna większość z nich uważa PRa za fajny dodatek z kilkoma nowymi pojazdami i brońmi. Jest jednak jeden plus nie trwa to wiecznie, po 2-3 miesiącach od wyjścia sytuacja się normalizuje :D

Najgorsze jest to ze z gry tacy już "wymiatacze" przenoszą się i na nasze skromne forum...

Wujek naprawdę zrobił tu świetną robotę z tego co słyszałem był jednym z pierwszych graczy w PRT wraz z kilkoma innymi osobami z PC więc jednak należy mu sie trochę szacunku. W każdym razie tak owy należy się nawet za to ze w sposób "normalny" odpowiada na zaczepki a ty pomimo dobrych chęci pyskujesz jak gówniarz.

I jak to Fun powiedział na zaczepki odpowiadamy ciepłym moczem... oglądałeś american pie była tam taka scena :D

PostNapisane: 16 mar 2009, 01:16 

Ej, a ja mam takie pytanie, bo już nie pierwszy raz czytam jakie to zasługi ma Uncle Blues dla sceny PR. A ja chciałbym wiedzieć jakie to są te zasługi, bo mnie to ciekawi. Jest ktoś w stanie mi to powiedzieć? (nie pisze ironicznie tylko z czystej ciekawości).

PostNapisane: 16 mar 2009, 01:23 

Tak jak pisałem wcześniej po co robicie awanturę o taką bzdurę jaką jest zła runda sorry dwie rundy jednego gracza z całym szacunkiem oczywiście dla wujka, lepiej zajmijcie się innymi sprawami, a nie sprawami takiego pokroju bo będzie tu trzeba osobne pod forum dla zażaleń innych graczy wprowadzić i będzie to pewnie wyglądać jak na forum bf2 a nie po to wiele osób się starało i dalej stara żeby wyglądało to inaczej. Wszyscy wiemy że w tej grze się liczy team play ale możemy go otrzymać tylko dzięki komunikacji bo ona w tej grze stanowi podstawę. Chciałbym tu jeszcze stanąć w obronie fourixa ponieważ znam go już od wersji 0.7 i ponad 90% gry spędziłem z nim tak więc znam go w miarę dobrze więc nie najeżdżajcie na niego jak na nowicjusza i nie róbcie afery z takiej bzdury.

ps mam nadzieje że mi się za to nie oberwie :D

ps majk myślę ze czytanie ze zrozumieniem się kłania, nawet post powyżej gołego świadczy że rozpoczynał on działalność polaków w lidze i tworzył forum pr Pewnie ma też więcej zasług o których nie wiem i nie mam jak na razie bladego pojęcia i to pewnie dzięki temu ma szacunek u graczy PR w Polsce jak i całej scenie PR

PostNapisane: 16 mar 2009, 01:37 

migacz napisał(a):
znam go już od wersji 0.7 i ponad 90% gry spędziłem z nim tak więc znam go w miarę dobrze więc nie najeżdżajcie na niego jak na nowicjusza i nie róbcie afery z takiej bzdury.
I tak tę sprawę zamknijmy.

drmajk napisał(a):
A ja chciałbym wiedzieć jakie to są te zasługi
Powiem tylko tyle, że swego czasu poświęciłem dużą część mojego życia na propagowanie wśród polskiej sceny BF2 idei realistycznego grania, wszelkimi sposobami. Jednym z efektów tego jest te forum. Proszę o nie ciągnięcie tego dalej. Bylo, minęło. Teraz gram raz na miesiąc po godzince. Starzejemy się. :wink:

PostNapisane: 16 mar 2009, 01:40 

Niestety migacz jesteś zbyt mało kompetentny by twierdzić o braku moich umiejętności czytania ze zrozumieniem. Zadałem to pytanie bo nikt konkretnie nic nie napisał. Zlepek jakiś wyrwanych informacji, niekoniecznie prawdziwych.

PS. Uncle. Dzięx za wyjaśnienie.

PostNapisane: 16 mar 2009, 20:14 

$towarzysz$ napisał(a):
Też muszę przyznać że odkąd "ci z którymi zawsze grałem" grać przestali na pubach, z coraz mniejszą chęcią odpalam PRa :/

hah, ja ostatni raz bylem w PL SQ w 0.7, jakos nigdy nie moglem znalezc w polskim squadzie takiego zgrania jakie znajde u "mate'ow" z T&T lub iGi. prawda jest taka, ze pl squady sa zakladane po to by brac limitowane kity i pojazdy :)

PostNapisane: 16 mar 2009, 20:46 

masterceo napisał(a):
prawda jest taka, ze pl squady sa zakladane po to by brac limitowane kity i pojazdy :)

Żart?
Może spróbuj pograć w 0.85 z rodakami to różnice zauważysz. Może i jakiegoś wielkiego poziomu nie ma, ale to co napisałeś jest bardzo na wyrost.

PostNapisane: 16 mar 2009, 22:27 

FouriX napisał(a):

Chłopie... myślisz, że będę zwracał uwagę na to co ktoś pisze na czacie, albo czy ktoś dołącza jak do okoła nas koktajle i rury latają? Podaj adres to, Ci cukierki wyśle w ramach przeprosin... :omg:

moim skromnym zdaniem tak powinno byc

masterceo napisał(a):
prawda jest taka, ze pl squady sa zakladane po to by brac limitowane kity i pojazdy :)

kompletnie nie masz racji, uwazam ze polskie składy są tak samo dobre albo często lepsze niż naszych "dobrych graczy" np z IGI

GoLyPL napisał(a):
Stwierdzenie że co po niektórzy z polskiej sceny grają niczym vanillarze raczej nie jest zdziwieniem dla większości z nasz, podobnie jest z innymi narodowościami. W wersji 0.7 tyle serwerów nie było zapełnionych, przeciętnie było to 3-4 pełne serwery obecnie to już 7-8 w pełni zapełnionych plus kilka po pięćdziesiąt kilka osób. I znaczna większość z nich uważa PRa za fajny dodatek z kilkoma nowymi pojazdami i brońmi. Jest jednak jeden plus nie trwa to wiecznie, po 2-3 miesiącach od wyjścia sytuacja się normalizuje :D

dokładnie (na szczęście nasze) :)
Najgorsze jest to ze z gry tacy już "wymiatacze" przenoszą się i na nasze skromne forum...
Cytuj:
Wujek naprawdę zrobił tu świetną robotę z tego co słyszałem był jednym z pierwszych graczy w PRT wraz z kilkoma innymi osobami z PC więc jednak należy mu sie trochę szacunku. W każdym razie tak owy należy się nawet za to ze w sposób "normalny" odpowiada na zaczepki a ty pomimo dobrych chęci pyskujesz jak gówniarz.

odnośnie szacunku to TO miejsce dzieki niemu ma taki klimat a nie inny. niestety tak jak niektorzy twierdzą "relacje" troche sie zmieniają co nie jest zbyt dobre. Ja odnoszę wrażenie, że dołączając do jakiegos skladu z "wyjadaczami" PL nawet bez mikrofonu zawsze bylbym/bylem przyjety "cieplo" (ciekawe slowo szczegolnie pasuje na tym forum :wink: )min przez to ze ludzie mnie widzą na serwerach przynajmniej od wersji 0.5....
skoro ktos jest niemile widziany bo akurat w dany dzien nie ma mikrofonu to brak mi słow...

narazie tyle,mam nadzieje ze nie wtracilem sie do rozmowy za bardzo :twisted:

PostNapisane: 16 mar 2009, 23:21 

pan_michal napisał(a):
kompletnie nie masz racji, uwazam ze polskie składy są tak samo dobre albo często lepsze niż naszych "dobrych graczy" np z IGI

:D jasne hehe. tak sie sklada, ze kazda runda podczas ktorej bylem w PL squadzie byla...no moze nie kiepska, lecz jakas taka nijaka. Jednak zawsze gdy gralem z igi, to nawet gdy dostawalismy po dupie mocno jako ins to czerpalem jakas przyjemnosc z grania, bylo zgranie, atmosfera i to angielskie poczucie humoru :)

a i zeby nie bylo ze gralem ze zlymi osobami,
Obrazek
bylem w druzynie z Wujkiem i reszta ETCSu, jakos nie podpasowal mi wasz styl gry

ziolo, wyluzuj.

edit:irony phail

Ostatnio edytowano 16 mar 2009, 23:49 przez masterceo, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 mar 2009, 00:03 
Moderator forum

Panowie, jak tu się nie uspokoi to najpierw temat a potem, kto wie może i to pod-forum zamkniemy.

PostNapisane: 17 mar 2009, 00:39 

Powiem tak nie przesadzajmy... temat czy nawet i pod forum można zamknąć ale ludzie pozostaną i to w nich jest problem a nie w samych tematach. Proponuje częściej zaglądać i na własne oczy przekonać się kto sprawia ze takie a nie inne sytuacje wynikają.

PostNapisane: 17 mar 2009, 00:57 

Pan Michał napisał(a):
odnośnie szacunku to TO miejsce dzieki niemu ma taki klimat a nie inny.

I tego nie rozumieją niestety strazakolo i pare innych osób, które nie rozumieją, że dyskusja, nawet zacięta, dopóki jest na poziomie, jest rzeczą tu jak najbardziej wskazaną. Nie rozumieją też tego, że pomimo różnic zdań jest coś takiego jak szacunek do drugiej osoby.

Teraz już jako moderator:
Nie chcę zamykać najpopularniejszego tematu na tym forum, więc zastosujcie się do tej jednej, ale zajebiście ważnej, zasady. Każdy ma prawo do swojego zdania i do dyskusji, ale na tym forum się nie obrażamy!

@strazakolo i ziolo: Jakaś granica zawsze będzie. Flame nie jest tu potrzebny. Sorry za skasowane posty.
@strazakolo: mocno przesadzasz

@Uapa: masz PM'a.

BTW: Zachowania i odzywki, które kiedyś były na tym forum nie do pomyślenia, są teraz tutaj na porządku dziennym. :o Trzeba to zmienić. Widzę, że muszę tu częściej zaglądać. :evil:

PostNapisane: 17 mar 2009, 10:45 
Moderator forum

Ja tylko przypomnę co mówi regulamin portalu(jest to na jego samym końcu, pogrubioną czcionką)
Forum Battlefield.pl nie jest miejscem gdzie można zawsze i wszędzie powiedzieć co się chce, NIE MA WOLNOŚCI SŁOWA!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2